15 Mart 2010, Pazartesi 08:38:30

Yeni terminal ne zaman tamamlanacak?

Batman'da kurulacak olan yeni havalimanı terminal binası inşaatını gezen AK Parti Batman İl Başkanı yeni terminal binasının bu yılın ortasına yetişeceği müjdesini verdi.
  • Sanırım petrol sevkiyatı icin faydalı olacaktır. Dr. Aziz Karakaya
  • Yatırım Deyilde Ne Ha ? Askeri Havalanını Görüpte Yolculuk Ettinmi ? Umarım Bir An Önce Biterde O Askeri Yerden Kurtuluruz Durumu İçler Acısı O Havaalanının Gerçekten...
  • Merhaba, Acaba gerçekten çok gerekli bir yatırım mı?

AK Parti Batman İl Başkanı Ziver Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Batman’da kurulacak olan yeni havalimanı terminal binası inşaatını gezdi. Özdemir yeni terminal binasının bu yılın ortasına yetişeceği müjdesini de verdi. Batman’ın uzun yıllardır hasretini çektiği Apronun inşaatını üstlenen firmanın yetkilileri ile görüşen Özdemir, inşaat hakkında bilgiler aldı. Müteahhit firma yetkilisi, inşaata ilişkin düşünce ve görüşlerini heyete aktarırken, inşaatın seyri konusunda da bilgilendirme yaptı.

Uluslararası uçuş standartlarına uygun olarak inşa edilen Batman’ın yeni terminal binasının yaklaşık 38 milyon liraya mal olduğunu anlatan firma yetkilisi, inşaatın bitimiyle birlikte Batman’ın Türkiye’nin estetik ve özellik bakımından sayılı havayolu terminallerine sahip iller arasına gireceğini söyledi. Apron inşaatı hakkında bilgi alan İl Başkanı Özdemir, Batman’ın böyle kaliteli bir Aprona yıllardır ihtiyaç duyduğunu ancak Batman’a bunu kazandırmanın AK Parti hükümetine nasip olduğunu kaydetti. Firma yetkililerinin aktardığı bilgiye göre yeni terminal binasının Temmuz ayına yetişeceği müjdesini veren Özdemir, “İnşallah Batman halkı bu yılın sonuna doğru modern imkanlarla seyahat edebilme imkanına kavuşacak.” dedi.

Mevcut hükümet döneminde Batman’a birçok alanda önemli yatırımlar kazandırıldığını hatırlatan Özdemir, modern Apron binasının Batman’ın imajını ve çehresini değiştireceğini de sözlerine ekledi.

Yeni terminal ne zaman tamamlanacak?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım petrol sevkiyatı icin faydalı olacaktır. Dr. Aziz Karakaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yatırım Deyilde Ne Ha ? Askeri Havalanını Görüpte Yolculuk Ettinmi ? Umarım Bir An Önce Biterde O Askeri Yerden Kurtuluruz Durumu İçler Acısı O Havaalanının Gerçekten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merhaba, Acaba gerçekten çok gerekli bir yatırım mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000