18 Haziran 2015, Perşembe 12:20:16

Yolcu uçağı köfteci oldu

Atatürk Havalimanı'nda hacizli olarak bekletilen yolcu uçaklarından biri restaurant oldu.
  • Dıştan hoş görünen mekan hizmette boş.dün arkadaşımla gittik uçak içinde tekirdağ köfte sonuçta tekirdağ köftesiyle meşhur neyse uçak iç dekoru iyi olmuş eksikleri var garson peçete istedik önümüze 3.4 tane peçete getirdi salata istedik piyasa olarak domatesli maydozlu geldi neyse dedik ekmek getirdi biraz bayat gibiydi kızaetırmısınız dedik tabii efendim dedi sonra arka tarafa yani mutfak gitti bize denediğini bırakmadı ve küfür etmeye kadar gitti ben arkadaşımı zor durdurdum gidecebini zaman birşeyler isterken dikkat etin bizim olayımıxla karşılaşmayın derim.böyle bir mekanda böyle hizmet..
  • Bilip bilmeden yorum yapanlara sesleniyorum ucak bize ait. İçinde hiç bir zaman tavuk olmadı karışık kofte tabağına laf atmissiniz. Restaurant 1.5 yıldır hizmette ve hiç bizaman küçük bi bölümüyle misafirlere hizmet vermedik
  • Cookk gereksizz ve sacma bir calisma olmus.
  • TC MNJ A300 TİPİ UÇAK HACİZLİ DEĞİL MNG AİRLİNES TARAFINDAN SATILMIŞTIR.
  • Artık uçakta bana köfte kalmadı bidaha sizinle uçmayacağım ve şirketiniz ben ıçmadığım için batacak diye çemkiren yolcuyu yönlendirebileceğimiz biryer müthiş.
  • etraf boş gibi yıldırım için tedbir alınmıştır muhakkak.
  • Öncelikle haberiniz için teşekkürler. Bir yerde buna benzer bir haber vardı sitenizde.Ben de burayı da yazın demiştim. Teşekkürler.
  • Servis icin eski hosts ariyorlar :)
  • acaba siz o az ötedeki restorancımısınız ?
  • Ben oraya giderim vede neden tavuk yok diye hesap sorarim..sorarim arkadas tavuksuz ucakmi olur...

Atatürk Havalimanı'nda hacizli olarak bekletilen yolcu uçaklarından biri restaurant oldu. MNG Kargo'ya ait olduğu öğrenilen A300 tipi uçak satın alınarak Tekirdağ'da köfteci yapıldı.

Uçağı Köfte Airlines boyamasıyla hizmete sokan işletme, müşterilerinden de yoğun ilgili gördü. 

Yolcu uçağı köfteci oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Nm ~ 8 yıl önce
Dıştan hoş görünen mekan hizmette boş.dün arkadaşımla gittik uçak içinde tekirdağ köfte sonuçta tekirdağ köftesiyle meşhur neyse uçak iç dekoru iyi olmuş eksikleri var garson peçete istedik önümüze 3.4 tane peçete getirdi salata istedik piyasa olarak domatesli maydozlu geldi neyse dedik ekmek getirdi biraz bayat gibiydi kızaetırmısınız dedik tabii efendim dedi sonra arka tarafa yani mutfak gitti bize denediğini bırakmadı ve küfür etmeye kadar gitti ben arkadaşımı zor durdurdum gidecebini zaman birşeyler isterken dikkat etin bizim olayımıxla karşılaşmayın derim.böyle bir mekanda böyle hizmet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucakrestaurant ~ 8 yıl önce
Bilip bilmeden yorum yapanlara sesleniyorum ucak bize ait. İçinde hiç bir zaman tavuk olmadı karışık kofte tabağına laf atmissiniz. Restaurant 1.5 yıldır hizmette ve hiç bizaman küçük bi bölümüyle misafirlere hizmet vermedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karlıdağ ~ 8 yıl önce
bende gıttım ama sızın anlattıklarınızn hıcbırısını yasamadım..gercekten cok beyfendıler..hatta tebrık ettım calısanlarını ve mekanlarını..
Gereksizz ~ 9 yıl önce
Cookk gereksizz ve sacma bir calisma olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 9 yıl önce
TC MNJ A300 TİPİ UÇAK HACİZLİ DEĞİL MNG AİRLİNES TARAFINDAN SATILMIŞTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köfteci yolcu ~ 9 yıl önce
Artık uçakta bana köfte kalmadı bidaha sizinle uçmayacağım ve şirketiniz ben ıçmadığım için batacak diye çemkiren yolcuyu yönlendirebileceğimiz biryer müthiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paratoner ? ~ 9 yıl önce
etraf boş gibi yıldırım için tedbir alınmıştır muhakkak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 9 yıl önce
Öncelikle haberiniz için teşekkürler. Bir yerde buna benzer bir haber vardı sitenizde.Ben de burayı da yazın demiştim. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Servis icin eski hosts ariyorlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
az öte.. ~ 9 yıl önce
acaba siz o az ötedeki restorancımısınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değilim ~ 9 yıl önce
Sadece yaşadığım olayın fikir vermesini istediğim için yazdım. O az ilerdeki işletmenin gerçek dışı uyarlamalara ihtiyacı olmaz. O gün orada yediğim vasat malzemeye yaklaşık %25 daha fazla ödeyince içime oturdu ve uçağının da, koftesinin de dedim yani. Test etmek ve karşılaştırmak için ikisine de gidip raporlayayim bari...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben oraya giderim vede neden tavuk yok diye hesap sorarim..sorarim arkadas tavuksuz ucakmi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000