17 Ağustos 2009, Pazartesi 14:14:35

YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Hintli Jet Airways’e ait Boeing 737 tipi uçak Bangladeş’te kalkış için hazırlanırken pistten çıktı.
  • sedatcım; canım kardeşim, hintliden birşey olmayacağı tartışılabilir de , SENDEN HAKİKATEN BİRŞEY OLMAZ YAV! yani havamı niye soluyorsun bir anlasam hani?
  • bu ne kardeşim kalkarken problem uçarken problem inerken problem..... SN. üreticiler PİLOTSUZ uçak istiyoruz artık:) ????
  • bravo lale sen nekadar zeki birisin pistin kapatılması gerçekten iyi olmuş değilmi ...ya vay anasını..nasıl akıl etmişler acaba?
  • bu ne ya kaptana bak önunu göremiyor bir gün mıkela oturuyoz diyoz hintliden pilot olurmu diye oda diyor hintliden değil pilot biskilet şofuru bile olmazmış
  • geçmiş olsun..pistin trafiğe kapatılması yerinde bir tedbir olmuş.

Hintli Jet Airways’e ait Boeing 737 tipi uçak Bangladeş’te kalkış için hazırlanırken pistten çıktı. Uçakta bulunan yolcular tahliye edildi. Pist trafiğe kapatıldı.

Türk Hava Yolları’nın da üç adet Boeing 777 tipi uçak kiraladığı Hintli Jet Airways şirketine ait bir uçak Bangladeş’te pistten çıktı.

Bangladeş’ten Hindistan’ın başkenti Delhi’ye gitmek için 139 yolcusuyla birlikte pist başına doğru ilerleyen Boeing 737 tipi uçak, manevra sırasında kayarak 3 metre pist dışına kaydı.

Yolcular, güvenli şekilde uçaktan tahliye edildi. Bangladeş Dhaka Zia Havaalanı yaklaşık 3 saat süreyle uçuşlara kapatıldı.

Terminale alınan yolcular 4 saat gecikmeli olarak başka bir uçakla Delhi’ye uçtu.

YOLCU UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
sedatcım; canım kardeşim, hintliden birşey olmayacağı tartışılabilir de , SENDEN HAKİKATEN BİRŞEY OLMAZ YAV! yani havamı niye soluyorsun bir anlasam hani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ne kardeşim kalkarken problem uçarken problem inerken problem..... SN. üreticiler PİLOTSUZ uçak istiyoruz artık:) ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bravo lale sen nekadar zeki birisin pistin kapatılması gerçekten iyi olmuş değilmi ...ya vay anasını..nasıl akıl etmişler acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ne ya kaptana bak önunu göremiyor bir gün mıkela oturuyoz diyoz hintliden pilot olurmu diye oda diyor hintliden değil pilot biskilet şofuru bile olmazmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
geçmiş olsun..pistin trafiğe kapatılması yerinde bir tedbir olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000