04 Haziran 2011, Cumartesi 14:30:58

YOK BÖYLE GÖSTERİ!

İzmir’de Air Show devam ederken bu kez de Amerika ve İtalyanlar büyüledi....
  • Sen aynen devam et bakalım.. Bu kervanda senin gibi çok adam üredi bugüne kadar.. Senin gibi %40'lık eziklere rağmen biz hep devam ettik.
  • evet çok üzğünüm, sizlerin yorumlarını okudukça aziz nesinin verdiği rakamda çok çok az söylediğine inandım...allah size akıl fikir versin gaz manlar sizi ....siz kesinlikle lpg ile çalışıyorsunuz :))
  • Dostum, yorumlari okudun, degil mi? Herkea sana "ezik" diyor. Umarim bu seni biraz dusunmeye sevk eder. Bugun Yalniz Turk binbasimiz Murat Keles telsizden oyle bir soz soyledi ki, izleyenler goz yaslarini tutamadilar. Once muhtesem bir performansla nefes kesti, sonra da gosteri hoperlorlerinden su kelimeler duyuldu: "sizin gibi halka canim feda!" Gosteriyi anlatan dahil bircok kimse bir muddet konusamadi.. Biraz sevin su memleketi, biraz guvenin kendinize. Muhtac oldugun kudret damarlarinizda..
  • Ben bugün oradaydım, yarında orada olacağım inşallah. Burada klavyede gösterdiğin cesaretin aynısını hatta daha fazlasını yarınki hava gösterileri esnasında göstermeni ve sesli olarak dile getirmeni istiyorum. Beni tanıyacağından eminim. Bizim uçaklar havadayken elinde bayrağı gözünde yüreğindeki heyecandan ve gururdan gözü yaşlı birini görürüsen yaşı cinsiyeti önemli değil o benim işte. Ben kim miyim ? Türküm..peki sen kimsin?
  • Kendisi hiç bi işi beceremediği için, alın teri dökenlere BULAŞIYOR naapsın...Anca gösteri izler...
  • Şey afedersin sizin değil BİZİM YILDIZLARIMIZ ÇOK UYGUN BİR YERDE BAŞARININ KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR HALA NEREDE OLDUKLARINI MERAK EDİYORMUSUN
  • Dostum senin aklın yerinde değil heralde dünyadaki en iyi gösteriyi yapan Türk yıldızlarına bile laf atabiliyorsun helal olsun sana işin gücün kötülemek heralde iki gram akıl olsa zaten..
  • kim ne derse desin bu mükemmel organizasyona katılmayan çok üzülür.bugün özellikle SOLO TÜRK'ün gösterisinde göz yaşlarımı tutamadım.bugün bir kez daha TÜRK olduğum için büyük gurur duydum. İSTİKBAL GÖKLERDEDİR !!
  • yabancı show gorunce kendini kaybedip acziçindeki arkadasım;türkün klasiği iyidir koçum! sende oyle dünyaya geldin unuttun mu?
  • Super bir gosteri, gercekten 100 yilda bir olabilecek bir olay. Kesinlikle kacirmayin derim. Ucaklar muhtesem, gosteriler nefes kesiyor. Bugun gormeyenler yarin muhakkak gitmeli.
İzmir Çiğli’de Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. Yıl kutlaması nedeniyle bugün ve yarın devam edecek olan Air Show yaklaşık 80 bin izleyicinin katılımıyla sürüyor.

Havacılık medyasından sadece AirportHaber’in takip ettiği bu önemli organizasyonda biraz önce Amerika ve İtalyanlar kendilerine has sitilleriyle havada adeta dans etti.

Sıradış manevraları ve ilginç hareketlerle süsledikleri şovlarını kendi bayrak renkleriyle de donatmayı ihmal etmediler.

YOK BÖYLE GÖSTERİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen aynen devam et bakalım.. Bu kervanda senin gibi çok adam üredi bugüne kadar.. Senin gibi %40'lık eziklere rağmen biz hep devam ettik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet çok üzğünüm, sizlerin yorumlarını okudukça aziz nesinin verdiği rakamda çok çok az söylediğine inandım...allah size akıl fikir versin gaz manlar sizi ....siz kesinlikle lpg ile çalışıyorsunuz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dostum, yorumlari okudun, degil mi? Herkea sana "ezik" diyor. Umarim bu seni biraz dusunmeye sevk eder. Bugun Yalniz Turk binbasimiz Murat Keles telsizden oyle bir soz soyledi ki, izleyenler goz yaslarini tutamadilar. Once muhtesem bir performansla nefes kesti, sonra da gosteri hoperlorlerinden su kelimeler duyuldu: "sizin gibi halka canim feda!" Gosteriyi anlatan dahil bircok kimse bir muddet konusamadi.. Biraz sevin su memleketi, biraz guvenin kendinize. Muhtac oldugun kudret damarlarinizda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bugün oradaydım, yarında orada olacağım inşallah. Burada klavyede gösterdiğin cesaretin aynısını hatta daha fazlasını yarınki hava gösterileri esnasında göstermeni ve sesli olarak dile getirmeni istiyorum. Beni tanıyacağından eminim. Bizim uçaklar havadayken elinde bayrağı gözünde yüreğindeki heyecandan ve gururdan gözü yaşlı birini görürüsen yaşı cinsiyeti önemli değil o benim işte. Ben kim miyim ? Türküm..peki sen kimsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kendisi hiç bi işi beceremediği için, alın teri dökenlere BULAŞIYOR naapsın...Anca gösteri izler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şey afedersin sizin değil BİZİM YILDIZLARIMIZ ÇOK UYGUN BİR YERDE BAŞARININ KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR HALA NEREDE OLDUKLARINI MERAK EDİYORMUSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dostum senin aklın yerinde değil heralde dünyadaki en iyi gösteriyi yapan Türk yıldızlarına bile laf atabiliyorsun helal olsun sana işin gücün kötülemek heralde iki gram akıl olsa zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kim ne derse desin bu mükemmel organizasyona katılmayan çok üzülür.bugün özellikle SOLO TÜRK'ün gösterisinde göz yaşlarımı tutamadım.bugün bir kez daha TÜRK olduğum için büyük gurur duydum. İSTİKBAL GÖKLERDEDİR !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yabancı show gorunce kendini kaybedip acziçindeki arkadasım;türkün klasiği iyidir koçum! sende oyle dünyaya geldin unuttun mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Super bir gosteri, gercekten 100 yilda bir olabilecek bir olay. Kesinlikle kacirmayin derim. Ucaklar muhtesem, gosteriler nefes kesiyor. Bugun gormeyenler yarin muhakkak gitmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000