15 Temmuz 2019, Pazartesi 13:01:17

Yıldıray Karaer: "Turizmin her tarafında varız"

Turizm örgütlerinin yöneticileriyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret eden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, İzmir’e yoğunlaşmak ve zengin turizm potansiyelini değerlendirmek istediklerini söyledi.
  • Ben yolcuyum. Ayrıntısını bilmem. Uçtuk ve beğendik. Bundan sonrada uçarız. Hizmet başarılı idi.
  • Gel bize, devir çelebi devri :) Corendon bize gelse inanın müthiş bir birliktelik olur. Yükselen iki değer.
  • Bunu yazan Havaş merak etme. Habaş istasyonlarında 500 - 1000 kişi çalışır. Içlerinde şirketleri seven olur sevmeyen olur. Ancak reele bakarsanız Corendon Havas'in en büyük is ortağıdır. Çokta güzel bir şirkettir. Kim ne derse desin biz havas olarak her zaman Corendon'un yanında olmaya devam edeceğiz.
  • Yalan
  • Corendon un Isi cok zor ekseriyetle ADB bacaginda.
  • Havaş varsa sorun yok. Arkandayız Corendon.
  • Sunexpress dua edin girmesinler. Sizi bitirirler orada
  • Ben Bu şirketle izmirden almanyaya uçtum. Zamanında kalktı. Zamanında indi. Uçak içi servis güzeldi. Bana göre yeni firmaların izmire gelmesi buradaki uçuşları pozitif etkilemiş. Insallah daha farklı firmalarda gelir. Uçuşlar daha da artar.

Turizm örgütlerinin yöneticileriyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret eden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, İzmir’e yoğunlaşmak ve zengin turizm potansiyelini değerlendirmek istediklerini söyledi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, tur operatörü, otelci ve hava yolcu olarak Corendon’un İzmir için bulunmaz fırsat olduğunu dile getirdi. Corendon’un ümit veren, büyüme potansiyeli olan girişimine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Göreceksiniz İzmir sizi asla pişman etmeyecektir” dedi.

Yıldıray Karaer, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Soyer’e Corendon Grubu’nun etkinlikleri ve İzmir’e dönük çalışmaları hakkında bilgi veren Karaer, “Hava yolu taşımacılığı, otelcilik ve tur operatörlüğü yapıyoruz. Yani turizmin her tarafında varız” dedi. Hollanda’da Amsterdam’da, İspanya’da İbiza’da otelleri bulunduğunu, Türkiye’de Antalya’da ve İzmir Çeşme’de otelcilik yaptıklarını anlatan Yıldıray Karaer, sözlerini şöyle sürdürdü:

Karaer: "İzmir’e yoğunlaşmak istiyoruz"

“Son zamanlarda iş programımızı değiştirdik, hava yolu taşımacılığına ağırlık verdik. Başta Antalya olmak üzere tatil yörelerine uçuyoruz. Bu sene İzmir seferleri başlattık. Bir uçağımızı İzmir’e base ettik. Ağırlıkla Almanya ve Hollanda’ya uçuyoruz. 1 Haziran’da İzmir seferlerine başladık ve arttırmak için zorluyoruz. Haftada 20 sefer yapıyoruz. Bu uçuşları da giderek arttırarak İzmir’e yoğunlaşmak istiyoruz. İzmir’e inanıyoruz. İzmir’de ve her yerde kış turizmini canlandırmak, turizmi 12 aya yaymak gerekiyor. Biz uçak seferlerimizi kışın da devam ettirmek istiyoruz.”

