01 Temmuz 2009, Çarşamba 18:22:28

Yemenia Havayolları'na uçuş yasağı mı geliyor?

En son güncellenen kara listede adı bulunmayan Yemenia Havayolları’na Avrupa’ya uçuş yasağı koymaya hazırlanıyor.
  • Bence tüm arap şirketlerini yasaklamak lazım.
  • son 50 yılda air france a ait 3 uçak düşmüş biri bilindiği gibi concorde faicası ellerinde şuanda 130 kadar uçak görünüyor. yemen havayollarına ait resmi kayıtlarda tek kaza görünüyor. şuanda ellerinde 10 uçak var.Eğerki bu zihniyette gidersek, misal olarak THY'nin bir uçağı düştüğünde air france gibi bir inceleme görüyorsa KTHY düştüğünde kara listelik olur.halbuki KTHY tekniğide THY tekniği eğitmi alıyor. ama uçak sayısından dolayı sürekli uçmak zorundalar ellerinde uçak yok fazla...Bu misale dayanaraktan ilk yoruma katılıyorum.Ayrıca airbus bir fransız şirketi ve air france uçaklarını yatırma imkanı daha fazla.Son kazada airbus şirketi üstü kapalı bir şekilde tüm firmalara resmen elinizdeki airbus'lara fazla güvenmeyin dedi..
  • Airfrance ile Yemenia bir mi? Komik olmayın
  • ozaman airfrance'a da uçuş yasağı gelsin ve airbus'ada ceza kesilsin ayrıca airbus tipi tüm uçakların genel bakımını üstlensin. Sınıf ayrımı yapmaya hakkı yok kimsenin

Avrupa Birliği Havacılık Komisyonu, kazadan sonra ani bir kararla Yemenia’ya Avrupa ülkelerine uçuş yasağı koyabileceğini ima etti.

 

Avrupa Birliği Havacılık Komisyonu, Hint Okyanusu’na düşen Yemenia Havayolları’na Avrupa’ya uçuş yasağı koymanın eşiğine geldi. Komisyon şirkete sert bir yazı gönderdi.

 

Yemenia Havayolları’nın 2007’deki kazasından bu yana şirketi teknik açıdan gözetim altında tutan AB Havacılık Komisyonu, bu kazadan sonra çok önemli bir karar aldı. Yemenia Havayolları yetkililerini 2 Temmuz’da (yarın) görüşmeye davet eden komisyonun, bazı teknik konularda çok daha dikkatli davranılması konusunda şirkete uyarılarda bulunacağı, aksi taktirde sigorta konusunda sıkıntılar yaşanacağını bildirdi.

Yemenia Havayolları'na uçuş yasağı mı geliyor?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bence tüm arap şirketlerini yasaklamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
son 50 yılda air france a ait 3 uçak düşmüş biri bilindiği gibi concorde faicası ellerinde şuanda 130 kadar uçak görünüyor. yemen havayollarına ait resmi kayıtlarda tek kaza görünüyor. şuanda ellerinde 10 uçak var.Eğerki bu zihniyette gidersek, misal olarak THY'nin bir uçağı düştüğünde air france gibi bir inceleme görüyorsa KTHY düştüğünde kara listelik olur.halbuki KTHY tekniğide THY tekniği eğitmi alıyor. ama uçak sayısından dolayı sürekli uçmak zorundalar ellerinde uçak yok fazla...Bu misale dayanaraktan ilk yoruma katılıyorum.Ayrıca airbus bir fransız şirketi ve air france uçaklarını yatırma imkanı daha fazla.Son kazada airbus şirketi üstü kapalı bir şekilde tüm firmalara resmen elinizdeki airbus'lara fazla güvenmeyin dedi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airfrance ile Yemenia bir mi? Komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ozaman airfrance'a da uçuş yasağı gelsin ve airbus'ada ceza kesilsin ayrıca airbus tipi tüm uçakların genel bakımını üstlensin. Sınıf ayrımı yapmaya hakkı yok kimsenin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000