07 Kasım 2015, Cumartesi 13:16:15

Yolcu uçağına füzeli saldırı!

Mısır'da yaşanan uçak kazasının yankıları sürerken, havacılık dünyasını sarsan yeni bir gelişme yaşandı.
  • niye inanmadınız ya doğru ise ? allah korusun tüm uçakları-ekipleri ve yolcuları.
  • daily mail guvenilir bi haber kaynagi degil ki. populer bir gazete ve onceden bir cok kez yalan haber yaptigi ortaya cikti. Turkiye medyasi neden bu gazeteyi hep kaynak gosterir bilmiyorum.
  • Ilk defa bi habere inanmadim dogruysada abartmalar veya eksikler var yolcular sok yasamismis gunumuzde artik adim attigimiz yer sosyal medyada paylasilirken 189 yolcudan biri bile paylasmamismi bu korkulu sok tecrubesini
  • Sanki bu haber uydurma.
  • He heee cay yap cay
  • Daha çok şey olacak mısır da ingiliz ve amerikalı Ortadoğu'ya mısır üzerinden tekrar oyuna başladı. Beter olsunlar umurumda değil.
  • "KARA GÜCUM PKK/YPG" diyen terör destekçisi ABD'nin,Türk savaş uçaklarını düşürmesi amacıyla; havadan attıği 50 ton askeri malzemenin içinde yer alan STINGER füzelerinin diğer karagücü olan ISID'in elinde de olup olmadığını bir zahmet açıklasın.ABD sayesinde şu an bilumum terör örgütleri STINGER füzeleei ile cirit atıyorlar Ortadoğu'da.
  • böyle bir olayın yaşanmış ! gibi üç ay sonra ortaya çıkması düşen rus uçağında bomba ihtimalinin yavaş ve sabırlı bir şekilde alttan alttan kamuoyuna kabul ettirilmeye çalışması (ilk başlarda teknik problemden bahsediliyordu) benim aklıma acaba mısır üzerinde yeni oyunlar mi oynanacak sorusunu getiriyor. olay bence tamamen siyasal
  • "Ulastirma Uzaktan Bakan"ligi... Seyirci, sozde var olan ama resmen var olmayan bir mercii olsa gerek. Bu kadar kabul edilemez durum ve emniyet ihlali ustuste geliyor.
  • Misir hava sahasi artik guvensizdir

Mısır'da yaşanan uçak kazasının yankıları sürerken, havacılık dünyasını sarsan yeni bir gelişme yaşandı. Daily Mail'de yer alan habere göre Thomson Havayolları'na ait bir yolcu uçağına Mısır hava sahasında füzeli saldırı düzenlendi, facia kıl payı atlatıldı.

Haberde yer alan bilgilere göre geçtiğimiz Ağustos ayında Thomson Havayolları'na ait 189 yolculu Londra-Şarm El-Şeyh seferini yapan uçak, Şarm El-Şeyh için inişe geçtiği sırada uçağa füze fırlatıldı. Şans eseri füze uçağa isabet etmezken, büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. 

Uçak Mısır'a sorunsuz bir iniş yaparken, yolcuların büyük bir şok yaşadğı kaydedildi.

Olay basına sızınca Ulaştırma Bakanlığı da saldırıyı doğruladı.

Yolcu uçağına füzeli saldırı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

niye ~ 8 yıl önce
niye inanmadınız ya doğru ise ? allah korusun tüm uçakları-ekipleri ve yolcuları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daily mail ~ 8 yıl önce
daily mail guvenilir bi haber kaynagi degil ki. populer bir gazete ve onceden bir cok kez yalan haber yaptigi ortaya cikti. Turkiye medyasi neden bu gazeteyi hep kaynak gosterir bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Ilk defa bi habere inanmadim dogruysada abartmalar veya eksikler var yolcular sok yasamismis gunumuzde artik adim attigimiz yer sosyal medyada paylasilirken 189 yolcudan biri bile paylasmamismi bu korkulu sok tecrubesini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 8 yıl önce
bundan önceki bütün haberlere inandın yanii :)
Uydurma ~ 8 yıl önce
Sanki bu haber uydurma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
He heee cay yap cay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnce hesaplar var... ~ 8 yıl önce
Daha çok şey olacak mısır da ingiliz ve amerikalı Ortadoğu'ya mısır üzerinden tekrar oyuna başladı. Beter olsunlar umurumda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
"KARA GÜCUM PKK/YPG" diyen terör destekçisi ABD'nin,Türk savaş uçaklarını düşürmesi amacıyla; havadan attıği 50 ton askeri malzemenin içinde yer alan STINGER füzelerinin diğer karagücü olan ISID'in elinde de olup olmadığını bir zahmet açıklasın.ABD sayesinde şu an bilumum terör örgütleri STINGER füzeleei ile cirit atıyorlar Ortadoğu'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
proje ~ 8 yıl önce
böyle bir olayın yaşanmış ! gibi üç ay sonra ortaya çıkması düşen rus uçağında bomba ihtimalinin yavaş ve sabırlı bir şekilde alttan alttan kamuoyuna kabul ettirilmeye çalışması (ilk başlarda teknik problemden bahsediliyordu) benim aklıma acaba mısır üzerinde yeni oyunlar mi oynanacak sorusunu getiriyor. olay bence tamamen siyasal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 8 yıl önce
Süpersin, hiç böyle düşünmemiştim. Batının yıllardır piramitleri gözü vardı.
ulastirma bakanligi? ~ 8 yıl önce
"Ulastirma Uzaktan Bakan"ligi... Seyirci, sozde var olan ama resmen var olmayan bir mercii olsa gerek. Bu kadar kabul edilemez durum ve emniyet ihlali ustuste geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvensiz ~ 8 yıl önce
Misir hava sahasi artik guvensizdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 8 yıl önce
Tespit mukemmel

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000