21 Nisan 2015, Salı 10:10:04

YENİ BİR UÇUŞ OKULU DAHA GELİYOR

Adana’ya Tarkim ve Barış Havacılık’tan sonra bir uçuş okulu daha geliyor. İşte ayrıntılar…
  • Arkadaslar issiz bir pilot olarak geleceginizi sakin bu ise yatirmayin 800 isiz pilot var thy torpile aliyor diger firmalar ise tip egtimin yoksa yuzune bakmazlar.olsada 1500 saat dolana kadar bedava calisacaksin diyor. Piyasa bu kadar daralmisken benim anlamadigim okullar bir bir aciliyor zengin egolu cocuklarin parasini kapma pesindeler bu o pilot ihtiyaci donemi olan 2012 de bitti vasifsiz ezik hisseden zengin burcuvalar icin bu okular paran yoksa yuzune bile bakmiyorlar ki davutlarda bunlardan biri arkadasin birini bayaği incitmistiler pazarlik bile etmiyorlar yok hazirana kadar doluyuz size sonra donecez burcuva Vasıf yetistirme kurumlarindan baska birsey değiller.
  • BAŞARILAR VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM
  • İşsiz bir pilot olarak şunu söylemek isterim bu işe başlayacak arkadaşlara, öncelikle yaklaşık 105 bin Euro kadar paranız olması lazım, ayrıca yaklaşık 4 yıl gibi bir zaman için geçinecek para ve sabır. Barış hariç diğer uçuş okulları mezun listesinde işsiz pilotların isimlerini listeye koymadığını biliyor musunuz. Evet, Kaptan ihtiyacı var ama F/O ihtiyacı kesinlikle yok, şuan piyasada 500 civarı işsiz pilot var ve her geçen gün artıyor bunu da unutmayın.
  • Antalya cok bosta kaldi.Er-Ah dan baska firma yok ....
  • Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun Allah kolaylık versin İşiniz hiçte kolay değil uçakların birinin çift motorlu olacağı çok güzel Piper Seminol ü tavsiye ederim ayrıca hiç bir personelinizinde bedduasını almayın...
  • Davut havaciliga basarilar diliyorum yolunuz acik olsun kaliteli ve emniyetli ucuslar
  • Hayırlı olsun . Ne güzel parası var beyefendi havaciliga yeni bir okul kazandırdı. Allah utandirmasin.emniyetli bereketli nice uzun uçuşlara. Davut flight school.
  • Para yazan yorumcu kardes, Kaptan olabilmek için de yardımcı pilota ihtiyaç var. Bir uçak başına 12 pilot düşüyor. 6si kaptan 6si yardimci. Bu ucak tipine göre değişir. Şuan thy ve Pegasus SunExpress verdikleri ucak siparişlerini biliyorsun. Piyasada açık var kardes param olsa düşünmeden gireceğim bu işe. .İşsizlik biyere kadar kardes inşallah yakın zamanda is bulursun.
  • bizim milletimizi anlamiyorum biri bir yatirim yapiyor hemen kotule olumsuz konus iyi ozaman kimse yatirim yapmasin okul fabrika kurmasin sonrada yabanci pilotlar doluncada soylenmeyin bu nasil bir mantiktir yaaa niye yatirimcilari sogutmaya calisiyosunuz allah bu ulkede kim bir tas koyuyorsa yolunu acsin bol kazanclar versin
  • ''PARA'' rumuzlu vatandaşa sesleniyorum. Bu kadar dar bir pencereden havacılığa baktığın için tüm dünyanın 2 adım gerisinden gitmek, yurt dışından yabancı pilot getirtmek zorunda kalıyoruz. PİLOT denilince sanıyorsunki sadece Havayolunda uçar! İş jetleri, Ambulans jetleri, Yangın uçaklarını kim uçuruyor, Öğretmen pilotlarıda unutuyorsun?? Pilotları kimler yetiştiriyor?? THY de sadece KAPTAN ihtiyacı var diyorsun, Global düşünemiyorsun. Çıkarın şu kalıplarınızı, sahip olduğun Pilot lisansın'nın hangi kıtalarda geçerli olduğunu önce bir araştır öğren bence. Pilotluk mesleği kutsal olduğu kadar Global bir meslektir bunu unutma. Ayrıca Kaptan ihtiyacı var sadece, den dem vururken herhalde senin gözünde Kaptanlar gökten zembille iniyorlar... yada kaptan doğuyorlar sanıyorsun galiba... Ayrıca bin tl maaştan bahsediyorsun. Piyasa'ya inip bir araştırma yapmanı şiddetle tavsiye ederim :).

Türkiye’de son yıllarda sayısı artan uçuş eğitim organizasyonlarına bir yenisi daha katılıyor. Adana merkezli pilotaj eğitimi vermek için hazırlıklarını sürdüren Davut Havacılık, genel havacılık ruhsatını aldı.

Tarkim ve Barış Havacılık’tan sonra Adana’daki üçüncü uçuş okulu olacak olan Davut Havacılık, Milli Eğitim Bakanlığı ve SHGM onayından sonra eğitimlere başlayacak. Kendisi de amatör pilot lisansı olan işadamı Sarper Davut tarafından kurulan uçuş okulunun elinde şu anda bir adet Cessna 172 tipi uçak bulunuyor. Redbird model simulatörünü de Mayıs ayı içerisinde teslim alacak olan okul, sonrasında bir adet Cessna 172 ile bir de çok motorlu uçağı filosuna katacak.

Eğitimlere ilk etapta 4 uçakla ve 24 kişilik öğrenci kontenjanıyla başlanacak. Uçuş okulu, uçuş eğitimlerini Adana Havalimanı’nda verecek. 



