13 Mayıs 2015, Çarşamba 09:41:18

YILDIRIM CEZAEVİNDEN KURUMA MÜDAHALE ETMEYE DEVAM EDİYOR

Türk Hava Kurumu’nu milyonlarca lira zarara uğrattığı iddiasıyla oğlu ile tutuklanan eski genel başkanı Osman Yıldırım, bu kez yeni bir skandala imza attı. Yıldırım, eşinin boşaltmadığı lüks lojmanı cezaevinden karısına ‘kiraladı’.
  • dışardakiler o kadar kalitesiz ki (bkz giray freewalker mithatcan....) osman yıldırım haklı içerden müdahale etmeye. dışardakiler o.yıldırımı ARATIR OLMUUUUUUUUŞŞŞŞŞ
  • Şuuri Ertan hocamızdan başkası bu kurumu kurtaramaz, kendisini göreve davet ediyorum
  • Hamdi Topcu THK nin basina gelmeli ! Cozse cozse ancak o cozer !
  • Yapilanlarin tek tek hesabi sorulacak.....HAzirrr geri sayimm basladi .... osman yildirimin akil gucunden korkan korkaklar sizi gidi.. bekleyin sonunuz hazir sizi bekliyor.yazik koltuklarinizinda tadi damaginizda kalacak neyse baska kapiya artik...
  • Allah topunuzun belasını versin. Adam cezaevinden kuruma müdahale ediyor. Allahın belası devlet ve kurumları nerdesiniz ? Önümü çıksa Allah yarattı demeyip ağzını burnunu dağıtırım bu şerefsizlerin.
  • "SINCAN F TIPI EMLAK" bos durmuyor!
  • Bunlar hapislere yakışır artık. Bu ülkede bir işe yaramazlar. Ayar tutmuyorlar, adam olmuyorlar bir türlü
  • Sayin vacit oktem yaptigi isleri anlatiyor ama hepsi onceden yapilan isler kendine maas baglatmaktan baska neyi yapti ki yetmemis aldigi maas yazik ki cok yazik hepsi bir gun cikcak ortaya
  • YE YE bitiremediniz nasıl bir kurummuş arkadaş. DEMEK Kİ o kadar para ciddi anlamda HAVACILIĞA harcansa neler neler olurmuş. Haram olsun.
  • tarihde hiç bukadar zarar görmemişti THK...VE eleman öle bi sarmala sokmuşki kurumu parsadan gibi hersey de yasal, kimse işin içinden çıkamıyor...

Türk Hava Kurumu’nu milyonlarca lira zarara uğrattığı iddiasıyla oğlu ile tutuklanan eski genel başkanı Osman Yıldırım, bu kez yeni bir skandala imza attı. Yıldırım, eşinin boşaltmadığı lüks lojmanı cezaevinden karısına ‘kiraladı’.

Türk Hava Kurumu’nda (THK) yolsuzluk soruşturması kapsamında genel başkan Osman Yıldırım ve oğlu Emre Yıldırım 2 Kasım’da tutuklandı. 29 Aralık’ta yapılan “olağanüstü genel kurul” ile Vacit Öktem THK’nın yeni genel başkanı seçildi. Böylece Osman Yıldırım’ın THK ile bir bağı kalmadı.

LOJMANI BOŞALTMIYOR

THK, Yıldırım’ın eşi Sultan Yıldırım’ın oturduğu Çayyolu semtindeki lüks lojmanı boşaltma kararı aldı. Tahliye kararı 2 kez tebliğ edilmesine rağmen Sultan Yıldırım, evi bir türlü boşaltmadı. Bu gelişmeler üzerine THK, lojmanın elektrik, su ve doğalgazını ilgili kurumlara müracaat ederek kapattırdı. Ancak Sultan Yıldırım tüm bu müdahalelere rağmen lojmanı boşaltmaya yanaşmadı.

CEZAEVİNDEN ‘KİRALADI’

İddiaya göre, Sultan Yıldırım sahte bir kira kontratı hazırlattı, kontratta da kiracı olarak kendisini; kiraya veren olarak da cezaevindeki kocasını gösterdi. Sözleşmede lojmanın kirası 1000 lira olarak gösterildi. 1 Ocak tarihli sahte kira kontratı ile Sultan Yıldırım, kapalı olan doğalgaz, elektrik ve su abonelik işlemlerini hizmete açtırdı. Olayı öğrenen THK’nın yeni yönetimi, 8 Nisan’da Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na, “özel belgede sahtecilik” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

‘Eşinin estetisyenini heyet başkanı yaptı’

Yeni THK Genel Başkanı Vacit Öktem, eski başkan Osman Yıldırım hakkında şikâyette bulunarak “Kurumu cezaevinden yönetmeye devam ediyor” demişti. Öktem, “Yıldırım, yüksek okulunda sekreter olarak görev yapan kardeşi İbrahim Y.’yi THK Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başdanışmanı, eşinin estetik doktoru Tacettin G.’yi ise mütevelli heyeti başkanı olarak atadı. Pisliği ortaya çıkmaması için Atatürk’ün bize emaneti kurumu kapattırmak istiyor” dedi.

