03 Şubat 2011, Perşembe 12:28:05

YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Eclipse Aerospace, bugün, Sikorsky’nin Eclipse Aerospace’ye yaptığı sermaye yatırım işleminin tamamlandığını duyurdu.
  • Biz küçük Amerika olduk ya ,o yüzden bizim bayrak USA inkinden biraz küçük olmuş.Kusura bakmayın.Herkesin boyuna ve kilosuna göre ebad.Oldumu ..?
  • evet fotografta ılk dıkkatı ceken nıcın bızım bayramgımız dıgerlerınden kucuk arkadas!! hayrına mı ortaklıga aldılar sızıde bayragınızı bıle onlarınkıne esıt boyda astıramadınız! ayıp ayıp...
  • Bu uçak nasıl uçacak? Uçması için gerekli parayı kimler ortaya koydu? İşlerin durduğu noktada yeniden devreye sokabilmek için 60 milyon dolar gerekiyordu. Bu para ve fazlası nasıl kondu? Satış fiyatını bilen var mı? İlk fiyatı çok güzeldi doğrusu. Kaş kişi heyecanladı! 100 adet alayım, 150 adet alayım filan? Ne de olsa bedavaya yakındı. Ucuz olsun da ne olursa olsun değil mi?
  • yukardaki haberi kutlarım amarikan konsolosuda destek versin kpansın konu uzatmayın kardeşim dostsunuz siz. su büyük düşman küççüğün
  • amerikan ve kanada bayraklarının arasında yer alan TÜRK BAYRAĞIMIZ' ın boyutu dikkatimi çekti nedense haberden çok...konu ile alakası olmadığını biliyorum ancak kusuruma bakmayın artık.
Eclipse Aerospace mühendisleri ve teknik ekibinin bilgi ve tecrübesi Sikorsky’nin kaynakları ile birleşerek havacılık dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Bu ortaklıkla Eclipse Aerospace ayrıca Sikorsky’nin küresel tedarik zinciri ve parça dağıtım sistemi gibi geniş altyapı imkanlarından da faydalanma olanağına sahip oluyor.

Eclipse Aerospace – Sikorsky ortaklığı ile çok hafif çift motorlu jet Eclipse 500’ün üretimine yeniden başlama planlarına da önemli katkı sağlanmış oluyor.

Eclipse Aerospace’in kurucu ortaklarından olan EA Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ekim Alptekin de sermaye yatırımını şöyle değerlendirdi: “Bu ortaklık Türk girişimciliğinin son yıllarda ne kadar geliştiğinin bir kanıtıdır. Türk sermayesiyle tekrar hayata gecen Eclipse Sikorsky'nin de desteğiyle üretime geçip pazarını hızla büyütecektir. Havacılık dünyasında yeni bir dev oluşuyor.”

Sikorsky Strateji ve Sinerjiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mark Cherry: “Eclipse Aerospace yönetimi Sikorsky’nin kaliteli ürün ve müşteri hizmetlerinin önemi konularındaki tutkusunu paylaşıyor. Bu sermaye yatırımını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve Eclipse’le birlikte çalışmaya başlamak ve çift motorlu çok hafif jetini üretme planlarına destek vermek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Eclipse Aeropspace hali hazırda çift motorlu Eclipse 500 uçaklarının upgrade işlemlerini gerçekleştiriyor ve sahiplerine teslim ediyor. Dünyanın ilk çift motorlu çok hafif jeti olan Eclipse 500, uygun fiyatı ve operasyonel kabiliyetleri ile en çok tercih edilen hafif jet olmaya devam ediyor. En yakın rakibinden yüzde 40 daha az yakıt harcayan Eclipse 500 şu anda dünyada 260 kişi tarafından kullanılıyor.
YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Biz küçük Amerika olduk ya ,o yüzden bizim bayrak USA inkinden biraz küçük olmuş.Kusura bakmayın.Herkesin boyuna ve kilosuna göre ebad.Oldumu ..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet fotografta ılk dıkkatı ceken nıcın bızım bayramgımız dıgerlerınden kucuk arkadas!! hayrına mı ortaklıga aldılar sızıde bayragınızı bıle onlarınkıne esıt boyda astıramadınız! ayıp ayıp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçak nasıl uçacak? Uçması için gerekli parayı kimler ortaya koydu? İşlerin durduğu noktada yeniden devreye sokabilmek için 60 milyon dolar gerekiyordu. Bu para ve fazlası nasıl kondu? Satış fiyatını bilen var mı? İlk fiyatı çok güzeldi doğrusu. Kaş kişi heyecanladı! 100 adet alayım, 150 adet alayım filan? Ne de olsa bedavaya yakındı. Ucuz olsun da ne olursa olsun değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yukardaki haberi kutlarım amarikan konsolosuda destek versin kpansın konu uzatmayın kardeşim dostsunuz siz. su büyük düşman küççüğün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amerikan ve kanada bayraklarının arasında yer alan TÜRK BAYRAĞIMIZ' ın boyutu dikkatimi çekti nedense haberden çok...konu ile alakası olmadığını biliyorum ancak kusuruma bakmayın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000