28 Ocak 2018, Pazar 09:01:18

Yenilenen kabin tasarımıyla uçuracak

Singapur Havayolları, geçtiğimiz Kasım ayında kabin ürünlerini yenileyerek tanıtımını gerçekleştirdiği Airbus A380 ile Londra Ve Hong Kong‘a uçacak.
  • Allah kaza bela vermesin inşallah singapur havayolları bir ayrıcalık süper bı havayolu
  • mikemmel
  • Bambaska bir deneyim derken, ben de bambaska birsey anlamistim...
  • Burada Sizlere söylemek istediğim kesinlikle Singapur Airlines Dünya da her zaman ilk 5 içerisinde yerini alacaktır. Changi Airport da Dünyada ilk 5 tedir. Bu tesadüfen olan bir durum değildir. İnsanlar işlerini mükemmeliyet çerçevesinde yapıyorlar. Benim her zaman favorilerimden olacaklar. Singapur şehri bile inanılmaz. Ayakkabınızın altı kirlenmiyor bile. Yemyeşil. Tabi biraz pahalı bir ülke ama buna değer. İnşallah bu sene tekrar Singapur a kavuşacağım.
  • Yeni ucak ve business class ile gecen persembe aksami Singapurdan Sidneye SIA ile uctum. Yeni ucak kokusu ve super dizayni ile business class guzeldi. A380 hala benim favorim. Ucak o kadar sessizki....

Singapur Havayolları, geçtiğimiz Kasım ayında kabin ürünlerini yenileyerek tanıtımını gerçekleştirdiği Airbus A380 ile Londra Ve Hong Kong‘a uçacak.

Singapur Havayolları, Londra ve Hong Kong’un yakın zaman önce tanıtılan yeni A380 kabin ürünleriyle donatılan uçağının hizmete sunulacağı diğer noktaları açıkladı. Havayolu şirketi, 16 Şubat 2018 tarihinden itibaren haftanın Çarşamba, Cuma ve Pazar günlerinde SQ322 sefer sayılı uçuşuyla Singapur-Londra seferleri gerçekleşecek. 17 Şubat-5 Nisan 2018 tarihleri arasında ise SQ305 sefer sayılı Londra-Singapur uçuşları yapılacak. Şirket bünyesine katılan yeni uçağın uçuşlarını ise 7 Nisan 2018 tarihinden itibaren Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günlerinde SQ317 (Londra-Singapur) seferiyle gerçekleştirmesi planlanıyor.

Dünyanın en büyük yolcu uçağı konumundaki yeni Airbus A380’ler, Hong Kong’a 18 Şubat -6 Nisan 2018 tarihleri arasında Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri SQ860 (Singapur-Hong Kong) ve SQ863 (Hong Kong-Singapur) sefer sayılı uçuşlarıyla hizmet verecek. Yeni uçakların 8 Nisan 2018 tarihinden itibaren Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günlerinde SQ856 (Singapur-Hong Kong) ve SQ861 (Hong Kong-Singapur) seferleriyle uçuş gerçekleştirmesi planlanıyor. Singapur Havayolları’nın yeni kabin ürünleri geçtiğimiz Kasım ayında halka açık olarak tanıtılmış ve Airbus’tan alınan beş yeni A380’in ilkinin tesliminden sonra 18 Aralık 2017 tarihinde ilk kez kullanılmıştı.

Yeni kabin ürünleri mevcut uçaklara da uygulanacak

Yeni kabin ürünleri öncelikle beş yeni A380’de kullanılacak ardından hâlihazırda hizmet veren 14 uçağa bu ürünlerle yenilenecektir. Yeni kabin ürünleri, altısı Suite, 78’i Business Class, 44’ü Premium Economy Class ve 343’ü Economy Class olmak üzere 471 yolcuya koltuk sağlayacak.

