04 Nisan 2010, Pazar 08:56:39

Yeni terminal binası için takvim belirlendi

Elazığ havaalanı yeni terminal binasının ihalesi bu ay sonunda yapılacak.
  • DHMİ umarım bu ihaleyi pist ihalesi gibi problemli bir şirkete vermez. Pist ihalesini alan firma işi 1.5 yol gecikmeye rağmen teslim edemedi ve işi tamamlamak Özel İdareye kaldı. Aynı hatayı yapmaz umarım DHMİ ve bu defa çok seçici davranır. Aynı kaderi paylaşmamak ümidiyle.
  • görende elazığdaki hac uçuşlarını çetinkaya düzenledi sanacak .. siyaset böyle yapılmamalı gerçekler üzerine oynanmalı siyasette
  • 3000 metrelik havaalanı pisti 3 yıl sürdü.Yeni terminal binası da 13 yıl sürmez inşaallah .Şimdiden hayırlı olsun
  • SOZUM ONA DINI BUTUN MUSLUMAN CETINKAYA DEVLETE NE KADAR VERGI VERMIS??? HANGI IHALELERI ALMIS?? ONLARI DA BIR ACIKLASA YA... DUYAN DA SANKI HAVALANI VATANDASLARIN SADECE HACCA GITMELERI ICIN ACILMIS SANIR...AKP YE YAGCILIK OLSUN DIYE VATANDAS ISTEDIKLERI YERE ZORLUK CEKMEDEN YOLCULUK YAPSINLAR DIYECEGINE ELAZIG DAN HACCA DIREK UCAK KALKTIGINI BEYAN ETMIS...SANKI HAVALANI SADECE HAC ZAMANI ACIK OLACAK DIGER ZAMANLAR KAPALI OLACAK... BIZIM MILLETIMIZ HER SEYE MUSTEHAK MAALESEF ...BOYLE DIN TACIRLERINI BASA GETIRDILER CEKSINLER CEFAYI ONLAR SURSUN SEFAYI..

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, İhale süreci hakkında bilgiler vererek, 29 Nisan tarihinde ihalenin yapılacağını ve herhangi bir ödenek sıkıntısının olmadığını ifade etti.

Çetinkaya, toplamda 350 Bin metre kare büyüklüğünde dev bir havalimanı projesi olduğunu belirtti.

Çetinkaya, havaalanında yapılan çalışmaların ardından birçok yeniliğin başladığını belirterek, havaalanının sadece Elazığ`a değil bölgeye hizmet ettiğini söyledi.

Eskiden Elazığ`dan Hacca gitmek isteyen vatandaşların il il dolaştığını vurgulayan Çetinkaya, yaptıkları çalışmalarla Elazığ`dan Hacca direk uçakların kalktığını ve vatandaşların zorluk çekmeden yolculuk yaptığını ifade etti.

Yeni terminal binası için takvim belirlendi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
DHMİ umarım bu ihaleyi pist ihalesi gibi problemli bir şirkete vermez. Pist ihalesini alan firma işi 1.5 yol gecikmeye rağmen teslim edemedi ve işi tamamlamak Özel İdareye kaldı. Aynı hatayı yapmaz umarım DHMİ ve bu defa çok seçici davranır. Aynı kaderi paylaşmamak ümidiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
görende elazığdaki hac uçuşlarını çetinkaya düzenledi sanacak .. siyaset böyle yapılmamalı gerçekler üzerine oynanmalı siyasette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3000 metrelik havaalanı pisti 3 yıl sürdü.Yeni terminal binası da 13 yıl sürmez inşaallah .Şimdiden hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SOZUM ONA DINI BUTUN MUSLUMAN CETINKAYA DEVLETE NE KADAR VERGI VERMIS??? HANGI IHALELERI ALMIS?? ONLARI DA BIR ACIKLASA YA... DUYAN DA SANKI HAVALANI VATANDASLARIN SADECE HACCA GITMELERI ICIN ACILMIS SANIR...AKP YE YAGCILIK OLSUN DIYE VATANDAS ISTEDIKLERI YERE ZORLUK CEKMEDEN YOLCULUK YAPSINLAR DIYECEGINE ELAZIG DAN HACCA DIREK UCAK KALKTIGINI BEYAN ETMIS...SANKI HAVALANI SADECE HAC ZAMANI ACIK OLACAK DIGER ZAMANLAR KAPALI OLACAK... BIZIM MILLETIMIZ HER SEYE MUSTEHAK MAALESEF ...BOYLE DIN TACIRLERINI BASA GETIRDILER CEKSINLER CEFAYI ONLAR SURSUN SEFAYI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000