31 Ekim 2015, Cumartesi 09:52:48

Yolcu uçağı kayboldu!

Mısır'dan kalkış yapan Metrojet Havayolları'na ait Rusya'ya ait uçak ile Sina yarımadası üzerindeyken irtibat kesildi.
  • yav he he ucak prince gruba ait,aç facebook'a bak metro jet nereyi bulcan sen istediğn kadar şunun bunun de Maalesef düşen uçak Turk tur operatörü'ne ait :/
  • Ülkeler açısından ilişkiler ; İrlanda : Uçağın uçuşa elverişliliğinden sorumlu ülke (Reg. Country) Rusya : Uçağın operasyonel sorumluluğu ve şirketin tescilli olduğu ülke. Türkiye :Ticari açıdan şirketin sahibi. Amerika : Uçağın sahibi olan firmanın ülkesi. Aercap , Dublin Ofisi. Ayrıca IAE, V2500 tescilini veren ülke.. Almanya : Uçağın üretildiği ülke. Fransa : Airbus firmasının tescilli olduğu ülke. Kaza kırım vs... Mısır : Uçağın düştüğü ülke, Kaza Kırım vs... Amerika , İngiltere , Japonya , İtalya , Almanya : Ortak olarak V2500 motorunu üreten devlerin tescilli olduğu ülkeler. İngiltere : Muhtemelen Sigorta şirketi bu ülkeye bağlı.Tüm tazminat ve Aercap ödemeleri buradan.
  • Atlasjete gelmedi sanki 1-2 uçak daha yeni metrojetten?
  • Yeter artik a320 serileri uçan tabuta döndü. 2 ayda bir kaza yapıyorlar. Bu uçakların sivil havacılık tarafından uçuşuna yasak getirilmesi lazim. Sayıları arttıkça kaza oranları da artıyor.
  • Uçak adı geçen havayoluna aittir. Sahibi Türkiye'de bir oteller zincirinin de sahibidir. Yine sahibi Türk olan Brisco isimli tur operatörünün yolcularını taşımaktadır. Havayolu sahibi Çeçen lider Kadirov'a yakındır. O nedenle Rus sivil havacılığı tarafından dikkatli denetlendiği söylenemez. Uçakların bakim sorunları olduğu bilinmektedir. Havayolunun Sn. Bagana ile ilişkisi olduğu doğrudur. Ancak bu ilişki ortaklık ilişkisi olmayıp Sn. Bagana ile İzmailov arasında bir borç alacak ilişkisidir.
  • Tekniğin Uçak Bakımın ne kadar önemli olduğunu bilin işte. Uçak teknik sebepten düşmüş !
  • mavi ekran vermiştir bilgisayar....
  • 2003 2007 yillari arasinda bu ucak Onur havayollari icin sefeerler yapmis.
  • Uçak düşmüş 200 yolcu 17 cocuk ve 7 mürettebat.sina yarimadasina düşmüş mısır resmi kaynakları açıkladi.
  • Bu havayolu eski KOLAVIA yeni METRO JET in sahibi ONUR AIR in sahibi Cankut BAGANA degilmi yanlismi hatirliyorum.

Mısır'dan kalkış yapan Metrojet Havayolları'na ait Rusya'ya ait uçak ile Sina yarımadası üzerindeyken irtibat kesildi. İrtibat alınamayan uçağın düştüğü belirlendi.

Mısır Havacılık Dairesi yaptığı açıklamada "Rus yolcu uçağının düşmüş olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

Mısır Başbakanlık Ofisi Mısır'dan Rusya'ya giden EI-ETJ kuyruk tescilli ve 224 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Sina Yarımadası'nda düştüğünü açıkladı.

Reuters'ın geçtiği bilgilere göre ise 224 kişi taşıyan Rus yolcu uçağı ile Kıbrıs hava sahasında radar bağlantısı kesildi. Bazı kaynaklar da uçakla yeniden iletişim kurulduğu yönünde bilgiler paylaşıyor.

'UÇAK, TÜRK HAVA KONTROL YETKİLİLERİ İLE TEMAS KURDU'

Ancak bu ilk açıklamalardan dakikalar sonra Mısır hava trafiği yetkilisi Ayman el Mukaddam, uçağın Türk hava kontrol yetkilileri ile temas kurduğunu açıkladı. Mukaddam, " Rus havayolunun yetkilileri bize, irtibatımızın kesildiği uçağın güvende olduğu ve şu anda Türk hava sahasından geçtiği bilgisini verdi" açıklamasını yaptı.

Ancak bu açıklamadan da dakikalar sonra Mısır Başbakanlığı, 'uçağın Sina Yarımadası üzerinde düştüğünü' duyurdu.