 

Yenilenen kabin tasarımıyla uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Seyfiddin iflazoglu ~ 6 yıl önce
Allah kaza bela vermesin inşallah singapur havayolları bir ayrıcalık süper bı havayolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 6 yıl önce
mikemmel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LED ~ 6 yıl önce
Bambaska bir deneyim derken, ben de bambaska birsey anlamistim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SingaporeAirlines ~ 6 yıl önce
Burada Sizlere söylemek istediğim kesinlikle Singapur Airlines Dünya da her zaman ilk 5 içerisinde yerini alacaktır. Changi Airport da Dünyada ilk 5 tedir. Bu tesadüfen olan bir durum değildir. İnsanlar işlerini mükemmeliyet çerçevesinde yapıyorlar. Benim her zaman favorilerimden olacaklar. Singapur şehri bile inanılmaz. Ayakkabınızın altı kirlenmiyor bile. Yemyeşil. Tabi biraz pahalı bir ülke ama buna değer. İnşallah bu sene tekrar Singapur a kavuşacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorduk mu:))) ~ 6 yıl önce
saglam milliyetciymissin biladerr:))
Sorana ~ 6 yıl önce
Senin gibi kara cahil ve trol degil en azindan
Tahta ~ 6 yıl önce
Sen geylang mahallesini görmedin galiba, bu sene tekrar kavuştuğunda bi gez istersen
Sydney ~ 6 yıl önce
Yeni ucak ve business class ile gecen persembe aksami Singapurdan Sidneye SIA ile uctum. Yeni ucak kokusu ve super dizayni ile business class guzeldi. A380 hala benim favorim. Ucak o kadar sessizki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demek ki zenginsin ~ 6 yıl önce
Demek ki zenginsin
Haha ~ 6 yıl önce
Okadar cok zengin ki airporthabere yorum yazmaya vakti dahi yok
yaw he he ~ 6 yıl önce
biz de yedik. Seni gidi hayalperest seni.
Haha MBA ~ 6 yıl önce
Bende uctum biz senin gibi Yozgat ta yasamiyoruz; Bangkok Dubai Emirates ile,
Muhendis ~ 6 yıl önce
Is kazasi sonucu bir petrol muhendisi Denizli de yasamini yitirdi, simdi butun ekibin adini aciklamak suclamak gerekir mi dersem diyeceksiniz bizene, dusunun sadece pilotlara birsey olsaydi bu olayda bunlari yazacakmiydiniz, is guvenligi, egitim, planlama, bu olayin bircok olayda oldugu gibi birden cok sebebi platform duzeyinde problemleri goremeyen halkimiz buradada da cikmis pilotaj hatasi diyor, e peki soruyorum Suriye politikasinda o zaman hata kimin
Tebriz ~ 6 yıl önce
Amerika da yasayan cok Iranli var Amerika ic hatlarda codesharing imiz zayif oldugu icin Tebriz bolgesi ve Istanbul arasinda ucusun yetersiz ve pahali olmasindan Amerika Iran arasi yillardir seyahat eden bircok yolcu Arap Havayollari ile Lufthansa arasinda tasinmaktadir, bizim doluluk oranlarimizin artmasi Kuzey Amerika daki codesharing artirilmasina bagli,
fakirler ~ 6 yıl önce
fakir fakir yorum yapmayın be. adamın tr klavyesi bile yok belli ki parası var işte. ne var yani havacılık sitesi takip ediyorsa. yorum yazamaz mı?
Turbey ~ 6 yıl önce
Aklımda deli sorular, ya doğruysa ?!?!
Sydney ~ 6 yıl önce
Sen komedyen misin kardeşim. NAsıl bir yorum bu
arkadaslara yanit ~ 6 yıl önce
Sydney'de yasiyorum. Zengin degilim ancak Changi'de elimde ekonomi sinif bileti vardi Sydneye donus icin. Check in esnasinda business class'a yukseltsem kac para vermem gerekir diye oyle sordum. 987AUS$ ekstra deyince farki odedim ve upgrade oldum. Hayatimda hic olmazsa bir defada olsa ucma firsatim oldu business class'ta. Vaktim olsa Airporthaber'dede yazi yazarim :) ama vaktim yok. Aramizda business ucan insanlar var. Bizim insanlari/okurlari bu kadar kucumsemeyin. Ben devamli SIA kullanirim ve ekonomi ucarim. Su ana kadar SIAnin B772, B773ER ve A380 leri ile uctum. Gene soyluyorum A380 en guzeli ve sessizi.Selamlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000