01 Ocak 2012, Pazar 13:30:21

YILBAŞI RÖTARLARI CAN SIKTI!

Domodedovo Havaalanı'nda uçuşlar yılbaşı nedeniyle rötarlı yapıldı, yolcular duruma tepki gösterdi...
Moskova Domodedovo Havaalanı’nda yılbaşında rötarlar geleneksel hale geldi.Geçen sene yılbaşı öncesi büyük sorunlar yaşanan ve yolcuların uzun süre havaalanında beklediği Moskova Domodedovo havaalanında bu yıl da aynı sorunlar yaşandı.
 
Yılbaşı öncesi uçaklarına yetişmek için Domodedovo Havaalanı'na gelen yolcular dün saatlerce havaalanında beklediler. İnterfaks ajansı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün sabah saat 09:00 itibariyle 20 uçak, 10:00 itibariyle 15 uçak rötar yaparak normal saatlerinde kalkamadı. 
 
Uçakların normal saatte kalkamamasına olumsuz hava şartları sebep olarak gösterilirken, rötar yapan uçak seferleri arasında Groznıy, Rostov, Belgorod, Volgograd, Novosibirsk, Nalçik ve Mahaçkale gibi iç hatlar seferleri yer aldı. 
 
Domodedovo Havaalanı Basın ve Halklar İlişkiler Dairesi tarafından yapılan açıklamada ise, havaalanında herhangi bir kargaşa ve izdiham yaşanmadığı, bekleme salonlarında herkese yetecek kadar yer bulunduğu ve sorunun en kısa zamanda çözüleceği belirtildi.
 
Akşam saatlerinde yapılan bir diğer açıklamada ise, saat 19:55 itibari ile rötar yapan tüm uçakların uçtukları ve sorunun çözüldüğü bildirildi.

Ancak yılbaşı nedeniyle uçakların rötarlı kalkış yapması yolcuları sinirlendirdi. Yolcular, uçak seyahatinin tercih edilmesindeki nedenlerden birinin hızlı ulaşım sağlaması olduğu ancak rötardan dolayı bu avantajı kullanamadıklarından yakındı. (Gazetem.ru)
YILBAŞI RÖTARLARI CAN SIKTI!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000