08 Mayıs 2009, Cuma 08:05:11

Yeniden Başkan seçildi

Gaziantep Havaalanı Sanayicileri Derneği'nin (GAHSAD) olağan gelen kurulu yapıldı. Genel kurulda Ahmet Göksular yeniden başkan seçilirken, başkan yardımcılığına Kasım Fincan ve Kemal Genç getirildi.

Gaziantep Havaalanı Sanayicileri Derneği'nin (GAHSAD) olağan gelen kurulu yapıldı. Genel kurulda Ahmet Göksular yeniden başkan seçilirken, başkan yardımcılığına Kasım Fincan ve Kemal Genç getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine, Mehmet Gölbaşı, Ethem Tinkçi ve Erhan Ay, Muhasip üyeliğe Mehmet Mayda, Denetim Kurulu üyeliklerine Ünal Görgülü, Mehmet Anlatıcı ve Ahmet Kaysı, Disiplin Kurulu üyeliklerine de Sait Kılıç, Mesut Kutsal ve İsmet Öz seçildi. 

Gaziantep Havaalanı Sanayi Bölgesi (GAHSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göksular, bölgenin daha etkin hale gelebilmesi için yeni projeler üretmeye devam edeceğini söyledi. Gaziantep Havaalanı Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 70 KOBİ'nin yer aldığını anlatan Göksular, "Bölge olarak daha önce Körkün Belediyesi'ne bağlıydık. Yapılan son yerel seçimlerde Oğuzeli Belediyesi'ne bağlandık. Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, bizlere destek olma konusunda söz verdi. Belediye başkanımız ve buradaki değerli sanayicilerimizle birlikte bölgeyi hareketlendireceğimizi umut ediyorum" diye konuştu.

Bölgenin gelişmesi ve Gaziantep'in vizyonuna katkı sağlayabilmesi için hep birlikte el ele hareket edeceklerini anlatan Göksular "Gaziantep'in sanayi kenti olma vizyonunu hep birlikte sürdürmek istiyoruz. Bunun için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bölgenin daha cazip hale gelmesi ve buradaki üretimin artması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz." dedi.

Yeniden Başkan seçildi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000