27 Ocak 2009, Salı 13:18:42

Yepyeni bir first class hizmeti geliyor

Kıtalararası tüm uçuşlarda First Class hizmeti sunan tek havayolu şirketi olan Swiss International Air Lines, bu hizmetinde yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor.
  • bunun neresı yepyenı zaten uygulanan fırst class hızmetı bunlar

Swiss International Air Lines filo yenileme girişimleri kapsamında bu yılın ilkbahar aylarından itibaren yepyeni bir First Class hizmeti başlatıyor. Hizmetin en önemli bölümünü Swiss International Air Lines First koltukları oluşturuyor. Yeni koltuklar sıra dışı tasarım içinde üstün konfor sunmanın yansıra, yolculara daha fazla özel alan sağlıyor ve First Class yolcuların kişisel gereksinimlerine yanıt veriyor. “Bulutlar üzerindeki suit odanız” sloganı altında başlatılan hizmet ile SWISS kaliteyi yükseltme yolunda önemli bir adım daha atıyor.

Swiss International Air Lines’ın First Class koltukları farklı ayar seçenekleri sayesinde yolcuların tercihlerine uygun konfor sunuyor. Geniş koltuklar ve kişinin isteği doğrultusunda ayarlanabilen yan duvarlar özel alanın en iyi şekilde düzenlenmesine olanak veriyor. Ayarlanabilir aydınlatmalar ve modern ve sıcak Swiss tasarımı hoş bir ortam oluşturuyor. Arka ve yanlarda destek yerleri bulunan eşsiz koltuklar sayesinde First Class yolcular birlikte seyahat etmekte oldukları diğer yolcuları rahat bir masada yemek yemeye veya çalışmaya davet edebiliyorlar.

Swiss First Class koltuklar tek bir düğmeye basmak suretiyle tamamen yatırılabilen iki metreden uzun,  kuştüyü yorganlı bir yatağa dönüşüyor. Özel tasarlanmış hava yastıkları sayesinde koltuğun sertlik derecesi her pozisyonda isteğe uygun şekilde ayarlanabiliyor. 23 inch’ lik düz ekran TV ve yolcuların eşyalarını koyabilecekleri geniş alanlar First Class kabininin diğer özelliklerini oluşturuyor. Swiss International Air Lines First Class koltukları yeni tasarlanan bekleme salonlarında kullanılmaya başlanan tasarım ve renklerle uyumlu olarak hazırlanmış bulunuyor.

Marketing&Product Bölüm başkanı Christoph Beckmann yeni uygulamayı şu şekilde anlatıyor: “Yeni First Class hizmetimizle bireysel seyahatlere yepyeni boyutlar kazandırıyoruz. Swiss International Air Lines “bulutlar üzerindeki suit odanız” hizmeti ile üstün kalite sunan bir havayolu şirketi olarak konumunu daha da güçlendiriyor ve kalitenin yükseltilmesine ilişkin girişimlerini havada da sürdürüyor.”

Swiss

Swiss

Yepyeni bir first class hizmeti geliyor

Yorumlar

flymn ~ 15 yıl önce
bunun neresı yepyenı zaten uygulanan fırst class hızmetı bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000