12 Şubat 2018, Pazartesi 09:36:31

Yolcu uçağında büyük skandal!

Gol Airlines’a ait bir uçakta yaşanan olayda, kadın yolcu uyandığında elini, yanında oturan adamın cinsel organının üzerinde buldu. 32 yaşındaki iş kadını gözlerini açtığında gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu söyledi.
  • Tacizci, terbiyesiz insanların kara listeye alınmasının caydırıcı bir uygulama olacağını düşünüyorum. 'Yan yana kadın/erkek oturmasın'cılar eşcinsellikten habersizler sanıyorum. Uçaklarda, otobüslerde koltuklar, yolcular (insanlar) içindir, daha fazla bir ayrım yapılması gereksizdir.
  • Dünya nasıl bir yer oldu lan. Türkiye'de alışkınız taciz haberlerine de dünya genelinde de arttı bu pislik. Maalesef hosteslerde korkusundan bu tür olaylara müdahale edemiyor. Yolcu her zaman haklı DEĞİLDİR. Bunu yöneticilerin de anlaması gerek.
  • Gol öncesi faul yapmış
  • Kabul etmiyoruz...
  • The 2nd...
  • bazi yolcular bunu hak ediyor. Bilet alirken, chekin yaparken, ucaga binerken ve ucus esnasinda surekli yer ve ucus personeline hakaret eder, hic bir seyi begenmez ve bunu genelde cogu ucusunda yapar. Personelde isimden olurum diye fazla ses cikarmaz, bazi yoneticilerde her durumda yolcuya hak verir. Bu nedenle bu yolcular bir sekilde engellenmeliki bu davranislarindan vaz gecsinler.
  • Bu olay olduğu çok oldu,,
  • Adam Türk ya da Arap mıymış?
  • Nedense hep erkek taciz ediyor zaten! Senin tanımadığın erkeğin yanında ne işin var? üstünde ne vardı? Tanımadığın bir erkek yanında içini geçire geçire uyur kendini ona bırakırsan o zaman yaygara koparmayacaksın! Erkek suçsuz değil demiyorum ama tek taraflı dinlememek lazım. Kimsenin nefsini zayıflatmaya hakkınız yok!

Gol Airlines’a ait bir uçakta yaşanan olayda, kadın yolcu uyandığında elini, yanında oturan adamın cinsel organının üzerinde buldu. 32 yaşındaki iş kadını gözlerini açtığında gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu söyledi.

“ELLERİMİ GÖTÜRÜRKEN UYANDIM”

51 yaşındaki adamın, yanında oturan kadın uykuya dalınca onu taciz etmeye başladığı öğrenildi. Kadın, “Uçak kalkar kalkmaz uyuyakaldım, yarım saat sonra yanımdaki adam ellerimi alıp kendi cinsel organının üzerine koymaya çalışırken uyandım” açıklamasında bulundu.

ÜZERİNDE KALINTILAR VARDI

Kadın, uyandığında bacaklarında sperm kalıntıları olduğunu ve ayrıca adamın ellerinin de aynı şekilde kirlenmiş olduğunu söyledi. Tacizci adam, uçağın üç buçuk saatlik bir yolculuktan sonra Brezilya’ya inmesinin ardından tutuklandı.

POLİSE TESLİM EDİLDİ

Yolcular ise kadının uyandıktan sonra panik içinde bağırdığını ve adama saldırmaya çalıştığını gördüklerini söylediler. Uçuş ekibi yolculuk bitimine kadar adamı uçağın en arkasındaki bir koltuğu oturttu ve iniş sonrası polise teslim etti.

İDDİALARI REDDETTİ, “YANLIŞLIKLA TÜKÜRDÜM” DEDİ

Adam ise polise verdiği ifadede, “Öksürürken yanlışlıkla onun üzerine tükürdüm ve kadın sinirlenip bana saldırdı” diye konuştu.

ÖMÜR BOYU MEN EDİLECEK

Gol Airlines firması ise olayı şiddetle kınadıklarını ve söz konusu adamı şirketin tüm uçuşlarından ömür boyu men etmenin yollarını araştırdıklarını söyledi. Sanığın önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılması bekleniyor

Yolcu uçağında büyük skandal!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Kevser?! ~ 6 yıl önce
Tacizci, terbiyesiz insanların kara listeye alınmasının caydırıcı bir uygulama olacağını düşünüyorum. 'Yan yana kadın/erkek oturmasın'cılar eşcinsellikten habersizler sanıyorum. Uçaklarda, otobüslerde koltuklar, yolcular (insanlar) içindir, daha fazla bir ayrım yapılması gereksizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne gardaşım ~ 6 yıl önce
Dünya nasıl bir yer oldu lan. Türkiye'de alışkınız taciz haberlerine de dünya genelinde de arttı bu pislik. Maalesef hosteslerde korkusundan bu tür olaylara müdahale edemiyor. Yolcu her zaman haklı DEĞİLDİR. Bunu yöneticilerin de anlaması gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gooolll ~ 6 yıl önce
Gol öncesi faul yapmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro airlines ~ 6 yıl önce
Kabul etmiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asi ~ 6 yıl önce
Böyle birşeyi kimse kabul etmez kabul etmeyen yolcuların elinden bişey de gelmez o yüzden firma onu men etmek yerine koltuk seçiminde bayan erkek belli etsin
Metro ~ 6 yıl önce
The 2nd...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MHD ~ 6 yıl önce
bazi yolcular bunu hak ediyor. Bilet alirken, chekin yaparken, ucaga binerken ve ucus esnasinda surekli yer ve ucus personeline hakaret eder, hic bir seyi begenmez ve bunu genelde cogu ucusunda yapar. Personelde isimden olurum diye fazla ses cikarmaz, bazi yoneticilerde her durumda yolcuya hak verir. Bu nedenle bu yolcular bir sekilde engellenmeliki bu davranislarindan vaz gecsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 6 yıl önce
Hiçkimse böyle bir şeyi haketmez!
Uff ~ 6 yıl önce
Bu olay olduğu çok oldu,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 6 yıl önce
Adam Türk ya da Arap mıymış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Nedense hep erkek taciz ediyor zaten! Senin tanımadığın erkeğin yanında ne işin var? üstünde ne vardı? Tanımadığın bir erkek yanında içini geçire geçire uyur kendini ona bırakırsan o zaman yaygara koparmayacaksın! Erkek suçsuz değil demiyorum ama tek taraflı dinlememek lazım. Kimsenin nefsini zayıflatmaya hakkınız yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vah ki ne vah ~ 6 yıl önce
oksijenimizi kimler tuketiyor
zabri ~ 6 yıl önce
Kevser hanim ucakta kadin erkek koltuk secimi varmi acaba uykusu gelmis uyumus kadin erkek kanibozuksa kadin ne yapsin adami bu denli savunmaniz mantiksiz
zabri ~ 6 yıl önce
Kadin erkegin kolarinami atlamista kendini erkege teslim ettin diyorsunuz
Y ~ 6 yıl önce
Kevser,isimli bayan,ne demek uyumayacaksın,nefsi varmış,iyi ya herkes nefsime hakim olamadım desin saldırsın
yuh ~ 6 yıl önce
Kevser gel benim yanımda bi yarım saat uyusana!
garip ~ 6 yıl önce
yanimda o kadar uyuyan yolcu oldu, aklıma Boyle birşey gelmedi.. ben nasıl rahatsız etmeden tuvalete giderim derdindeyim, özellikle Atlantik ötesi ucuslarda

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000