İşte düştüğü açıklanan uçağın izlediği rota:

Yolcu uçağı kayboldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Uzman ~ 8 yıl önce
yav he he ucak prince gruba ait,aç facebook'a bak metro jet nereyi bulcan sen istediğn kadar şunun bunun de Maalesef düşen uçak Turk tur operatörü'ne ait :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BirDost ~ 8 yıl önce
Ülkeler açısından ilişkiler ; İrlanda : Uçağın uçuşa elverişliliğinden sorumlu ülke (Reg. Country) Rusya : Uçağın operasyonel sorumluluğu ve şirketin tescilli olduğu ülke. Türkiye :Ticari açıdan şirketin sahibi. Amerika : Uçağın sahibi olan firmanın ülkesi. Aercap , Dublin Ofisi. Ayrıca IAE, V2500 tescilini veren ülke.. Almanya : Uçağın üretildiği ülke. Fransa : Airbus firmasının tescilli olduğu ülke. Kaza kırım vs... Mısır : Uçağın düştüğü ülke, Kaza Kırım vs... Amerika , İngiltere , Japonya , İtalya , Almanya : Ortak olarak V2500 motorunu üreten devlerin tescilli olduğu ülkeler. İngiltere : Muhtemelen Sigorta şirketi bu ülkeye bağlı.Tüm tazminat ve Aercap ödemeleri buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
Atlasjete gelmedi sanki 1-2 uçak daha yeni metrojetten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 serisi ~ 8 yıl önce
Yeter artik a320 serileri uçan tabuta döndü. 2 ayda bir kaza yapıyorlar. Bu uçakların sivil havacılık tarafından uçuşuna yasak getirilmesi lazim. Sayıları arttıkça kaza oranları da artıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 8 yıl önce
Bilmediğin konuda ahkam kesme.
Airbus ~ 8 yıl önce
Airbus 319-320-321 uçaklarını çağırsın 400M de göstermiş olduğu hassasiyeti burada da göstersin Airbus la uçmaya korkar olduk ya bu Nasıl bir iştir
Pilot ~ 8 yıl önce
Eee bu olay avrupa sınırları için de de olmadı pilotun intihar ettiğini 2 saat içinde ispatlamakta zor. Uçan pilotu saksı yerine koyucağınıza kumandayı biraz bilgisayardan alın pilota verinde normal zamanda birşey yapamıyor bari uçak düşerken müdahele etsin. Airbus ın başına amerika da ki araba olayı gibi bir olay geliyor bugüne kadar sakladıklarını artık saklıyamıcaklar airbus lar bir süre ground olursa şaşırmam insan canı bu kadar ucuz olmamalı o kadar kişi bir yazılımın keyfine feda edilemez uçakta teknoloji pilot u denetleyip uyarıda bulunmalı işini kolaylaştırmalı ama pilotun yerine geçmemeli airbus ta pilot sadece önde arkadaki yolcu korkmasın diye oturuyor hiçbir fonksiyonu yok bu kazalar havacılık yaklaşımın da boeing felsefesinin doğruluğunu malesef kanla ispat etmiştir. Hayatını kaybedenlere yazık. Bir süre airbus yolcular tarafından istenmeyebilir pazarlama yolcu uçak markası yolcu ilişkisini hesaplayıp yönetmeli
Metrojet-Kogalimavia ~ 8 yıl önce
Uçak adı geçen havayoluna aittir. Sahibi Türkiye'de bir oteller zincirinin de sahibidir. Yine sahibi Türk olan Brisco isimli tur operatörünün yolcularını taşımaktadır. Havayolu sahibi Çeçen lider Kadirov'a yakındır. O nedenle Rus sivil havacılığı tarafından dikkatli denetlendiği söylenemez. Uçakların bakim sorunları olduğu bilinmektedir. Havayolunun Sn. Bagana ile ilişkisi olduğu doğrudur. Ancak bu ilişki ortaklık ilişkisi olmayıp Sn. Bagana ile İzmailov arasında bir borç alacak ilişkisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Tekniğin Uçak Bakımın ne kadar önemli olduğunu bilin işte. Uçak teknik sebepten düşmüş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 8 yıl önce
ee yani maasina zam mi yapalim ne istiyorsun
airbus ~ 8 yıl önce
mavi ekran vermiştir bilgisayar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurkan Bebek ~ 8 yıl önce
2003 2007 yillari arasinda bu ucak Onur havayollari icin sefeerler yapmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef ~ 8 yıl önce
Uçak düşmüş 200 yolcu 17 cocuk ve 7 mürettebat.sina yarimadasina düşmüş mısır resmi kaynakları açıkladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Bu havayolu eski KOLAVIA yeni METRO JET in sahibi ONUR AIR in sahibi Cankut BAGANA degilmi yanlismi hatirliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000