16 Haziran 2017, Cuma 09:29:18

Yine United yine şiddet!

United Airlines çalışanının 71 yaşındaki bir adamı, uçağa biniş işlemlerinden dolayı kaynaklanan tartışmada yumruk atıp yere yığdığı anlar kameraya yansıdı.
  • Adamı yere düşüren personel 1: işten atılacak 2: hakkında dava açılacak ve önce yaralamadan sonrada yaraladığı kişiye yardım etmeyip terkettiği için cezası ağırlaştırılacak. 3: Bankadaki bütün parası hatta 401k emeklilik hesabında biriken tüm paraya mahkeme el koyacak tazminat olarak hayatı boyunca ödemeyede devam edecek. 4: unite ise en az 500bin dolar ile 2 milyon dolar arası tazminat ödeyecek. Dede ölmeden milyoner oldu.
  • united fight club
  • Ne guzel kimse umarsamıyor bildiğimiz insan
  • orada her koşulda dava açabiliyorsun bizim ülkemizde de tazminat alanı zengin etmez diye bir madde var ve hiçbir hükümet bunu değiştirmedi, değiştirseler belki de çok şey değişebilirdi,insanlar,kurumlar hareketlerine,uygulamalarına,sözlerine çok çok daha dikkat etmek zorunda kalacaklardı ama yapmadılar,yapmıyorlar zira işlerine gelmiyor. aynı şey burada olsa adama belki 3-5000 tl ancak verirler orada 1 milyon dolar ! sonra da ülkemizde haktan,hukuktan,adaletten,eşitlikten,demokrasi,medeniyetten bahsediyorlar hadi be !
  • Kayit 2015 in
  • Şirketin reklam politikası müşteri dövmek. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • ...
  • Amerikalılar'a güven olmaz! Sırf o görevliyi kendine vurdurtup, dava açabilmek için ne söyledi kim bilir.

United Airlines çalışanının 71 yaşındaki bir adamı, uçağa biniş işlemlerinden dolayı kaynaklanan tartışmada yumruk atıp yere yığdığı anlar kameraya yansıdı.

2015 yılında meydana gelen olay şu an milyon dolarlık bir davanın konusu oldu.

Havayolu çalışanın attığı yumruktan dolayı yerde hareketsiz yatan 71 yaşındaki adamın iyi olup olmadığını hiç bir havayolunu çalışanı kontorol etmedi. En sonunda orada bulunan bir hemşire yaşlı adama yardımcı olup etraftakilerden sağlık ekiplerini aramalarını istedi.

Kendisi de hukukçu olan 71 yaşındaki Ronald Tigner havayolu şirketi ve kendisini yumruklayan havayolu çalışanı hakkında yaklaşık 1 milyon dolarlık bir tazminat davası açtı.

Yaşlı adamın avukatı, yaşlı adamın uçağa biniş biletinin okunaklı olmadığı için havayolu çalışanı Alejandro Anastasia'da yarıdm istediği bunun üzerine Anastasia'nın yaşlı adama gülüp dalga geçtiğini, yaşlı admada tepki gösterince yumrukladığını söyledi.

Olay ile ilgili bir çaıklama yapan havayolu şirketi ise çalışanın işine son verildiğini belirtti.

 

Yine United yine şiddet!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Hayatı karardı ~ 7 yıl önce
Adamı yere düşüren personel 1: işten atılacak 2: hakkında dava açılacak ve önce yaralamadan sonrada yaraladığı kişiye yardım etmeyip terkettiği için cezası ağırlaştırılacak. 3: Bankadaki bütün parası hatta 401k emeklilik hesabında biriken tüm paraya mahkeme el koyacak tazminat olarak hayatı boyunca ödemeyede devam edecek. 4: unite ise en az 500bin dolar ile 2 milyon dolar arası tazminat ödeyecek. Dede ölmeden milyoner oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meh ~ 7 yıl önce
united fight club

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cacık ~ 7 yıl önce
Ne guzel kimse umarsamıyor bildiğimiz insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orası ve burası ~ 7 yıl önce
orada her koşulda dava açabiliyorsun bizim ülkemizde de tazminat alanı zengin etmez diye bir madde var ve hiçbir hükümet bunu değiştirmedi, değiştirseler belki de çok şey değişebilirdi,insanlar,kurumlar hareketlerine,uygulamalarına,sözlerine çok çok daha dikkat etmek zorunda kalacaklardı ama yapmadılar,yapmıyorlar zira işlerine gelmiyor. aynı şey burada olsa adama belki 3-5000 tl ancak verirler orada 1 milyon dolar ! sonra da ülkemizde haktan,hukuktan,adaletten,eşitlikten,demokrasi,medeniyetten bahsediyorlar hadi be !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Kayit 2015 in

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh ~ 7 yıl önce
Şirketin reklam politikası müşteri dövmek. Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FINISH HIM... ~ 7 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Martian ~ 7 yıl önce
Amerikalılar'a güven olmaz! Sırf o görevliyi kendine vurdurtup, dava açabilmek için ne söyledi kim bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
nereden biliyorsun ? ve abd'li biri çıkıp türklere güven olmaz dese ne diyeceksin ? abuk sabuk yorum yapmayın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000