19 Kasım 2019, Salı 20:47:13

Yerli koltuk dünyaya açılıyor

Turkish Technic'in de iştiraki olduğu TSI Aviation Seats, "Epianka" adı verilen tasarımıyla dünyaya açılmaya hazırlanıyor.
  • Ama cok konforsuz kardesim biraz kalitesini arttirin
  • TCI olarak hatrı sayılır ihracat yapıyoruz Max (ground olsa da) uçaklarında ciddi pazar payımız var, Airbus ana tedarikçisi olduk , çok komik maaşlarla çalışanların fedakarlıklarıyla igneyle kuyu kazıp galley tasarmlayıp ürün çıkartıyoruz, en ufak haber yok. Yok TSI şununla masaya oturdu, yok TSI sandalyeye oturdu , iyi reklam yapıyosunuz masalllah.
  • Dümdüz koltuk :)
  • Bu şirketin logosuna bayılıyorum ya, müthiş estetik ve yaratıcı.
  • Ülkeye katma değer sağlayan firmalar. Tebrik ederim. Umarım yakın zamanda ihracat rakamlarınızda katlanarak büyür. Yolunuz açık olsun.
  • Kumanda yok. Fiziksel bir kabin görevlisi çağırma butonu yok. Ayaklik yok. Koltuk altında priz yok. Koltuklar çok eksik. En azındam kolcaklara fiziksel bir okuma ışığı açma kapama ve call button koyulmaliydi.

Turkish Technic'in de iştiraki olduğu TSI Aviation Seats, "Epianka"  adı verilen tasarımıyla dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

TSI Aviation Seats, Türk Hava Yolları'na dar ve geniş gövdeli uçaklarında ekonomi sınıfı koltukları sağlıyor. Türk Hava Yolları'nın Airbus A321neo ve Boeing 737 MAX jetlerine montajı yapılan "Epianka" model koltuklar Los Angeles'ta düzenlenen Aircraft Interiors Expo'da görücüye çıktı.

Bu yılın temmuz ayında Türk Hava Yolları Boeing 787-9 Dreamliner tipi uçaklarına da montajı yapılan koltuklarla TSI Aviation Seats dünyaya açılmaya hazırlanıyor. 2019 yılının sonunda 50 milyon dolar gelir elde etmeyi planlayan şirketin ikinci büyük müşterisi Azerbaycan Havayolları olacak. 

Yıllık gelirini 2023'te ikiye katlamayı planlayan TSI Aviation Seats'in Genel Müdürü Suat Sağıroğlu, süreç hakkında açıklamada bulunurken, "Epianka bizim ilk ürünümüz, yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Airbus ve Boeing ile sözleşme görüşmeleri yapıyoruz"  dedi.

Sağıroğlu, Epianka için Airbus'la A320, A330 ve A350 için, ABD'li uçak üreticisi Boeing'le de B737 ve B787 görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

TSI, Nisan 2020'de Hamburg'daki Aircraft Interiors Expo'da da koltukları sergileyecek.

AIRBUS KATALOĞUNDA YER ALACAK

Türk Hava Yolları (THY), THY Teknik AŞ ve Assan Hanil şirketlerinin ortak girişimiyle kurulan "TSI Seats" ile "Airbus" firmaları arasında imzalanan anlaşmayla 2015 yılından bu yana iki şirket arasındaki başarılı iş birliği sonucu Airbus’ın BFE (müşteri tercihli ekipman) kataloğunda yer alma hakkı kazandı.

Onaylı koltuk tedarikçisi anlaşması ile TSI Seats’e ait "Skysofa" ve "Epianka" model ekonomi sınıfı koltuklar Airbus’ın "A350 XWB", "A330" ve "A320" uçak modelleri için katalogda yer alacak. "Elesa S" modeli de kataloğun gelecekteki ürünler bölümüne yerleştirilecek. TSI Seats’in ilk business class ürünü olan "Royalux" sertifikalandırma aşaması tamamlandıktan sonra katalogdaki yerini alacak.

Yerli koltuk dünyaya açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Yerli olmasi guzel ~ 4 yıl önce
Ama cok konforsuz kardesim biraz kalitesini arttirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TCI emekçi ~ 4 yıl önce
TCI olarak hatrı sayılır ihracat yapıyoruz Max (ground olsa da) uçaklarında ciddi pazar payımız var, Airbus ana tedarikçisi olduk , çok komik maaşlarla çalışanların fedakarlıklarıyla igneyle kuyu kazıp galley tasarmlayıp ürün çıkartıyoruz, en ufak haber yok. Yok TSI şununla masaya oturdu, yok TSI sandalyeye oturdu , iyi reklam yapıyosunuz masalllah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 4 yıl önce
Dümdüz koltuk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Logo ~ 4 yıl önce
Bu şirketin logosuna bayılıyorum ya, müthiş estetik ve yaratıcı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasarım sahibi ~ 4 yıl önce
Bir grafik tasarımcıya ait değil:) Eski TK yöneticisi Ferhat Yenibertiz’in kendi tasarımı. Şimdi Vizyon Havacılığın Genel Müdürü. Galley şirketi TCI logo tasarımı da ona ait bildiğim kadarıyla. İlginç di mi:)
Üretim ~ 4 yıl önce
Ülkeye katma değer sağlayan firmalar. Tebrik ederim. Umarım yakın zamanda ihracat rakamlarınızda katlanarak büyür. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 4 yıl önce
Kumanda yok. Fiziksel bir kabin görevlisi çağırma butonu yok. Ayaklik yok. Koltuk altında priz yok. Koltuklar çok eksik. En azındam kolcaklara fiziksel bir okuma ışığı açma kapama ve call button koyulmaliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi bitmediniz ~ 4 yıl önce
Kuzum, bu saydığın fonksiyonların çoğu business koltuklarda olur. Sen en iyisimi, Lufthansa Business'te uç, THY Economi koltuğunu ararsın!!
Bunlar ~ 4 yıl önce
Ucuz havayollarina hitab eden koltuklar. Tam turk ya...
Faydalı ~ 4 yıl önce
Eleştiri güzel olmuş. Dikkate alınmalı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000