21 Mayıs 2010, Cuma 08:36:11

"Yolcu diye bağırdım ve..."

Sanatçı Edip Akbayram, uçaktan inmeye hazırlanırken grubundaki bağlama virtözü Yolcu Bilgiç'e seslenince bütün yolcuların bir anda yaşadığı şaşkınlığı anlattı.
  • büyük bir festival ve organizasyon gerçekleşti bu sene.bu gün 6. ve son gün birçok ünlü sanat.ı ve gösteri ekipleri geldi ama basından tek kanal vardı başka yoktu.airporthaber de görünce bu yolcu :) muhebbetini çok şaşırdım.habercilik anlayıışınız çok iyi.teşekkürler.
  • Ben istedigim gibi yazarim mankenlikle alakasi yok sanatciymis Neset ertasda sanatci onunla isteyen kisi resim cekilebilir.. sayin avukat bey
  • ARKADAŞLAR,BAKIN BU KAÇINCI OLUYOR.BURAYA YORUM YAZACAKSANIZ YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMAYIN.HABER NEDEN BAHSADİYOR SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN.BURASI MAGAZİN HABER YERİ DEĞİL.EDİP AKBAYRAMIN ŞAHSİYETİYLE İLGİLİ HABERİ GİT MAGAZİN DERGİLERİNE ANLAT.BURAYA DEĞİL.AYRICA ADAMIN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEME ARZUSUDA NORMALDİR.BİLDİĞİM KADARIYLA KENDİSİ MÜZİSYENDİR,MANKEN DEĞİL..
  • demek ki neymis; coluk cocugumuza boyle luzumsuz isimler koymayacakmisiz.
  • Gecen yil kapadokya istanbul seferini yapmadan önce nevsehir kapadokya havalimaninda gördüm insanlar yalvariyor resim cektirmek icin edip ise umrunda degil bunlar sanatci iyi yerlere oturuyorlar bizlere ise demir koltuktayiz yazik yazik kendini begenme insan ol yeter sen bu insanlarin sayesinde ekmek yiyorsun

16. Manavgat Uluslararası Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali etkinlikleri çerçevesinde konser veren ünlü sanatçı Edip Akbayram, hayranlarına bağlama ustası Yolcu Bilgiç'in ismiyle ilgili İzmir'den İstanbul'a uçakla gelirken yaşadığı ilginç anısını anlattı.

Edip Akbayram yaşadığı ilginç anısını şöyle anlattı: "Uçak İstanbul'a indiğinde Yolcu Bilgiç, kapıya yöneldi. Yolcu koltuktan kalkınca bazı eşyalarının koltukta kaldığını gördüm. Bir anda tok bir sesle 'Yolcu' diye bağırdım. Bağırmamla birlikte uçaktan inmeye çalışan bütün yolcuları yüzlerini dönerek yüzüme baktı. Bende bir anda şaşırdım. Yanlış anlaşılmayı, arkadaşının isminin de 'Yolcu' olduğunu izah ederek düzelttim." diye konuştu.

"Yolcu diye bağırdım ve..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
büyük bir festival ve organizasyon gerçekleşti bu sene.bu gün 6. ve son gün birçok ünlü sanat.ı ve gösteri ekipleri geldi ama basından tek kanal vardı başka yoktu.airporthaber de görünce bu yolcu :) muhebbetini çok şaşırdım.habercilik anlayıışınız çok iyi.teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben istedigim gibi yazarim mankenlikle alakasi yok sanatciymis Neset ertasda sanatci onunla isteyen kisi resim cekilebilir.. sayin avukat bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞLAR,BAKIN BU KAÇINCI OLUYOR.BURAYA YORUM YAZACAKSANIZ YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMAYIN.HABER NEDEN BAHSADİYOR SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN.BURASI MAGAZİN HABER YERİ DEĞİL.EDİP AKBAYRAMIN ŞAHSİYETİYLE İLGİLİ HABERİ GİT MAGAZİN DERGİLERİNE ANLAT.BURAYA DEĞİL.AYRICA ADAMIN FOTOĞRAF ÇEKTİRMEME ARZUSUDA NORMALDİR.BİLDİĞİM KADARIYLA KENDİSİ MÜZİSYENDİR,MANKEN DEĞİL..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demek ki neymis; coluk cocugumuza boyle luzumsuz isimler koymayacakmisiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecen yil kapadokya istanbul seferini yapmadan önce nevsehir kapadokya havalimaninda gördüm insanlar yalvariyor resim cektirmek icin edip ise umrunda degil bunlar sanatci iyi yerlere oturuyorlar bizlere ise demir koltuktayiz yazik yazik kendini begenme insan ol yeter sen bu insanlarin sayesinde ekmek yiyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000