20 Temmuz 2010, Salı 09:00:35

Yeni Boeing hem hafif hem tasarruflu

Boeing, havacılık alanında rekabeti iyice kızıştıracak yeni model yolcu uçağını geçtiğimiz günlerde görücüye çıkarmıştı. Yeni Boeing' in hem hafif hemde daha tasarruflu olduğu açıklandı.
  • zaten bugün sipariş verse 7-8 seneden önce alamaz, tüm üretim bandındaki uçaklar satılmış durumda, boş slotlar 8-10 yıla veriliyor. dünyanın en değişik, en çok yenilik ve ekonomi sağlaması beklenen uçağını 10 yıl gibi bir gecikmeyle ancak filosuna sokabilir yani thy vizyonu!!! 850 den fazla sipariş veren dünyanın diğer büyük havayollarının bilmediği şeyleri biliyor olmalı herhalde thy:))
  • Turk Hava Yollari bu ucak kendini ispatlayana kadar filosuna sokmaz.Hele bir ucsun bakalim soyle 3-5 sene gecsin,revize edilecek yerleri yapilsin,tespit edilen hatalar giderilsin ondan sonra neden omasin?Oyle her yeni seye hemen sarilmak olmaz.
  • TKnın 65 Boeing 787 siparisi verecegi dogrumudur? Saygılar, Dayı.
ABD'li Boeing, yeni model yolcu uçağı "Boeing 787 Dremliner"ı tanıttı. Gövdesi ve kanatları çevre dostu kompozit malzemeden yapılan uçak yakıtta yüzde 20 tasarruf sağlıyor ve daha az gürültü yapıyor.

Boeing yöneticileri, Dreamliner'ı bu yılın sonunda Japonya havayolu şirketi All Nippon Airways'e teslim etmeyi amaçlıyor. Ancak 150 milyon dolara mal olan uçağın teslimatı 2011 yılının başlarına da sarkabilir.
Yeni Boeing hem hafif hem tasarruflu

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
zaten bugün sipariş verse 7-8 seneden önce alamaz, tüm üretim bandındaki uçaklar satılmış durumda, boş slotlar 8-10 yıla veriliyor. dünyanın en değişik, en çok yenilik ve ekonomi sağlaması beklenen uçağını 10 yıl gibi bir gecikmeyle ancak filosuna sokabilir yani thy vizyonu!!! 850 den fazla sipariş veren dünyanın diğer büyük havayollarının bilmediği şeyleri biliyor olmalı herhalde thy:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turk Hava Yollari bu ucak kendini ispatlayana kadar filosuna sokmaz.Hele bir ucsun bakalim soyle 3-5 sene gecsin,revize edilecek yerleri yapilsin,tespit edilen hatalar giderilsin ondan sonra neden omasin?Oyle her yeni seye hemen sarilmak olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TKnın 65 Boeing 787 siparisi verecegi dogrumudur? Saygılar, Dayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000