03 Aralık 2022, Cumartesi 12:19:17

Yolcu bagajlarını böyle fırlattılar!

Melbourne Havalimanı'nda bagaj boşaltım esnasında personelin bagajları sert bir şekilde yüklediğini gösteren bir video sosyal medyada oldukça tepki çekti.
  • sanki istanbul havalimanında bu olmuyor yapmadığınız şeymi TGS nin eğitimlerinde bile böyle atmayın ama vaktiniz olmayacak sizlerde böyle atacaksınız diyen sizler degilmisiniz
  • O valizleri düşünen yönetici,takar kamera sistemini.Öylemi canım güle güle.
  • Redbull kanatlandırmış abiyi…
  • Onlara göre gayet normal bir bagaj boşaltma anı gibi geldi bana. Hepsi aynı şekilde sinirli olamaz. Bagajı atan sakince uzaklaşıyor, ilerideki de aynı şekilde sert atıyor. Normalleri buysa birde atsalar! Yazık o istasyona yolu düşen herkese... Hepsini işten atacaksın bak bakalım arkada kalanlar bir daha yapabiliyor mu.
  • Her yil yeni bagaj aliyorum. 4 tekerle seyahat yaparim, 3 tekerle eve donuyorum.bir gelenek oldu. Bagajlari sag sola atiyorlar, kiriyorlar, param parca oluyor. Bagajlara Insan gibi davransinlar.
  • %100 ortadoğulu
  • Kendilerinde olmadığı hayatı başkaları yaşıyor diye düşmanlık yapanlar. Araba çizenlerde bunlardan. Ahlak yok!
  • Redbul reklami gibi, içince nasil güclenmislet
  • Al sana medeniyet
  • Ülke Avusturalya olabilir ama bu şerefsizliği yapan soysuzların tipine bak, % 1 trilyon göçmen. Ben olsam direkt iş akdini fesh ederim. Aslında önce kalın bir sopayla dövüp sonra işten çıkarmak lazım. Olur da ders almazlar. Burada da var.. Her bir mesajın altına "TGS! TGS!" diye çıkan. Size kimse bu işi zorla yaptırmıyor! Yeter vır vır vır ayda 5,000 mesajınızı okuyoruz! Gören de sanır ki beyimizi kandırdılar. Işe girerken sanki "masa başı iş" dediler de, sonradan piyangodan çıkar gibi iş yükledikler. Soysuzluğun terbiyesizliğin lüzumu yok. Herkesin işi kendine göre yorucu, stresli ve mesuliyet gerektiriyor. Beğenmiyor musun??? "Istifa diye bir müessese var" Aha bak kapı orada! Sanki kelepçeyle bağlayıp zorla "Hayır!!!! Çalışacaksınnn!!!" diyorlar. Terbiyesizler. Biraz ahlak be.

Melbourne Havalimanı'nda bagaj boşaltım esnasında personelin bagajları sert bir şekilde yüklediğini gösteren bir video sosyal medyada oldukça tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan videoda tarih ve sefer bilgisi bulunmazken, bagajları banta yükleyen personelin agresif tavrı dikkatlerden kaçmadı.

İşte Qantas Hava Yolları personelinin bagajları rastgele fırlattığı o görüntüler:

Yolcu bagajlarını böyle fırlattılar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

