29 Ocak 2013, Salı 09:21:16

"YERLİ UÇAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, yerli savaş uçaklarının Konya'da üretilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
  • Herhalde Konya kebebi ile karistiriyolar.
  • bence de konya'da yapilmali, motoru yapamazsak, iman gucuyle ucururuz ucagi
  • sizin elinizden bir tek gelir, yuvarla elini, sonra rahatla.
  • Yerli savaş uçağı ile uğraşacağınız yerde enerjinizi IHA lara kanalize edin. 20 yıl sonra artık kimsenin kullanmayacağı bir uçak için efor harcamayın.
  • Milletvekillerinin, bu vaadlerinin gerçekleşemeyeceğini anlamaları için herhangi bir uçağın wheel well alanına bakmalarının yeterli olacağını düşünüyorum.
  • Yapın da nerde yaparsanız yapın be kardeşim ama politika yapmayın! Yarın başka bir MV çıkar kendi ilinde yapılması için elinden geleni yapacağını söyler.
  • Hadi hayırlısı:))

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, partisinin il binasında yaptığı toplantıda, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Akşehir'de ''Kendi savaş uçağımızı yapabilme konusunda bir çalışma başlattık'' açıklamasının Türkiye açısından müthiş bir haber olduğunu ifade etti.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ın Konya'dan da birçok firmanın uçak üretimine talip olduğunu söylediğini aktaran Zorlu, ''Bakanımız kendi savaş uçağımızı yapabilme konusunda çalışma başlatıldığını ve inşallah Türkiye'nin 100. yılına giderken de bundan çok olumlu bir sonuç alarak milletimizin önüne çıkacaklarını söyledi. Konya'da üretilmesi için bizler de elimizden geleni yapmanın gayreti içinde olacağız'' dedi.

"YERLİ UÇAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

kebap ~ 11 yıl önce
Herhalde Konya kebebi ile karistiriyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulgaffar Abdulgaffaroglu ~ 11 yıl önce
bence de konya'da yapilmali, motoru yapamazsak, iman gucuyle ucururuz ucagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elden gelen ~ 11 yıl önce
sizin elinizden bir tek gelir, yuvarla elini, sonra rahatla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Yerli savaş uçağı ile uğraşacağınız yerde enerjinizi IHA lara kanalize edin. 20 yıl sonra artık kimsenin kullanmayacağı bir uçak için efor harcamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri bizi kandıryr ~ 11 yıl önce
Milletvekillerinin, bu vaadlerinin gerçekleşemeyeceğini anlamaları için herhangi bir uçağın wheel well alanına bakmalarının yeterli olacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
Yapın da nerde yaparsanız yapın be kardeşim ama politika yapmayın! Yarın başka bir MV çıkar kendi ilinde yapılması için elinden geleni yapacağını söyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 11 yıl önce
Hadi hayırlısı:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000