11 Ağustos 2016, Perşembe 11:14:03

Yerli yolcu köprüsü yurt dışına ilk adımı attı

Türkiye'nin ilk ve tek yolcu köprüsü üreticisi olan UBS Havalimanı Sistemleri'nin yolcu köprüsüne Güney Kore'den talip çıktı.
  • Tüm ülkede bir daha yabancıya ihale verilmesin. Kim verirse gaflet ve delalet içindedir. Yerli ve milli üretim şart ülkenin kurtuluşu için.
  • Ulkemizde havalimani koruk uretimi yapilmasi çok önemlidir.. zamanlan urun geliştirilerek tum dunyada kullanilir hale gelmesi iyi olur... tyssenkrup dunyanin en eski en iyi ve en kaliteli havalimani malzemeleri ureten firmalarindan bir tanesidir...bizim firmamizda şöyle bir 10 yil geçsin tyssenkrup gibi olur...
  • Bir banka değilmi?
  • İstanbul a yapılan yeni havalimanının köprüleri ülkemiz havalimanlarının vazgeçilmez markasi ThyssenKrupp firması tarafından yapılacaktır. Nedeni ise "üretici menşei" olarak yaklaşık 2 ay önceki bir açıklamada belirtilmiştir. Hem de yerli bir alternatifi mevcutken ve milyonlarca euro daha ucuzken. Ülkemizde ne yazık ki yeni girişimcilere özellikle de yerli üreticiye yeteri kadar imkan tanınmıyor. Yeni havalimanının yüzde 80 i yerli olacakmış. Tüm bagaj konveyörleri, yolcu köprüleri, asansörler, yürüyen merdiven ve bantlar vs. ithal edilirken mermerlerin, check in bankolarının veya çelik konstrüksiyonun yerli olmasının bir ehemmiyeti yok. Çünkü asıl para kaybettiğimiz yer zaten teknolojik ürünler ve biz de bunları üretmiyoruz.
  • Yapsinlar acilsinlar tabi. Lakin her gordukleri hiyara da elde tuz kosmasinlar, cunku adi gecen havalimani coktan insa edildi bitti. Soz konusu ulkede Malabo Havalimani insaati devam ediyor, onu da G. Koreli degil Cinliler yapiyor. Hayirlisi.
  • Milli gururumuz THY de yerli ve milli körükler kullanmalı, uçtuğu 300 noktaya bu köprüleri koydurup oraya yanaşmalı, yerli uçağımız da taxi de elhamdulillah, onuda kısa zamanda gökyüzünde göreceğiz. Millet üzerine oynanan bütün oyunları, planları, tuzakları elinin tersi ile itiyor. Dunya 5 ten büyüktür
  • Istanbula yapilmakta olan Recep Tayyip Erdogan Havalimanin koprulerini de milli sirketimiz yapsin insallah.

Dünyanın sayılı, Türkiye'nin ilk ve tek yolcu köprüsü üreticisi olan UBS Havalimanı Sistemleri, Diyarbakır Havalimanına Türkiye'nin ilk camlı ve klimalı yolcu köprülerini kurup operasyona başlayalı 1 yılı aşkın bir zaman oldu. 

UBS fabrikalarına ziyarete gelen Güney Kore heyeti UBS'ye tam not verdi ve UBS yolcu köprülerinin yükümlülüğünde yapımı devam eden Ekvator Gine’sinde Mengomeyén Havalimanı projesinde kullanımı konusunda sözleşme taraflar arasında bu gün imzalandı.

Mengomeyén Havalimanı'na imal edilecek köprüler 31 Aralık 2016 tarihine kadar tamamlanarak teslim edilecek.

Mengomeyén Havalimanı'na imal edilecek yolcu köprüleri ayrıca UBS'nin en yeni teknolojisi olan “non step” yani iki tünel arası basamaksız köprüler, olacak. İmal edilecek köprüler camlı tip ve EN 12312-4’e uygun olacak.  Ayrıca UBS’nin en son geliştirdiği terminal işletmesinin en büyük yardımcısı olan Kapı Yönetim Sistemi yazılımı proje kapsamında havalimanına kurulacak.



