27 Ekim 2015, Salı 09:33:10

Yerli köprü Diyarbakır'da kullanılmaya başlandı

İşadamı Uğur Çayrak'ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) firmasının ürettiği yolcu köprüsü Diyarbakır Havalimanı'nda kullanılmaya başlandı.
  • Herşeyi ne kadar çok biliyorsunuz yaa. Benim hayranı olduğunu düşündüğün köprünün neredeyse bütün yedek parçaları Türkiyede var. Ayrıca söylemeye çalıştığım kıyas yapılması. Bir tarafta dünyanın en önemli üreticisi var.Bir anda hemen ona rakip yaptınız.Mercedes arabaya ,çıkacağı varsayılan yerli araba (varsayalım çıktı)hemen rakip mi olacak.Yerli düşmanı değiliz.Dileğimiz yerli olsun ama kaliteli olsun.
  • Köprücü rumuzlu arkadaş. Hangi malzemeyi aylarca bekledin,nerede ciddi arıza olmuş. Fotoğrafla kıyas olmaz. Bir işle her şey tamamdır dersek o işle den daha hayır gelmez. Daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Yerli malı olsun tabi. Ama senin(bellili markayı tanıyorsun) kıyasladığın ürün dünyanın dörtte üçünde kullanılıyor.
  • O değilde bu Tgsdeki paralelciler ne olacak
  • Sahibini tanirim duzgun isadami istihdam sagliyor insanlara basarilarinin devamini temenni ediyorum
  • Akp her körük için ayrı ayrı açılış yapar sanirim 6 körük var. Bu da demek oluyor ki diyarbakır havalimanı 6 defa açılacak ...
  • şirketi tebrik ederiz tüm emeği geçenlerin eline sağlık.artuk çine ihtiyaç kalmaz dövizde ülkemizde kalır.burdan birde anlamsız yorum yapanlarada yazık.başarılan şey dikkate alınmayacak birsey değil.tabi bilene.kopruyu elbetteki yeni açılacak olan yerde deneyecek otobanda degil.aklı sıra kendince ayrımcılık yapmaya çalışmış,kapasite meselesi......
  • Tgs'mize hayırlı olsun ülkemizin gururu TGS...
  • Tebrikler
  • Türk yaptı yapar yapacak bundan kimsenin şüphesi dahi olmasın .yapılan işi kotuleyenler ispanyollarin yaptığı köprüleri bir denetlesin ..daha birinci yılını doldurmadan ciddi arızalar verip kullanım dışı oldu ..bir parça için aylarca bekledik ..türk ün türk ten başka dostu yoktur..
  • sen rahat ol. gerekenler anlamışki yorum yapmaya devam ediyorlar

İşadamı Uğur Çayrak'ın sahip olduğu Uğur Bilgi Sistemleri (UBS) firmasının ürettiği yolcu köprüsü Diyarbakır Havalimanı'nda kullanılmaya başlandı.

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin ilk ve tek körüklü havalimanı olan Diyarbakır'da yerli köprü kullanıma açıldı. Uçakların başarı ile yanaştığı köprüler sınavı geçerken, herhangi bir sorun yaşanmadığı öğrenildi.

Uzun yıllardır pist aydınlatma işleri yapan UBS firması ilk yerli körüklerini Diyarbakır Havalimanı'na yerleştirmiş, sayının da artacağı kaydedilmişti.

Yerli köprü Diyarbakır'da kullanılmaya başlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

E.k ~ 8 yıl önce
Herşeyi ne kadar çok biliyorsunuz yaa. Benim hayranı olduğunu düşündüğün köprünün neredeyse bütün yedek parçaları Türkiyede var. Ayrıca söylemeye çalıştığım kıyas yapılması. Bir tarafta dünyanın en önemli üreticisi var.Bir anda hemen ona rakip yaptınız.Mercedes arabaya ,çıkacağı varsayılan yerli araba (varsayalım çıktı)hemen rakip mi olacak.Yerli düşmanı değiliz.Dileğimiz yerli olsun ama kaliteli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.E ~ 8 yıl önce
E söyledin işte yedek parçaları varsa Türkiye'de adamda o parçaları kullanıp yerlisini yapmıştır. Mille ekonomiye katkı işte. Senin beben Türkiye de yaşamayacak anladığım kadarıyla.Cari açığın kapanmasına ihtiyacın yok belli ki. Ne insanlar var Allahım. Sen bizi koru.
EK. ~ 8 yıl önce
Köprücü rumuzlu arkadaş. Hangi malzemeyi aylarca bekledin,nerede ciddi arıza olmuş. Fotoğrafla kıyas olmaz. Bir işle her şey tamamdır dersek o işle den daha hayır gelmez. Daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Yerli malı olsun tabi. Ama senin(bellili markayı tanıyorsun) kıyasladığın ürün dünyanın dörtte üçünde kullanılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 8 yıl önce
senin hayran olduğun o yabancıların köprüleri arıza yaptığı zaman yedek parça kaç ayda geliyor haberin varmı.zaten fiyatları kıyas kabul etmez
Yağlı kuyruk gitti? ~ 8 yıl önce
N'ooldi? Elindeki yağlı kuyruğu kaçırmak acıttı galiba. Birkaç yıl önce olsaydı yerli körük şirketinin yönetimine dünyayı dar ederlerdi, sen misin Batılıların pazarına kaşık sallayan diye. Örnek bakiniz Havelsan.
Zat ~ 8 yıl önce
O değilde bu Tgsdeki paralelciler ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilker ~ 8 yıl önce
Sahibini tanirim duzgun isadami istihdam sagliyor insanlara basarilarinin devamini temenni ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
açılış ~ 8 yıl önce
Akp her körük için ayrı ayrı açılış yapar sanirim 6 körük var. Bu da demek oluyor ki diyarbakır havalimanı 6 defa açılacak ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 8 yıl önce
şirketi tebrik ederiz tüm emeği geçenlerin eline sağlık.artuk çine ihtiyaç kalmaz dövizde ülkemizde kalır.burdan birde anlamsız yorum yapanlarada yazık.başarılan şey dikkate alınmayacak birsey değil.tabi bilene.kopruyu elbetteki yeni açılacak olan yerde deneyecek otobanda degil.aklı sıra kendince ayrımcılık yapmaya çalışmış,kapasite meselesi......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs'mize hayırlı olsun ülkemizin gururu TGS...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nottherner ~ 8 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koprucu.. ~ 8 yıl önce
Türk yaptı yapar yapacak bundan kimsenin şüphesi dahi olmasın .yapılan işi kotuleyenler ispanyollarin yaptığı köprüleri bir denetlesin ..daha birinci yılını doldurmadan ciddi arızalar verip kullanım dışı oldu ..bir parça için aylarca bekledik ..türk ün türk ten başka dostu yoktur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 8 yıl önce
sen rahat ol. gerekenler anlamışki yorum yapmaya devam ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000