29 Ocak 2020, Çarşamba 09:43:58

Yolcu uçağı havadan geri döndürüldü!

Belarus’ta şeker fabrikalarındaki yolsuzluk ile ilgili operasyon esnasında Almanya’ya kaçmak üzere olan şirket müdürlerinin yakalanması için Minsk-Münih rotasında ilerleyen uçak geri çağrıldı.
  • Ne var yani beni de dayım tgs de şoförken şef yaptı bu ne ki..
  • göreceğiz kimler hangi uçaklarla nerelere kaçacaklar.
  • Ülkemizde yolsuzluk mu var ki bunu örnek gösteriyorsunuz? Ufak tefek fıtratlık ve tevekküllük konular da yolsuzluk var diyemeyeceğimiz Allah'ın izin verdiği kusurlardır. Herkes işine baksın.

Belarus’ta şeker fabrikalarındaki yolsuzluk ile ilgili operasyon esnasında Almanya’ya kaçmak üzere olan şirket müdürlerinin yakalanması için Minsk-Münih rotasında ilerleyen uçak geri çağrıldı.

Belarus’ta şeker fabrikalarında yolsuzluk iddiasıyla ilgili hafta başında başlayan operasyonlarda ilginç olaylar yaşandı. Belarus İstihbarat Servisi (KGB) tarafından başlatılan operasyonlar sırasında birçok şeker fabrikasından dokümanlar alınarak şirket yöneticileri gözaltına alındı. İstihbaratın yaptığı operasyonu önceden haber alan bazı şirket yöneticileri ise çareyi kaçmakta buldu. Operasyon sırasında Minsk - Münih uçağına binen 6 şirket müdürü ve yöneticisi tam kurtulduğunu düşünürken ülke istihbaratından ilginç bir hamle geldi. Fabrikalarda ve şirket binalarında süren operasyonlar üzerine aranan kişilerin yurt dışına kaçtığını tespit eden istihbarat elemanları bu kez uçağın geri dönüşü için girişimlerde bulundu.

Uçak kalkış yaptığı havalimanıına geri döndü

Minsk’ten Münih’e hareket eden uçak Polonya’nın Wroclaw şehri semalarında ilerlerken pilota gelen bilgi doğrultusunda geri dönüşe başladı. Hiçbir şekilde yolculara hissettirilmeyen olayda uçak tekrar kalkış yaptığı havalimanıına döndü. Uçağa binen istihbarat görevlileri ise 6 kişinin ismini sayarak uçaktan aldı.

Belarus’ta şeker fabrikalarına yönelik yolsuzluk operasyonu devam ederken operasyonun genişleyeceği ve çok sayıda yöneticinin bu doğrultuda göz hapsinde bulundurulduğu öğrenildi.

Yolcu uçağı havadan geri döndürüldü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Orhan ~ 4 yıl önce
Ne var yani beni de dayım tgs de şoförken şef yaptı bu ne ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dayım kim mi? ~ 4 yıl önce
Kırıkların Ali
gelecek ~ 4 yıl önce
göreceğiz kimler hangi uçaklarla nerelere kaçacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ki ~ 4 yıl önce
Ülkemizde yolsuzluk mu var ki bunu örnek gösteriyorsunuz? Ufak tefek fıtratlık ve tevekküllük konular da yolsuzluk var diyemeyeceğimiz Allah'ın izin verdiği kusurlardır. Herkes işine baksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne? ~ 4 yıl önce
Ufak tefek insanların, ufak tefek yorumları...
muz ~ 4 yıl önce
muz cumhuriyetinden günaydın diyorsun
akılla düşün ~ 4 yıl önce
Yolsuzluğun ve adam kayırmanın belediyeler de binaya 3 kat fazladan çıkmak isteyen müteahit lerin yalamak için sıraya girdiği canım ülkem ama %99 müslümanız bu da dipnot
özgürlük ~ 4 yıl önce
Ülkemizde yolsuzluk veya hırsızlık yok insanların günah işleme özgürlüğü var. Öyle diyordu vekil külünk efendi...Tapelerde dünya gördü neyin ne olduğunu ama necip milletimiz hala görmek istemiyor. Devam etsin bu kafaya.
kenan ~ 4 yıl önce
umarım ironidir.
İsmail engin ~ 4 yıl önce
Ruza zarrabın otobanlarda altına yatan ak bakanlar geldi aklıma demekki belarus bizden daha sevlet
Oksijen sorunu ~ 4 yıl önce
Kardeşim sen iyi misin? Ne kullanıyorsan bize de söyle rica ediyorum. Adam gayri ihtiyari bir haber paylaşmış ve havacılığında içinde olduğu bir durum bu. Suçluluk psikolojisi okadar içinize işlemiş ki her şeyi üstünüze alınır oldunuz. Oooo sadece haber bu sakin ol şampiyon :) Son bir ricam daha olacak bu ülkeyi terket. Hamam böceği gibi her yere yayıldınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000