Oğluna 1 milyon ücret

Rüşvetten tutuklanan Osman Yıldırım, 50 bin TL’lik aylık gelir beyan etti. Oğul Emre Yıldırım ise rüşvet olduğu iddia edilen 1 milyon TL için, ‘Danışmanlık ücreti’ dedi.

Bir anda 41 gayrimenkul

Osman Yıldırım’ın THK Genel Başkanı olduğu 2009-2013 yılları arasında gayrimenkul sayısı 8’den 41’e çıktı. 1 günde 21 parça gayrimenkul satın aldı. (Hürriyet)

YILDIRIM CEZAEVİNDEN KURUMA MÜDAHALE ETMEYE DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

dışardakiler ~ 9 yıl önce
dışardakiler o kadar kalitesiz ki (bkz giray freewalker mithatcan....) osman yıldırım haklı içerden müdahale etmeye. dışardakiler o.yıldırımı ARATIR OLMUUUUUUUUŞŞŞŞŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim Kurtarır ~ 9 yıl önce
Şuuri Ertan hocamızdan başkası bu kurumu kurtaramaz, kendisini göreve davet ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirve ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
PİNOKYO ~ 9 yıl önce
kim kurtarır!KAFA YAPIYON HERHALDE Ciddi ol lütfen!
şuuri hocam ~ 9 yıl önce
sen bu yükü de kaldırırsın, hadi hocam kaçma görevden
kirve ~ 9 yıl önce
adama durduk yerde gaz veriyorsunuz.Azıcık mantıklı ve gerçekçi olun.Hiç günahı yokken birilerine düşman edeceksiniz.Şuuri net ve dürüst adamdır kaosun içine çekmeyin.Günahına girmeyin.Ne yapacağına kendi karar verebilecek kadar karakterlidir.Adamı rahat bırakın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hamdi Topcu THK nin basina gelmeli ! Cozse cozse ancak o cozer !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 9 yıl önce
Osman Yıldırım zaten çözmüş bu kurumu, Hamdiye gerek kalmamış
tavşanlar ~ 9 yıl önce
niye daha önce söylemedin zeki çocuk HAMDİ'yi valla küstüm şimdi sana aşk olsun.Bidaha sana soralım.Aslında seni üretmek lazım.Senin gibilere ihtiyaç var.
gercekci ~ 9 yıl önce
Yapilanlarin tek tek hesabi sorulacak.....HAzirrr geri sayimm basladi .... osman yildirimin akil gucunden korkan korkaklar sizi gidi.. bekleyin sonunuz hazir sizi bekliyor.yazik koltuklarinizinda tadi damaginizda kalacak neyse baska kapiya artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek he ~ 9 yıl önce
sen kendi gerçeğine inanmışsın at gözlüklerini çıkar öyle bak
Allah ~ 9 yıl önce
Allah topunuzun belasını versin. Adam cezaevinden kuruma müdahale ediyor. Allahın belası devlet ve kurumları nerdesiniz ? Önümü çıksa Allah yarattı demeyip ağzını burnunu dağıtırım bu şerefsizlerin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
al bende de o kadar
kirve ~ 9 yıl önce
seçimler bitsin hepinizin anasını ......ler.salaklar hapishaneden yönetiliyorsunuz.hepiniz mideden bağlısınız.çünkü hiç bir özelliğiniz yok.zamanında torpille işe girmişsiniz.yazık sizlere zavallılar sürüsü
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
"SINCAN F TIPI EMLAK" bos durmuyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osturuktankomutan ~ 9 yıl önce
Bunlar hapislere yakışır artık. Bu ülkede bir işe yaramazlar. Ayar tutmuyorlar, adam olmuyorlar bir türlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sayin vacit oktem yaptigi isleri anlatiyor ama hepsi onceden yapilan isler kendine maas baglatmaktan baska neyi yapti ki yetmemis aldigi maas yazik ki cok yazik hepsi bir gun cikcak ortaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
YE YE bitiremediniz nasıl bir kurummuş arkadaş. DEMEK Kİ o kadar para ciddi anlamda HAVACILIĞA harcansa neler neler olurmuş. Haram olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zzzz ~ 9 yıl önce
tarihde hiç bukadar zarar görmemişti THK...VE eleman öle bi sarmala sokmuşki kurumu parsadan gibi hersey de yasal, kimse işin içinden çıkamıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000