29 Ocak 2009, Perşembe 12:43:02

Yeni moda, uçakla dünya turu!

Dünyanın önde gelen taşımacılık şirketlerinden Hapag Lloyd, cruise gemilerine alternatif olacak bir seyahat paketi hazırladı.
  • bu yeni degil yillardir var yilda bir defa yapilir
  • uçak düşmesi riskini göze almışlarmıdır acaba:)

Zengin müşteriler, özel döşenmiş uçakla çıkacakları iki haftalık tura 34 bin euro ödeyecek.

Dünyanın önde gelen taşımacılık şirketlerinden Hapag Lloyd, uçakla dünya turu yaptıracak. Şirketin filosuna yeni katılan "Albert Ballin" isimli Boeing 737 tipi uçak zengin müşterileri 2-3 haftalık dünya turuna çıkartacak.

Alman Spiegel Dergisi'nde yayınlanan habere göre, normalde 189 yolcu alabilen Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kapasitesi, zengin konukların konforu için özel olarak tasarlanarak 52 kişiye düşürüldü. Koltuk arası mesafesi 1.5 metreye çıkartılan uçakta deri döşeme koltuklar yolcularına geniş bir alan sunuyor.

"Uçuş alanına lüks getiriyoruz" sözleriyle yaptıkları yatırımı değerlendiren Hapag Lloyd sözcüsü Sebastian Ahrens, yolcularına tarifeli uçuşlarda yaşanan rötar ve sıkıntıları yaşatmayacaklarını söylüyor.

Hapag Lloyd'un cruise gemilerine alternatif olacak yeni uçağı, ilk uçuşunu 18 Mart'ta Güney Amerika'ya gerçekleştirecek. Brezilya, Arjantin, Şili, Peru ve Küba'yı kapsayan tur, konaklama dahil kişi başı 34 bin Euro fiyatla satılıyor. Satışlar ile ilgili bilgi veren Hapag Lloyd sözcüsü Sebastian Ahrens, "Yatırımın zamanlaması ve ilgi görüp görmeyeceğini bilmiyorduk. Ancak büyük rağbet görüyor" şeklinde konuştu.

Hapag Lloyd'un uçağında, aynen Cruise gemilerinde olduğu gibi özel bir aşçı ve doktor bulunuyor. Yolculara yolculuk boyunca first class hizmeti sunuluyor. Nisan ayından ekime kadar olan dönemde dünyanın farklı noktalarına 5 ayrı tur yapması planlanan uçağın gideceği destinasyonlar arasında Güney Amerika, Güneydoğu Asya, Hindistan ve doğu turları bulunuyor.

Yeni moda, uçakla dünya turu!

Yorumlar

frankfurt ~ 15 yıl önce
bu yeni degil yillardir var yilda bir defa yapilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 15 yıl önce
uçak düşmesi riskini göze almışlarmıdır acaba:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000