18 Ocak 2020, Cumartesi 13:18:30

Yolcu uçağında motor alev aldı büyük panik yaşandı!

Batı Sibirya'da bulunan Havalimanında kalkışa hazırlanan uçağın motoru alev aldı.
  • Cai cxi cndye inşallah

Batı Sibirya'da bulunan Havalimanında kalkışa hazırlanan uçağın motoru alev aldı.

Rusya'nın Novosibirsk Tolmachevo Havalimanı’ndan Vietnam’da bulunan Cam Ranh’a gidecek S7 havayollarına ait yolcu uçağı, motor çalıştırdıktan kısa bir süre sonra teknik bir problem yaşadı. Uçağın motorlarından birinin alev aldığı görülürken olayın sonrasında uçak seferden çekildi.

Airbus A321neo tipi uçağın motorundaki yangın ekipler tarafından söndürüldü. 200 kişinin bulunduğu uçakta yaralanan olmazken yedek uçağın gelene kadar yolcuların otele yerleştirildiği öğrenildi.

Yangının çıkış sebebini belirlemek için batı Sibirya bölgesi ulaştırma dairesine bağlı yetkililer soruşturma başlattı.

Yolcu uçağında motor alev aldı büyük panik yaşandı!

Yorumlar

Darısı ~ 4 yıl önce
Cai cxi cndye inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 4 yıl önce
Umarım senin kafana düşerler.
Ne oldu bilmem ama... ~ 4 yıl önce
Abicim bu ne kin? Bu kadar sağlıksız bir ruh hali sana zarar verir, beddua ettiklerinden önce sen zarar görürsün.
Diyelim ki ~ 4 yıl önce
Bir şekilde anlaşamadınız ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz, diyelim ki haklısınız. Ekonomik etkisinin önemli ve hatta yolcu ve görevli ekibin emniyeti açısını bilmenize rağmen böyle bir temennide bulunmanız sizce ne kadar sağlıklı. Umarım bir şekilde bir uzmandan yardım almayı düşünürsünüz.
Bence ~ 4 yıl önce
Ölçek ekonomisinden hiç anlamadan yapılan yorumlar bunlar. Artık başka bir hata yapma şansı olmadığından hiçbir tipin sorgulanmadigi kadar sorgulanan bir ucak oldu MAX. Bir sekilde ucmak zorunda ve uçacak. Başka çare yok. Sadece Boeing için değil, havacılık için, ihtiyaç duyulan trafik için. Bu sorun öyle başka bir tiple, airbus in ilave uçak üretin demekle falan çözülmez malesef, çünkü bunları yapmak 10 sene alır, havacılık ise bu sürede çok sıkıntı yaşar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000