07 Mart 2014, Cuma 13:03:53

YOLCU UÇAĞI BAKAN OĞLU YÜZÜNDEN GERİ DÖNDÜ

Lübnan'dan Irak'a gitmekte olan MEA Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, Irak Ulaştırma Bakanı' oğlunun uçağı kaçırması üzerine geri döndü.
  • haberde yolcunun vip oldugu yazmıyor olsa olsa cıp dir.her ikisinde de yolcu beklenmez uçak şirketi müdürü uçağı bekletebilir ama cezayı da yer.abartmamak gerekir. yapılması gereken yolcu uçaga bindiğinde alkışlayarak protesto etmektir bayaa etkili oluyor vip yolcuları da geç kaldığında yapılabilecek en demokratik tepki budur.
  • Ucagin saati geldimi vip beklenmez
  • Komik olmayın, belki uçak havadan dönmüyor ama vip gelmeden uçak kalkabilir mi sanıyorsunuz bu ülkede..( tabii vip AKP Bakanı yada milletvekili ise) bunları geride bıraktık diyenlerin uçakta çalışmadıkları çok belli. Sırf bakanla tokalaşacığım diye sıra oluşturanların yüzünden geciken uçakların kapısını çok kapattım ben :) ama şunu söylemek lazım ki tüm vekillerimiz her zaman kibar ve alçak gönüllü uçakta. Ama bir vekil ya da bakan uçağa 15 dakika felan geç kalacakta, siz kapıyı kapatıp gideceksiniz. Yok öyle Birşey....
  • Ikinci sinif insanlar ikinci sinif ulke anormal bir durum yok
  • bazilarinin özendigi millete bakin !!...neyseki bizim ülkemizde böyle seyler ASLAAAA olmaz...!!! Bizim bürokratlarimiz böyle birseye asla müsade edip taviz vermezlerdi !!!.....bunlar ne kadar ayip seyler !!!
  • Demokrasinin olmadigi yerde boyle eskiyalik olur. O yuzden demokrasiye sahip cikmali, zarar gormesini onlemeliyiz. Kisiye gore adalet varsa bir yerde... Yoktur orada demokrasi. Peki ne vardir? eskiyalik vardir tabiki...
  • Çok tanıdık geldi bana :)
  • Biz de Allaha Sükür böyle şeyler olmaz bunların hepsini geçirdik gördük, medeniyet geldi iyi durumdayız diyelim ki oldu olduğu anda basın ve muhalefet yaygaraya başlar işe yaramaz muhalefet ve bazı basın organları hemen yaylım ateşine tutarlar. muhalefet yapsa o zaman bir şey olmaz baksanıza bir kaç gün önce cnn turk programını yapan gazeteci thy kontüründe görevliye bağırıp çağırıp hakaret etmiş neyse derdi uçağı mı kaçırdı veya başka bir derdi mi artık neyse artık..neymiş sesimi kayıt ediyorsunuz diye,, bankaların müşteri hizmetlerini aradığındada sesini kayıt ediyorlar ya.. onlara da bağırsana hakaret etsene.
  • Muz cumhuriyetlerinde olasılığı kuvvetlidir.
  • Gelecekte geleceğimiz nokta budur.

MEA Havayolları'nın dünkü Beyrut-Bağdat seferini yapmak üzere havalanan yolcu uçağı, 6 dakikalık bir gecikmeyle saat 12.40'ta kalktı. Gecikmenin sebebi, uçağın yolcularından Irak Ulaştırma Bakanı Hadi el Amiri'nin oğlu Mehdi el Amiri ve arkadaşının tüm anonslara ve son çağrıya rağmen uçağa gelmemesiydi.

Kapıya geldiğinde uçağın kalkmış olduğunu fark eden ve öfkeden çılgına dönen Bakan'ın oğlu Amiri, "O uçağın Bağdat'a inmesine izin vermeyeceğim" dedi ve kalkıştan 21 dakika sonra uçak Beyrut'a geri döndü.

Havayolu şirketinin yetkilisi ise yaşanan bu olayın ardından "Bu çok rahatsız edici bir durum çünkü düpedüz adam kayırma" diye konuştu.

Irak tarafı ise uçağın Beyrut'a geri döndüğünü doğruladı ancak gerekçe olarak Bağdat'taki havalimanındaki temizlik çalışmaları nedeniyle hiçbir uçağın inişine izin verilmemesini gösterdi. Ulaştırma Bakanı'nın basın danışmanı, Bakan'ın oğlunun yolcu listesinde bile olmadığını söyledi.

