25 Nisan 2014, Cuma 10:32:10

YOLCU UÇAĞI KAÇIRILDI!

Virgin Avustralya Havayolları'na ait yolcu uçağının kaçırılarak Endonezya'ya indirildiği iddia edildi. Olayın sarhoş bir yolcunun kokpite girmek istemesinden kaynaklandığı belirtildi.
  • Ağzı ile içemeyenlerden demekki. :-)
  • İçmeyi bilene nasıl yarar? bilen varsa lütfen yazsın....
  • Alkol işte.. içmeyi bilmeyene yaramaz.

Brisbane-Bali seferini yapan Virgin Avustralya Havayolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kalkıştan kısa bir süre sonra kaçırılmaya çalışıldığı bildirildi.

Endonezya Hava Kuvvetleri yetkilisi Hadi Tjahjanto olayı doğrularken, bir yolcunun kokpite girmeye çalışması üzerine kaptan pilotun kaçırılma sinyali verdiğini bildirdi. 

Uçağın planlandığı  gibi Endonezya'daki Bali Havalimanı'na güvenli bir iniş yaptığı ve yolcunun sarhoş olduğu ifade edilirken, polisin uçağa girmek üzere olduğu kaydedildi.

(Güncelleme 10:50): Alınan bilgiye göre; hava korsanı polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Olayda hiçbir yolcunun burnunun dahi kanamadığı belirtildi.

Bu arada Virgin yetkilileri, uçağın kaçırılmaya çalışılmadığını, sarhoş bir yolcunun kokpite girmeye çalışması nedeniyle böyle bir yanlış anlaşılmaya neden olduğunu açıkladı.

YOLCU UÇAĞI KAÇIRILDI!

Yorumlar

Volvo ~ 10 yıl önce
Ağzı ile içemeyenlerden demekki. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
içmeyi bilene... ~ 10 yıl önce
İçmeyi bilene nasıl yarar? bilen varsa lütfen yazsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bileceksin ~ 10 yıl önce
İçmesini bileceksin kararında bırakacaksın.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alkol işte.. içmeyi bilmeyene yaramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000