Yerli yolcu köprüsü yurt dışına ilk adımı attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yerli ve milli ~ 8 yıl önce
Tüm ülkede bir daha yabancıya ihale verilmesin. Kim verirse gaflet ve delalet içindedir. Yerli ve milli üretim şart ülkenin kurtuluşu için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Ulkemizde havalimani koruk uretimi yapilmasi çok önemlidir.. zamanlan urun geliştirilerek tum dunyada kullanilir hale gelmesi iyi olur... tyssenkrup dunyanin en eski en iyi ve en kaliteli havalimani malzemeleri ureten firmalarindan bir tanesidir...bizim firmamizda şöyle bir 10 yil geçsin tyssenkrup gibi olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UBS ~ 8 yıl önce
Bir banka değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimdiden Belirteyim ~ 8 yıl önce
İstanbul a yapılan yeni havalimanının köprüleri ülkemiz havalimanlarının vazgeçilmez markasi ThyssenKrupp firması tarafından yapılacaktır. Nedeni ise "üretici menşei" olarak yaklaşık 2 ay önceki bir açıklamada belirtilmiştir. Hem de yerli bir alternatifi mevcutken ve milyonlarca euro daha ucuzken. Ülkemizde ne yazık ki yeni girişimcilere özellikle de yerli üreticiye yeteri kadar imkan tanınmıyor. Yeni havalimanının yüzde 80 i yerli olacakmış. Tüm bagaj konveyörleri, yolcu köprüleri, asansörler, yürüyen merdiven ve bantlar vs. ithal edilirken mermerlerin, check in bankolarının veya çelik konstrüksiyonun yerli olmasının bir ehemmiyeti yok. Çünkü asıl para kaybettiğimiz yer zaten teknolojik ürünler ve biz de bunları üretmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artı ~ 8 yıl önce
Bir noktayı düzelteyim üretemiyoruz değil, üretiyoruz ancak satın alınmıyor. Havacılık sektörü terör örgütü yüzünden. Belirttiğin ürünlerin %50 is için yerli üretici var. Doğrudur bir kısmı işi bıraktı engellendiği için bir kısmı sektör değiştirdi. İnşallah yerli sektör oluşur ve gelişir.
Yerli mali ~ 8 yıl önce
Yapsinlar acilsinlar tabi. Lakin her gordukleri hiyara da elde tuz kosmasinlar, cunku adi gecen havalimani coktan insa edildi bitti. Soz konusu ulkede Malabo Havalimani insaati devam ediyor, onu da G. Koreli degil Cinliler yapiyor. Hayirlisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden bu kin? ~ 8 yıl önce
Çokbasit bir "google" aramasında dahi yaptığın yorumun yanlış olduğu ortaya çıkıyor. Yolcu köprüleri konusunda Korelilerin çalışma anlaşmasına bile ulaşabiliyorsun, haberlerde cabası. Velev ki dediğin doğru olsa ve yerli firmanın başına böyle bir durum gelse, kına mı yakacaksın, çıkarın ne? Yoksa sen de FOTÖ üyesi misin? Petrolü, Doğal gazı olmayan ülkemiz ne üretip satarak para kazanacak, bu ekonomi nasıl dönecek? Cehaletine seviye ve benzetme bulmak zor gerçekten...
Önce Vatan ~ 8 yıl önce
Bir de utanmadan adını yerli malı yapmışsın. Vatan haini, terbiyesiz. O kontrat aslanlar gibi imzalandı. Anlaşılan sen de FETÖ'nün p.. lerindensin. Senin gibi hainlerle mücadele etmek boynumuzun borcu, kökünüzü kazıyana kadar ...
Yerli mali ~ 8 yıl önce
Arkadaslar sanirim bu firmanin calisanlarisiniz. Neden agresiflestiginizi, konunun Feto'ya nasil geldigini anlayamadim ama uzun lafin kisasi kazik yemeyin, Uzakdogu ile is yapmaya calisip dolandirilan firmalardan olmayin. Bir kontrat imzalamis olabilirsiniz ama yazida belirtilen havalimaninda insaat yok. Bilginiz olsun.
Nuri yuksel ~ 8 yıl önce
Milli gururumuz THY de yerli ve milli körükler kullanmalı, uçtuğu 300 noktaya bu köprüleri koydurup oraya yanaşmalı, yerli uçağımız da taxi de elhamdulillah, onuda kısa zamanda gökyüzünde göreceğiz. Millet üzerine oynanan bütün oyunları, planları, tuzakları elinin tersi ile itiyor. Dunya 5 ten büyüktür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acımasız gerçek ~ 8 yıl önce
Kardeşim geç bu ayakları o iş Almanlara verildi, hemde yerli köprünün fiyatı 15 Milyon Euro daha ucuzken.
IGA DEŞİFRE ~ 8 yıl önce
LET ( asansör, yürüyen merdiven) kısmını da alırdı aslında thysenn ama orada fiyat düşünce işine gelmedi. Hatta Otis isteyen danışmana bile laf düşemedi konu fiyat olunca. Birde akçeli işleri çevirecek Ekibi o kısımda kuramadı. Köprüde normalin 10 milyon Euro üstüne çakınca IGA ya... Gerisini ana okulu eğitimi ile bile çözersiniz
3. Havalimani ~ 8 yıl önce
Istanbula yapilmakta olan Recep Tayyip Erdogan Havalimanin koprulerini de milli sirketimiz yapsin insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi ~ 8 yıl önce
İsim bayağı komik olmuş. Koskoca Mustafa Kemal dururken...
x ~ 8 yıl önce
Evet KOSKACA MUSTAFA KEMAL varken...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000