©Airporthaber.com

YENİ BİR UÇUŞ OKULU DAHA GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Uzak durun ~ 8 yıl önce
Arkadaslar issiz bir pilot olarak geleceginizi sakin bu ise yatirmayin 800 isiz pilot var thy torpile aliyor diger firmalar ise tip egtimin yoksa yuzune bakmazlar.olsada 1500 saat dolana kadar bedava calisacaksin diyor. Piyasa bu kadar daralmisken benim anlamadigim okullar bir bir aciliyor zengin egolu cocuklarin parasini kapma pesindeler bu o pilot ihtiyaci donemi olan 2012 de bitti vasifsiz ezik hisseden zengin burcuvalar icin bu okular paran yoksa yuzune bile bakmiyorlar ki davutlarda bunlardan biri arkadasin birini bayaği incitmistiler pazarlik bile etmiyorlar yok hazirana kadar doluyuz size sonra donecez burcuva Vasıf yetistirme kurumlarindan baska birsey değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HASAN KESKİN ~ 9 yıl önce
BAŞARILAR VE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Portos ~ 9 yıl önce
İşsiz bir pilot olarak şunu söylemek isterim bu işe başlayacak arkadaşlara, öncelikle yaklaşık 105 bin Euro kadar paranız olması lazım, ayrıca yaklaşık 4 yıl gibi bir zaman için geçinecek para ve sabır. Barış hariç diğer uçuş okulları mezun listesinde işsiz pilotların isimlerini listeye koymadığını biliyor musunuz. Evet, Kaptan ihtiyacı var ama F/O ihtiyacı kesinlikle yok, şuan piyasada 500 civarı işsiz pilot var ve her geçen gün artıyor bunu da unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Antalya cok bosta kaldi.Er-Ah dan baska firma yok ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
portos ~ 9 yıl önce
Antalya trafik yoğunluğundan dolayı yaz aylarında uçmak çok zor, Adana hava durumu ve trafik açısından bence en uygun yerlerden biri.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun Allah kolaylık versin İşiniz hiçte kolay değil uçakların birinin çift motorlu olacağı çok güzel Piper Seminol ü tavsiye ederim ayrıca hiç bir personelinizinde bedduasını almayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flight ~ 9 yıl önce
Davut havaciliga basarilar diliyorum yolunuz acik olsun kaliteli ve emniyetli ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun . Ne güzel parası var beyefendi havaciliga yeni bir okul kazandırdı. Allah utandirmasin.emniyetli bereketli nice uzun uçuşlara. Davut flight school.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Para yazan yorumcu kardes, Kaptan olabilmek için de yardımcı pilota ihtiyaç var. Bir uçak başına 12 pilot düşüyor. 6si kaptan 6si yardimci. Bu ucak tipine göre değişir. Şuan thy ve Pegasus SunExpress verdikleri ucak siparişlerini biliyorsun. Piyasada açık var kardes param olsa düşünmeden gireceğim bu işe. .İşsizlik biyere kadar kardes inşallah yakın zamanda is bulursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet c. ~ 9 yıl önce
bizim milletimizi anlamiyorum biri bir yatirim yapiyor hemen kotule olumsuz konus iyi ozaman kimse yatirim yapmasin okul fabrika kurmasin sonrada yabanci pilotlar doluncada soylenmeyin bu nasil bir mantiktir yaaa niye yatirimcilari sogutmaya calisiyosunuz allah bu ulkede kim bir tas koyuyorsa yolunu acsin bol kazanclar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bukovina81 ~ 9 yıl önce
''PARA'' rumuzlu vatandaşa sesleniyorum. Bu kadar dar bir pencereden havacılığa baktığın için tüm dünyanın 2 adım gerisinden gitmek, yurt dışından yabancı pilot getirtmek zorunda kalıyoruz. PİLOT denilince sanıyorsunki sadece Havayolunda uçar! İş jetleri, Ambulans jetleri, Yangın uçaklarını kim uçuruyor, Öğretmen pilotlarıda unutuyorsun?? Pilotları kimler yetiştiriyor?? THY de sadece KAPTAN ihtiyacı var diyorsun, Global düşünemiyorsun. Çıkarın şu kalıplarınızı, sahip olduğun Pilot lisansın'nın hangi kıtalarda geçerli olduğunu önce bir araştır öğren bence. Pilotluk mesleği kutsal olduğu kadar Global bir meslektir bunu unutma. Ayrıca Kaptan ihtiyacı var sadece, den dem vururken herhalde senin gözünde Kaptanlar gökten zembille iniyorlar... yada kaptan doğuyorlar sanıyorsun galiba... Ayrıca bin tl maaştan bahsediyorsun. Piyasa'ya inip bir araştırma yapmanı şiddetle tavsiye ederim :).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzaktan davulun sesi ~ 9 yıl önce
kardeş aynı şiddetle ben sana atlas jetde bir fo nun tip egitimine 40.000 öyro verdikten sonra kaç para ile çalıştırıldıgını araştırmanı tavsiye ediyorum....
Para again ~ 9 yıl önce
Ya güzel kardeşim yazdıklarını okuyunca içimden güldüm ve git veboyunun ölçüşünü al dedim. Olay ile ilgil hiçbir fikrin yok sallıyorsun. Business jet, vip adam uçurur okuldan çıkmış 200 saati olan adamın uçağına binmez en az 10.000 saat. Yabancı şirketler kollarını açıp seni beklemiyor 2.000 saat 27.000 ton üstü uçak tecrübesi. Neyse dediğim gibi git ve gör ........

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000