29 Haziran 2020, Pazartesi 10:41:10

Yıldıray Karaer: "Seferleri 12 aya yaymak niyetindeyiz"

Pandemi sebebiyle uluslararası uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, Avrupa’dan Anadolu’nun 12 şehrine uçmaya başladı. Corendon Airlines CEO'su Yıldıray Karaer, seferler konusunda açıklamada bulundu.
  • Bile 2 ay dayanamayiz diyor sen ne diyorsun yahu az sallama
  • Yigidin hakkini yememek lazim.Hatti Öger türktur baslatti ve oturttu.Suanda Almanyadan sefer yapilan bircok hattida onlar baslatti.Keske sirketine acentalarin teminatlarina,tesviklerine ve personelin tazminatlarina el koyup batiran bir gnl.mdr.atamasaydi.Bu günleri onlarda görseydi....
  • Umarim sirket kis geldiginde ucuslarina devam edebilir cunku hava kosullari ONQ'de biraz daha yogun olabiliyor. Genede ONQ icin cok guzel bir haber.
  • Seneye Rize-Artvin açılıyor. İnşallah oraya da uçuş başlar.
  • stuttgart bursa eskisehir malatya bekleriz

Pandemi sebebiyle uluslararası uçuşlarına ara veren Corendon Airlines, 26 Haziran itibariyle Avrupa’dan Anadolu’nun 12 şehrine uçuşlarına başladı. Corendon Airlines, 27 Haziran günü 158 yolcu ile Köln’den havalanan XC 6805 uçuş kodlu uçağı ile tarihinde ilk kez Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na iniş yaptı. Bir havacılık geleneği olan su takı ile karşılanan Corendon’un sezondaki ilk yolcuları uçaktan maskeli ve sosyal mesafeli bir şekilde indiler.

“Zonguldak’ın Potansiyeline İnanıyoruz. Hedefimiz Almanya’ dan Zonguldak’a 12 ay uçmak!”

Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, “Pandemi sebebi ile ara verdiğimiz Avrupa-Türkiye uçuşlarına 26 Haziran itibari ile yeniden başladık. 26-28 Haziran arası Anadolu’nun 12 Şehrine Avrupa’dan direkt sefer gerçekleştirdik. Özellikle Almanya’daki Nordrhein Westfalen bölgesinde yoğun yaşayan vatandaşlarımızdan ve seyahat acentelerinden Zonguldak’a direkt seferler düzenlememiz için gelen talep üzerine uzun zamandır Çaycuma Havalimanı ile çalışmalarımızı yakın temas halinde yürütüyorduk. Hem Operasyon Kontrol Merkezimizin hem de Uçuş Operasyon Birimimizin yoğun çalışmaları ve aylardır süren simülasyon çalışmaları sonucunda bu havalimanına Boeing 737-800 tipi filomuz ile uçuşlarımızı başlattık. Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na yeni yapılmakta olan pistin tamamlanması ve pandemi sürecinin etkilerinin azalmasını takiben Almanya’nın Köln ve Münster şehirlerinden başlattığımız direkt seferlerin sayısını arttırarak bu seferleri 12 aya yaymak niyetindeyiz." şeklinde konuştu.

Corendon Airlines CEO'su Yıldıray Karaer

Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na inen ilk Boeing 737-800

Corendon Airlines, Zonguldak Çaycum Havalimanı’na ilk kez iniş yapmış olmasının yanı sıra bir de ilki gerçekleştirdi; meydana ilk kez bir Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı inmiş oldu. Karaer, “Zonguldak’a Almanya’dan direkt seferlere başlamış olmanın yanısıra Boeing 737-800 tipi 189 koltuk kapasiteli yolcu uçağı ile bu meydana inen ilk havayolu olmanın da gururunu yaşıyoruz. Yüksek dağların bulunduğu bir coğrafya olması nedeniyle havayolları daha düşük yolcu kapasiteli, daha küçük uçaklar kullanıyorlardı. Fakat uçaklarımızda yüksek performanslı motorlar olması ve pistin de uzatılması ile uçuşumuzu gerçekleştirdik.” dedi.

Yıldıray Karaer: "Seferleri 12 aya yaymak niyetindeyiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Kendi personeliniz ~ 4 yıl önce
Bile 2 ay dayanamayiz diyor sen ne diyorsun yahu az sallama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öger ~ 4 yıl önce
Yigidin hakkini yememek lazim.Hatti Öger türktur baslatti ve oturttu.Suanda Almanyadan sefer yapilan bircok hattida onlar baslatti.Keske sirketine acentalarin teminatlarina,tesviklerine ve personelin tazminatlarina el koyup batiran bir gnl.mdr.atamasaydi.Bu günleri onlarda görseydi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZOHAV ~ 4 yıl önce
Umarim sirket kis geldiginde ucuslarina devam edebilir cunku hava kosullari ONQ'de biraz daha yogun olabiliyor. Genede ONQ icin cok guzel bir haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-ata ~ 4 yıl önce
Seneye Rize-Artvin açılıyor. İnşallah oraya da uçuş başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 4 yıl önce
stuttgart bursa eskisehir malatya bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000