03 Ekim 2018, Çarşamba 10:44:13

Yeni havalimanı metrosunda yeni rekor

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapımında önceki günkü 49.5 metrelik ilerleme hızı geliştirildi. Bir günlük ilerleme rekoru dün kaç metre oldu?
  • en iyi yerli :)) bas gaza TMB senin görevin ufukları aydınlatmak ve türknefesini mayalamak...
  • mümkün olan en yakın zamanda tamamlanması gerek.
  • Yuh! Acildi acilacak denilen havalimanina daha montaji devam eden iki tunel kazmasi felan...Lan simdiye trenlerin test surusleri olmasi gerekiyordu... Daha tunel bitmemis. Yok ya, gercekten isi bilen degil de, akp tanidigi yandas koyluler bunu yaptikca daha bir halt olmaz bu memleketten.
  • Açalalı kaç yıl oldu hala ortada yok
  • Şimdi bizim zavallı saflar buna da inanıp hüloğğ diye bağırırlar.
  • Tbm de yerli ve milli mi acaba?
  • harika bir rekorla dünya lideri olduğumuzu tekrar gösterdik. İşçi ölümlerinde dünya rekorunu Çin'den alabilecek miyiz? Yeni havalimanında hayatını haybeden işçi sayısında son durum nedir? Sizlerden bu konularda da haber bekliyoruz.
  • rekor icin cok tebrikler. Umarim kisa surede biter.Defne yapraklarını işleyerek ekonomiye katkı sağladığını belirten Zafer Şen, önümüzdeki süreçte Akçakoca Dadalı köyünde bulunan kurutma tesislerini büyütmek istediğini söyledi. Orman İşletme Müdürlüğü'nün ihalesini kazanarak, ormanda defne ağaçlarının dallarını budadıklarını belirten Zafer Şen, "Defne dalları kurutma odalarında 40 derecede kurtuluyor. Daha sonra yaprakları çuvallara dolduruluyor . İhracatçılara veriyoruz. Defne yaprakları yurt dışına gidiyor, iç piyasada pek alımı yok. Bir yılda 150 ton defne sevkiyatı yapıyorum, tonunu 8 bin ile 9 bin TL arasında ihracatçılara satıyorum. İhracatçılar daha yüksek rakamlarda satıyor. Türkiye'den 56 ülkeye ihraç ediliyor" dedi.
  • Elin ALMANINDAN alinan delgi makinasisı rekor kirmıs. poh poh. ya utanin bunu derken. He o kazi makinesi Tbmi sen yaparsinda rekor kirarsin ne ala ama elin maliyla ovunmel de ne demek. ne hallaere geldi memleket
  • Ismarlama haber:))

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapımında önceki günkü 49.5 metrelik ilerleme hızı geliştirildi. 

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı metro hattının yapımı hızla sürerken İhsaniye istasyonundan havalimanına doğru ilerleyen metro çalışmalarında özveri, rekoru da beraberinde getirdi.

Önceki gün metronun günlük ilerleme hız rekoru kırılarak 49 buçuk metreye ulaşılırken bu rekor dün tazelendi.

Tek tünel delme aracı TBM ile 60 kişilik ekibin gayreti ile dün 55 metre ilerleme sağlanarak yeni bir rekor elde edildi.

Projede toplamda 6 TBM aracı farklı noktalarda görev yapıyor. İki TBM aracının ise montajının sürdüğü ve çalışmaya hazır hale gelmesi ile birlikte tünel çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Gayrettepe-İstanbul Yeni Havalimanı hattı tamamlandığında yolculuk süresi 25 dakika olacak.

©AirportHaber

Yeni havalimanı metrosunda yeni rekor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Cumulus ~ 6 yıl önce
en iyi yerli :)) bas gaza TMB senin görevin ufukları aydınlatmak ve türknefesini mayalamak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
mümkün olan en yakın zamanda tamamlanması gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Montaj mi? ~ 6 yıl önce
Yuh! Acildi acilacak denilen havalimanina daha montaji devam eden iki tunel kazmasi felan...Lan simdiye trenlerin test surusleri olmasi gerekiyordu... Daha tunel bitmemis. Yok ya, gercekten isi bilen degil de, akp tanidigi yandas koyluler bunu yaptikca daha bir halt olmaz bu memleketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha gökçen ~ 6 yıl önce
Açalalı kaç yıl oldu hala ortada yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf ~ 6 yıl önce
Şimdi bizim zavallı saflar buna da inanıp hüloğğ diye bağırırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte büyük Türkiye ~ 6 yıl önce
Tbm de yerli ve milli mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ~ 6 yıl önce
Evet tbm de yerli dünya da TBMM üreten 8 ülkeden biriyiz. E-Berk şirketin adı.
Rekor güzel ~ 6 yıl önce
harika bir rekorla dünya lideri olduğumuzu tekrar gösterdik. İşçi ölümlerinde dünya rekorunu Çin'den alabilecek miyiz? Yeni havalimanında hayatını haybeden işçi sayısında son durum nedir? Sizlerden bu konularda da haber bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sdsd ~ 6 yıl önce
rekor icin cok tebrikler. Umarim kisa surede biter.Defne yapraklarını işleyerek ekonomiye katkı sağladığını belirten Zafer Şen, önümüzdeki süreçte Akçakoca Dadalı köyünde bulunan kurutma tesislerini büyütmek istediğini söyledi. Orman İşletme Müdürlüğü'nün ihalesini kazanarak, ormanda defne ağaçlarının dallarını budadıklarını belirten Zafer Şen, "Defne dalları kurutma odalarında 40 derecede kurtuluyor. Daha sonra yaprakları çuvallara dolduruluyor . İhracatçılara veriyoruz. Defne yaprakları yurt dışına gidiyor, iç piyasada pek alımı yok. Bir yılda 150 ton defne sevkiyatı yapıyorum, tonunu 8 bin ile 9 bin TL arasında ihracatçılara satıyorum. İhracatçılar daha yüksek rakamlarda satıyor. Türkiye'den 56 ülkeye ihraç ediliyor" dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah ah ~ 6 yıl önce
Elin ALMANINDAN alinan delgi makinasisı rekor kirmıs. poh poh. ya utanin bunu derken. He o kazi makinesi Tbmi sen yaparsinda rekor kirarsin ne ala ama elin maliyla ovunmel de ne demek. ne hallaere geldi memleket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Araştır ~ 6 yıl önce
E -Berk şirketi yerli üretim TBm yapıyor
Haha ~ 6 yıl önce
Ismarlama haber:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000