Bir firmanın uçak şirketi, turizm operatörü olarak diğer unsurları yanına katmadan, tek başına işi büyütmesinin, geliştirmesinin mümkün olmadığını anlatan Yıldıray Karaer, “Otel yatırımcısını da, otoriteyi de, yerel rehberleri de, işletmecileri de herkesi işin içine katmak gerekiyor. İzmir’de biraz sanıyorum bu sinerjiye ihtiyacımız var” dedi. Karaer, ziyaretlerinin nedenini, “Hem kendimizi tanıtalım hem de İzmir’e başlattığımız uçuşlar ve turizm hareketiyle ilgili bilgi verelim istedik. Turizmci geçmişiniz var, sizin de önerilerinizi alalım dedik” sözleriyle açıkladı.

“İzmir’in potansiyeli kullanılmadı”

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve turizm örgütlerinin yöneticilerinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Uçak ve yatak meselesini biraz tavuk - civciv hikayesine benzetiyorum. Hangisinin hangisini beslediği çok da cevabı bilinecek bir şey değil. Hangisi hangisi beslerse beslesin. Önemli olan, bunun birbirini büyütecek, besleyecek bir noktaya çıkmasını sağlamak” dedi. “İzmir olağanüstü zengin potansiyele sahip. Bu potansiyel bugüne kadar kullanılmadı, yokmuş gibi yaşandı” diyen Soyer, sözlerini şöyle sürdürdü:

Soyer: "İzmir sizi pişman etmeyecektir"

“Şimdi bu potansiyeli gün ışığına çıkarmaya çalışıyoruz. O nedenle bu yaptığınız girişim bizim bakış açımızla çok örtüşüyor, çok uyuşuyor. Bunun ilk adımlar olmasını diliyorum. Bu potansiyeli daha çok yaymak, geliştirmek isteyeceksiniz. Büyüme potansiyeli olan bu girişimin çok ümit veren bir şey olduğunu düşünüyorum, her türlü desteği vermeye hazırım. Bugüne kadar yapılmamış olması nedeniyle doğan büyük boşluk bir gün dolacaktı. Kim ilk başlıyorsa en çok o kazançlı çıkacaktı. Bence doğru bir şey yapmışsınız. İzmir’in gerçekten olağan üstü bir potansiyeli var. Göreceksiniz, İzmir sizi asla pişman etmeyecektir.”

İşler: "Soyer’le turizm hareketliliği artı"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in göreve gelmesinden bu yana turizm hareketliliğinin gözle görülür şekilde arttığını belirten TÜROFED Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, “İzmir’in turizm grafiği giderek yükseliyor. Sayın Soyer turizme ne kadar önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor, turizm potansiyelinin ne kadar kararlı ve istikrarlı olacağını gösteriyor” dedi. Corendon Havayolları’nın İzmir’e direkt uçuşları, getireceği tur operatörleri ve Corendon Grubu’nun yapacağı yatırımların turizm sektörü için önemli olduğunun altını çizen İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Corendon İzmir için bulunmaz fırsat"

“Corendon’un tur operatörü, havayolu ve otel olmak üzere üç bacağı bulunuyor. Corendon’un İzmir girişimleri bizi heyecanlandırıyor. Başka bir tur operatörü gelse bizi bu kadar heyecanlandırmazdı. Sayın Yıldıray Karaer hem tur operatörü, hem Türk, hem otelci, hem hava yolcu. Buraya bir hava yolu gelse koltuk satmaya bakacak. Ama Corendon öyle değil. İzmir’e geliyor yatırım yapıyor getireceği uçağı doldurmak için burada bir otel karşılığı buluyor. Bizim için o kadar büyük, İzmir için bulunmaz bir fırsat.”

