30 Mart 2017, Perşembe 09:23:58

Yolcu uçağı boyutunda drone üretilecek

Amerikan inovasyon şirketi Natilus, yolcu uçağı Boeing 777 boyutunda bir drone geliştirip, kargo uçağı olarak kullanacaklarını duyurdu.
  • İnsan hep olacaktır.
  • Yolcu uçakları da dahil ileride tüm ulaşım araçlarının insansız, otonom olacağı söylentileri var. Arabalarda kısmen başladı da. Böyle giderse ileride herşey robotlaşır. Aslında emniyet açısından kulağa hoş gelse de istihdam üzerinde çok olumsuz etkileride görülecek gibi.
  • Biz tas yicez di mi! Vicdaniniz kurusun.
  • bizim milli bu uçak bunun 150 katı büyüklüğünd oluxak

Amerikan inovasyon şirketi Natilus, uçak mürettebatına bir ödeme yapılmayacağı için kargo işlemlerinin çok daha ucuz fiyatlara gerçekleşeceğini açıkladı.

‘Drone’ olarak da adlandırılan insansız hava aracı'nın ilk olarak bir prototipini geliştireceklerini belirten şirketin CEO’su Aleksey Matyushev, “Bu prototip 9 metrelik olacak. Daha sonraki süreçte Boeing 777 boyutunda bir kargo drone’u geliştireceğiz.” diye konuştu.

Yolcu uçağı boyutunda drone üretilecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Azores High ~ 7 yıl önce
İnsan hep olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 7 yıl önce
Yolcu uçakları da dahil ileride tüm ulaşım araçlarının insansız, otonom olacağı söylentileri var. Arabalarda kısmen başladı da. Böyle giderse ileride herşey robotlaşır. Aslında emniyet açısından kulağa hoş gelse de istihdam üzerinde çok olumsuz etkileride görülecek gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakçı ~ 7 yıl önce
Haklısınız ancak uçak kazalarını önleyecek diye bir şey yok.
Yapin arkadas yapin ~ 7 yıl önce
Biz tas yicez di mi! Vicdaniniz kurusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hikaye ~ 7 yıl önce
bizim milli bu uçak bunun 150 katı büyüklüğünd oluxak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000