Bağdat'taki havalimanından ismini vermek istemeyen bir yetkili ise söz konusu saatlerde havalimanındaki trafiğin normal seyrinde ilerlediğini, yaklaşık 30 uçağın iniş yaptığını, geri döndürülen tek uçağın ise söz konusu uçak olduğunu söyledi.

Irak Ulaştırma Bakanı Hadi el Amiri, önceleri silahlı olduğu bilinen Bedir Tugayı'nın lideri konumunda ve Başbakan Nuri el Maliki'nin de en yakın müttefiklerinden.

Birçok Iraklı, ülkedeki siyasi isimlerin yakınlarının kendilerini yasalardan üstün gördüğüne inanıyor.

YOLCU UÇAĞI BAKAN OĞLU YÜZÜNDEN GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
haberde yolcunun vip oldugu yazmıyor olsa olsa cıp dir.her ikisinde de yolcu beklenmez uçak şirketi müdürü uçağı bekletebilir ama cezayı da yer.abartmamak gerekir. yapılması gereken yolcu uçaga bindiğinde alkışlayarak protesto etmektir bayaa etkili oluyor vip yolcuları da geç kaldığında yapılabilecek en demokratik tepki budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucagin saati geldimi vip beklenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtko ~ 10 yıl önce
Komik olmayın, belki uçak havadan dönmüyor ama vip gelmeden uçak kalkabilir mi sanıyorsunuz bu ülkede..( tabii vip AKP Bakanı yada milletvekili ise) bunları geride bıraktık diyenlerin uçakta çalışmadıkları çok belli. Sırf bakanla tokalaşacığım diye sıra oluşturanların yüzünden geciken uçakların kapısını çok kapattım ben :) ama şunu söylemek lazım ki tüm vekillerimiz her zaman kibar ve alçak gönüllü uçakta. Ama bir vekil ya da bakan uçağa 15 dakika felan geç kalacakta, siz kapıyı kapatıp gideceksiniz. Yok öyle Birşey....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ikinci sinif insanlar ikinci sinif ulke anormal bir durum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim rumuz ~ 10 yıl önce
3
GÖThe ~ 10 yıl önce
bazilarinin özendigi millete bakin !!...neyseki bizim ülkemizde böyle seyler ASLAAAA olmaz...!!! Bizim bürokratlarimiz böyle birseye asla müsade edip taviz vermezlerdi !!!.....bunlar ne kadar ayip seyler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasi yoksa.... ~ 10 yıl önce
Demokrasinin olmadigi yerde boyle eskiyalik olur. O yuzden demokrasiye sahip cikmali, zarar gormesini onlemeliyiz. Kisiye gore adalet varsa bir yerde... Yoktur orada demokrasi. Peki ne vardir? eskiyalik vardir tabiki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok tanıdık geldi bana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
Biz de Allaha Sükür böyle şeyler olmaz bunların hepsini geçirdik gördük, medeniyet geldi iyi durumdayız diyelim ki oldu olduğu anda basın ve muhalefet yaygaraya başlar işe yaramaz muhalefet ve bazı basın organları hemen yaylım ateşine tutarlar. muhalefet yapsa o zaman bir şey olmaz baksanıza bir kaç gün önce cnn turk programını yapan gazeteci thy kontüründe görevliye bağırıp çağırıp hakaret etmiş neyse derdi uçağı mı kaçırdı veya başka bir derdi mi artık neyse artık..neymiş sesimi kayıt ediyorsunuz diye,, bankaların müşteri hizmetlerini aradığındada sesini kayıt ediyorlar ya.. onlara da bağırsana hakaret etsene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Muz cumhuriyetlerinde olasılığı kuvvetlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelecekte ~ 10 yıl önce
Gelecekte geleceğimiz nokta budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nokta ~ 10 yıl önce
biz çoktan o noktayı geçtik.bilginize....
ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
her iki yoruma katiliyorum.
BEYİN BEDAVA ~ 10 yıl önce
BOŞ KONUŞUYORSUNUZ BİZİM UÇAKLARIMIZ VAKTİ GELDİĞİNDE KAPANIR HİÇ BİR VIP BEKLENMEZ

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000