28 Ağustos 2010, Cumartesi 08:49:33

Yeni terminalin temeli atılıyor...

Elazığ Havaalanı yeni terminal binası temel atma töreni Pazar günü gerçekleştirilecek.
  • ŞİRKETLER EN KISA SÜREDE GELİP ELAZIĞDA ALT YAPILARINI OLUŞTURMALI PEGASUS VE THYDEN SONRA DİĞER ŞİRKETLERDE TUNCELİ BİNGÖL DİYARBAKIR MALATYA GİBİ İLLLERİN MERKEZİNDE BULUNAN ELAZIĞ HAVAALANINDA BİR AN ÖNCE YAPILANMALI
  • Hayırlı uğurlu olsun. Değişen talep doğrultusunda Elazığ şehri yenir bir terminal ve diğer gerekli altyapı ve üst yapılara sahip modern bir terminale kavuşacak vatandaşlarımız rahatça seyahat edecek..
  • Yeni terminal binası şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel olacağına inanıyorum,bu terminalle birlikte Elazığ uçuş merkezi durumune gelicek,zaten bir çok firma için iyi bir pazar yolcu potansiyeli oldukça fazla bir havalimanı.
  • İnşallah bu inşaatta pist gibi mummaya dönüp üç dört sene sürünüp bitmez.Gününde biter hizmete açılır Elazığlılara hizmet verir hadi hayırlısı şimdiden hayırlı olsun

Temel atma töreninde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Elazığ Milletvekilleri katılacak.

Saat 11.00’de gerçekleştirilecek olan temel atma töreninin ardından yeni terminal binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Elazığ havaalanı yerleşkesi içerisinde yeni pist ile bağlantılı olarak yeni terminal binası 350 bin m2 alan üzerine kurulacak.

Yeni havaalanı yerleşkesine mevcut Elazığ-Diyarbakır karayolundan ulaşım sağlanacak.

Terminal binasında apron, bağlantı taksirutu, şehir bağlantı yolu, dahili yollar, otoparklar, altyapı şebekeleri, arıtma, bitkisel peyzaj, çevre aydınlatma gibi altyapılar ile 14 adet yapı yer alacak.

 

Yeni terminalin temeli atılıyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ŞİRKETLER EN KISA SÜREDE GELİP ELAZIĞDA ALT YAPILARINI OLUŞTURMALI PEGASUS VE THYDEN SONRA DİĞER ŞİRKETLERDE TUNCELİ BİNGÖL DİYARBAKIR MALATYA GİBİ İLLLERİN MERKEZİNDE BULUNAN ELAZIĞ HAVAALANINDA BİR AN ÖNCE YAPILANMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Değişen talep doğrultusunda Elazığ şehri yenir bir terminal ve diğer gerekli altyapı ve üst yapılara sahip modern bir terminale kavuşacak vatandaşlarımız rahatça seyahat edecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni terminal binası şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel olacağına inanıyorum,bu terminalle birlikte Elazığ uçuş merkezi durumune gelicek,zaten bir çok firma için iyi bir pazar yolcu potansiyeli oldukça fazla bir havalimanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnşallah bu inşaatta pist gibi mummaya dönüp üç dört sene sürünüp bitmez.Gününde biter hizmete açılır Elazığlılara hizmet verir hadi hayırlısı şimdiden hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000