28 Kasım 2020, Cumartesi 14:02:26

Yolcu uçağında maske nedeniyle kavga çıktı!

Adana seferini yapan yolcu uçağında, 3 yolcu ile Bergama Belediyespor deplasmanından dönen Kozanspor FK futbolcuları arasında maske yüzünden çıkan tartışma arbedeye döndü.
  • Hepsini ver polise. Ucakta kavga edenlerin kara listeye alınması lazım. En az 1 sene ucaklara binemesin. O zaman aklı başına gelir. Bu futbolcular ve kuraldışı olan yoneticileri de önce vergi versin sonra ahlam keserler.
  • Bu alt lig futbolcularininda bodrum yolcularindan farki yok , superlig takimi goturduk boylesi yoktu, adam surekli idman yapiyor diye acil bi durumda kendisine bisey olmicak zannediyor , iniste ayaklarini karşi koltuga dikiyor cahil tayfa.
  • Bülent Korkmazın orda ne işi var?
  • Adana yı okuyunca şaşkınlığım geçti, ekibe geçmiş olsun. Ne yazık ki şu zamanlarda bile ekiplerin uğraştığı olaya bak, biri çığlık atar diğeri ona bağırır, uçak bir andan alçalmaya geçer, kabini mi sakinleştirsin ekipp, kendini mi güvene alsın, uçağı mı inişe hazırlasın?
  • İnsanların hala maskelerini çıkarmaları kapalı mekanlarda ... maske çıkaranlara tepki gösteren insanlara hak veriyorum kimsenin canını düşünmüyorsa ve yasalarda tam şekilde uygulanamıyorsa ... kabin ekiplerinin de arada kalmasına üzüldüm bıraksalardı onları ne halleri varsa görsünler .
  • Orası Adana, sıcak yüzünden güneşe kurşun atılan yer o yüzden orada her şey olur...

Adana seferini yapan yolcu uçağında, 3 yolcu ile Bergama Belediyespor deplasmanından dönen Kozanspor FK futbolcuları arasında maske yüzünden çıkan tartışma arbedeye döndü. Yolcu uçağının Adana Havalimanı'na inmesinin ardından apronda da devam eden tartışma, polis ekiplerince sonlandırıldı.

Bir kadın yolcunun "Yeter ya" diyerek çığlık attığı arbedeyi, kabin görevleri ayırmaya çalıştı. 

Gökyüzünde arbede, önceki gün saat 19.35'te özel bir havayoluna ait İzmir'den havalanan Adana uçağında yaşandı. İddiaya göre, uçak Adana Havalimanı'na inişe geçtiği sırada Kozanspor FK yöneticisine, arkasında oturan ve Mersin'e tatile giden 3 yolcu, maskesini çıkarttığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Tartışma üzerine uçağın arka tarafından oturan futbolcular ile yardımcı antrenörler, 3 yolcudan bulundukları yerden kalkıp, futbolcuların arasında oturmalarını istedi. Birinin alkollü olduğu öne sürülen 3 yolcu ile futbolcular arasında arbede çıktı. (CNNTürk)

Yolcu uçağında maske nedeniyle kavga çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Vericeksin polise ~ 3 yıl önce
Hepsini ver polise. Ucakta kavga edenlerin kara listeye alınması lazım. En az 1 sene ucaklara binemesin. O zaman aklı başına gelir. Bu futbolcular ve kuraldışı olan yoneticileri de önce vergi versin sonra ahlam keserler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbolcu tayfasi ~ 3 yıl önce
Bu alt lig futbolcularininda bodrum yolcularindan farki yok , superlig takimi goturduk boylesi yoktu, adam surekli idman yapiyor diye acil bi durumda kendisine bisey olmicak zannediyor , iniste ayaklarini karşi koltuga dikiyor cahil tayfa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük Kaptan ~ 3 yıl önce
Bülent Korkmazın orda ne işi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 3 yıl önce
Eğer bu olay THY de olsa idi ortalık ayağa kalkmıştı.
Km ~ 3 yıl önce
Adana yı okuyunca şaşkınlığım geçti, ekibe geçmiş olsun. Ne yazık ki şu zamanlarda bile ekiplerin uğraştığı olaya bak, biri çığlık atar diğeri ona bağırır, uçak bir andan alçalmaya geçer, kabini mi sakinleştirsin ekipp, kendini mi güvene alsın, uçağı mı inişe hazırlasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaan01 ~ 3 yıl önce
senide gene bekleriz daha evvel biseler yasamissin
Başka işin mi var? ~ 3 yıl önce
??
Havacı ~ 3 yıl önce
İnsanların hala maskelerini çıkarmaları kapalı mekanlarda ... maske çıkaranlara tepki gösteren insanlara hak veriyorum kimsenin canını düşünmüyorsa ve yasalarda tam şekilde uygulanamıyorsa ... kabin ekiplerinin de arada kalmasına üzüldüm bıraksalardı onları ne halleri varsa görsünler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 3 yıl önce
Orası Adana, sıcak yüzünden güneşe kurşun atılan yer o yüzden orada her şey olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ~ 3 yıl önce
müdür mevsim kış ama

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000