iga ~ 1 yıl önce
sanki istanbul havalimanında bu olmuyor yapmadığınız şeymi TGS nin eğitimlerinde bile böyle atmayın ama vaktiniz olmayacak sizlerde böyle atacaksınız diyen sizler degilmisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNOLOJİ ~ 1 yıl önce
O valizleri düşünen yönetici,takar kamera sistemini.Öylemi canım güle güle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Redbull etkisi ~ 1 yıl önce
Redbull kanatlandırmış abiyi…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinir değil de ~ 1 yıl önce
Onlara göre gayet normal bir bagaj boşaltma anı gibi geldi bana. Hepsi aynı şekilde sinirli olamaz. Bagajı atan sakince uzaklaşıyor, ilerideki de aynı şekilde sert atıyor. Normalleri buysa birde atsalar! Yazık o istasyona yolu düşen herkese... Hepsini işten atacaksın bak bakalım arkada kalanlar bir daha yapabiliyor mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 1 yıl önce
Her yil yeni bagaj aliyorum. 4 tekerle seyahat yaparim, 3 tekerle eve donuyorum.bir gelenek oldu. Bagajlari sag sola atiyorlar, kiriyorlar, param parca oluyor. Bagajlara Insan gibi davransinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zafer ~ 1 yıl önce
%100 ortadoğulu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alex ~ 1 yıl önce
Kendilerinde olmadığı hayatı başkaları yaşıyor diye düşmanlık yapanlar. Araba çizenlerde bunlardan. Ahlak yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam ~ 1 yıl önce
Redbul reklami gibi, içince nasil güclenmislet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet ~ 1 yıl önce
Al sana medeniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avusturalya ~ 1 yıl önce
Ülke Avusturalya olabilir ama bu şerefsizliği yapan soysuzların tipine bak, % 1 trilyon göçmen. Ben olsam direkt iş akdini fesh ederim. Aslında önce kalın bir sopayla dövüp sonra işten çıkarmak lazım. Olur da ders almazlar. Burada da var.. Her bir mesajın altına "TGS! TGS!" diye çıkan. Size kimse bu işi zorla yaptırmıyor! Yeter vır vır vır ayda 5,000 mesajınızı okuyoruz! Gören de sanır ki beyimizi kandırdılar. Işe girerken sanki "masa başı iş" dediler de, sonradan piyangodan çıkar gibi iş yükledikler. Soysuzluğun terbiyesizliğin lüzumu yok. Herkesin işi kendine göre yorucu, stresli ve mesuliyet gerektiriyor. Beğenmiyor musun??? "Istifa diye bir müessese var" Aha bak kapı orada! Sanki kelepçeyle bağlayıp zorla "Hayır!!!! Çalışacaksınnn!!!" diyorlar. Terbiyesizler. Biraz ahlak be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brenton Harrison Tarrant ~ 1 yıl önce
Brenton Harrison Tarrant Kimmiş bir araştır bakalım
Brenton Harrison Tarrant ~ 1 yıl önce
Brenton Harrison Tarrant Kimmiş bir araştır bakalım
Beyaz avustralyalı ~ 1 yıl önce
Beyaz avustealyalılar göçmen değiş mi? 19. Yüzyılda ingiltere suç geçmişi olan beyaz avustealyalıları bu adaya gönderdi
Cevap ~ 1 yıl önce
Gayet de beyaz ve lokal avustralyalılar :)
Müstehak ~ 1 yıl önce
İyi yapmışlar
Tgs ~ 1 yıl önce
Yalaka seni aynı şeyi batılı yapınca suçu göçmenlere atıyorsun onlara bir şey diyemiyorsun ama kendi milletin olunca carlıyorsun memnun değilsen okuma yorumları sanki zorla okutuyorlar
~ 1 yıl önce
Sen de her haberin altına TGS diye yazanlardansın anlaşıldığına göre , sütten çıkmış ak kaşık maşallah..!!
Tgs ~ 1 yıl önce
Güzel kardesim sanki videodaki adam tgs personeli. Bize ne bağırıyosun. Görüyosan bagaj atanı kıranı hıncını alanı git şefine söyle. Heryerde kamera var . Gerekenini yaparlar zaten. Bahsettiğin karakterde 1000de3-5 bile değildir. Sanki geneli böyleymiş gibi yorum yapıyorsun
Yorumsuz ~ 1 yıl önce
Sen kimsin ki. Her şeyi biliyor tavırlarındasın
. ~ 1 yıl önce
Ne yapalım şimdi, her olumsuz uçuş ekibi haberinde biz de tüm kaptan ve kabinlere mi genelleyelim..? Bu kadar mı senin zeka seviyen? Sen de her habere TGS için zıplayanlardan mısın? Bir derdin varsa sana zahmet boarding e gelince söyleyebilsen keşke..!!!
kimse değilim ne tk ne tgs ~ 1 yıl önce
soysuzluğun terbiyesizliğin lüzumu yok derken biraz terbiyesizlikte bulunmuş olmuyor musunuz acaba? amir,purser olup da halinden memnun olmayanlarınız da var, hiç mi yok? evet herkes yoruluyor herkes şikayet ediyor. siz de aldığınız paranın karşılığında haddiden fazla yoruluyor olsaydınız siz ve sizin gibilerin de sesi çıkar bu yorumlarda sizlerin şikayetleri ve şirket isminizi okurduk.
Helal olsun ~ 1 yıl önce
Ağzına sağlık
TGS ~ 1 yıl önce
sen kimsin hayırdir
Bence ~ 1 yıl önce
Yüzde yüz beyaz avustralyalı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000