Yıldıray Karaer: "Turizmin her tarafında varız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Basarili sirket ~ 5 yıl önce
Ben yolcuyum. Ayrıntısını bilmem. Uçtuk ve beğendik. Bundan sonrada uçarız. Hizmet başarılı idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 5 yıl önce
Katılıyorum. Memnun olduk. Ailece uçtuk. Güzel servis, temiz uçak, saatinde kalkış, zaten bu olduktan sonra başka biseye gerek yok.
Çelebi ~ 5 yıl önce
Gel bize, devir çelebi devri :) Corendon bize gelse inanın müthiş bir birliktelik olur. Yükselen iki değer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi onlar ~ 5 yıl önce
Havasin riyakarligina alışık Senin hizmetine senin müşteri memnuniyetini kaldiramazlar.ucaklarin geçilmesini Havaş belirliyor onlarda
Çelebi Onlar yazana cvp ~ 5 yıl önce
Havaş müşteri memnuniyeti her yerde celebi'den iyidir. Bakta yorum yap.
Havaş ~ 5 yıl önce
Bunu yazan Havaş merak etme. Habaş istasyonlarında 500 - 1000 kişi çalışır. Içlerinde şirketleri seven olur sevmeyen olur. Ancak reele bakarsanız Corendon Havas'in en büyük is ortağıdır. Çokta güzel bir şirkettir. Kim ne derse desin biz havas olarak her zaman Corendon'un yanında olmaya devam edeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 5 yıl önce
Yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan mi ~ 5 yıl önce
Niye yalan olsunki. Başladılar işte. Ben izmir den maastricht'e gittim. Gayet de güzel bir uçuş oldu. Vaktinde havalandık. Vaktinde de indik. Uçakları da bana gore gayet güzel ve başarılıydı.
XX ~ 5 yıl önce
Corendon un Isi cok zor ekseriyetle ADB bacaginda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 5 yıl önce
Havaş varsa sorun yok. Arkandayız Corendon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu yazan ~ 5 yıl önce
Havas ise inanin yalan Havaş sen değil misin corendondan bıktık diyen sen değil misin bunu yazan şu corendonun ofisinde oturup çay kahve içen sirketci saksakcilardan
Cvp ~ 5 yıl önce
Şu aşağıda biri demişki, havas sen değil misin corendon ofiste çay ıçen. Aynen benim. Çünkü insanım. Corendon, Sunex, pgs, freebird derken hepsinde çay icmisligimiz var. Çünkü insaniz, arada oturup sohbet de ediyoruz. Şu yorum yazan zirtapoz gibi değiliz. Saçma sapan yorumlarla sanki şirketleri karalayacak.
Dua ~ 5 yıl önce
Sunexpress dua edin girmesinler. Sizi bitirirler orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Excalibur ~ 5 yıl önce
Boş Yapma DUA insanı, kim kimi bitiriyormuş. Herkes işini yapsın. Amaç Türk turizmini yükseltmek.
Pax ~ 5 yıl önce
Sunex Anadolu turnelerinden vakit bulamaz İzmir’de Corendon kalitesiyle yarışmaya..
Girdi zaten ~ 5 yıl önce
Yazın basından beri girdiler ya Zaten. Artık Corendon'da izmir base.
karşıyakalı ~ 5 yıl önce
sunex kendini bitirir anca. en ucuz bileti 85.99 olan ve bunu kampanya diye sunan low cost havayolu. asıl sunex uia aegean corendon gibileri sayesinde riske giriyor. corendon 40 eurodan bilet satıyor hiç olmasa gezgin tayfayı uçağa çekebilir sadece bilet fiyatlarıyla. sunexpress anca günde 5 sefer varsa köln uçağını o paraya satar. yoksa kimseye günahını ucuzdan vermez.
Kim nereye girmesin ~ 5 yıl önce
Kim kimi bitirecek anlaşılmıyorki, nasıl türkçe bu. Ama merak etme, ikisi de birbiriyle iyi.
Uçtum ~ 5 yıl önce
Ben Bu şirketle izmirden almanyaya uçtum. Zamanında kalktı. Zamanında indi. Uçak içi servis güzeldi. Bana göre yeni firmaların izmire gelmesi buradaki uçuşları pozitif etkilemiş. Insallah daha farklı firmalarda gelir. Uçuşlar daha da artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 5 yıl önce
Uçma sen önce ofiste laklak bırak işini yap çakma sirketci seni

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000