24 Ocak 2022, Pazartesi 09:47:55

YDA Dalaman Havalimanı'na 2 ödül birden

Bu yıl 2'incisi düzenlenen KKTC Altın Caretta ödülleri sahiplerini buldu. YDA Dalaman Havalimanı ise 2 dalda ödül almanın gururunu yaşadı.
  • sektöre farklı bakış açıları ve katkılarından dolayı....BİRDE CALIŞANLARA FARKLI BAKIŞ VE KATKI YAPSANIZ.YALANIZI YERİM SİZİN.ZULUM İLE ABAT OLAN KAHIR İLE BERBAT OLUR.YILLARDIR BÖLGE CALIŞANLARINIZA NE VERDİNİZ...Bİ GİDİNİZ ARTIK....
  • Sağırlar birbirini ağırlar.
  • Tebrikler. Bu arada en büyük rakibi bodrum ise neredeyse kapanacak duruma geldi. Şu an da en atıl havalimanı durumunda

Saygın Medya-Saygın Kurt ve Kıbrıs İş Adamları Derneği (İŞAD) işbirliğiyle Les Ambassadeurs Hotel ana sponsorluğunda bu yıl 2'incisi düzenlenen KKTC Altın Caretta ödülleri sahiplerini buldu.

KKTC Girne Les Ambassadeurs Hotelde gerçekleşen gecede Türkiye ve KKTC kategorilerinde değerlendirme yapılırken Havacılık, Turizm, İş, Sanat, Magazin, Sivil Toplum Kuruluşu, Sağlık ve Spor dallarında toplam 49 ödül sahipleriyle buluştu.  YDA Dalaman Havalimanı ise 2 dalda ödül almanın gururunu yaşadı.

YDA Havalimanı işletmesi “Türkiye’nin En iyi Turistik Havalimanı” dalında ödül alırken, YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz sektöre farklı bakış açıları ve katkılarından dolayı “Yılın İş İnsanı” ödülünü aldı.

Gece KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz, siyasiler, iş adamları, sanatçılar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, magazin dünyasından pek çok ünlü isim ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan KKTC İŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Enver Mamülcü organizasyonun gerçekleşmesini sağlayarak destek olanlara ve katılımcılara teşekkür ederek akıllarda iz bırakacak bir gece yaşanacağını dile getirdi.

Havalimanı işletmesi olarak misafirlerine yönelik konforlu alanlar, uygulamalar ve hizmetler sunarak teknolojik gelişmeler ile kendisini güncelleyen yolcularına kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmelerini sağlayan YDA Dalaman Havalimanı “Türkiye’nin En iyi Turistik Havalimanı” dalında ödül aldı.  Tüm sektörler ile iletişim halinde olarak yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerde örnek Yöneticilik yaklaşımlarıyla desteklerini ortaya koyan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz’da “Yılın İş İnsanı” ödülünü aldı.

Türkiye’nin En iyi Turistik Havalimanı ve Yılın İş İnsanı ödülünü KKTC Başbakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’dan alan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz yaptığı konuşmada “Böyle bir gecede 2 kıymetli ödül birden almanın onurunu, mutluluğunu yaşıyorum diyerek verdiğimiz emeklerin yeşerdiğini görmek adına bizleri ödülle buluşturan değerlendirme kuruluna ve siz kıymetli katılımcılara teşekkür ederim İki ülke arasındaki kardeşlik ve kültür bağlarının turizm sektörüne yönelik ilişkilerimize daha çok yansıtılması gerektiğini inandığına işaret ederek, “Bacasız sanayi olan Turizm’in Türkiye’nin ve  KKTC'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına şüphesiz büyük destek olacaktır diyerek iki ülke arasındaki fayda sağlayacak tüm ilişkilere dinamizm kazandırılması gerekli”  dedi.

Dalaman destinasyonunun her geçen gün ilgi görerek tercih edilen bir turizm coğrafyası haline geldiğini ve gerek yurt içi gerekse yurt dışı çalışmalar ile sektöre yeni bakış açıları kazandırdıklarını dile getiren Ayaz, “Ortaya koyduğumuz emeklerin verimli ve etkili olabilmesi için Türkiye’de olduğu gibi KKTC’de de tüm sektörler ile işbirliği içerisinde olmak çok önemli” ifadelerine yer verdi.

Ayaz, “ünlü iş insanı Henry Ford’un dediği gibi bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerlemedir, beraber çalışmak ise başarıdır. Bu sözden yola çıkarak bugün burada bu ödüller için her bir araya gelmekten onur duyduğum ve beraber çalışarak nice başarılara imza attığımız YDA Havalimanı çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür ediyorum. Bir mum diğer bir mumu tutuşturduğunda ışığından bir şey kaybetmez. Tek yürekle canı gönülden birlikte yaşamayı başarmak gerekiyor, her daim kardeşliği, dostluğu ve birlik içinde olmanın gücünü unutmayarak bereket, huzur ve mutluluğun beraberliklerle pekişiyor” şeklinde konuştu.

YDA Dalaman Havalimanı'na 2 ödül birden

Yorumlar

nıcesssss ~ 2 yıl önce
sektöre farklı bakış açıları ve katkılarından dolayı....BİRDE CALIŞANLARA FARKLI BAKIŞ VE KATKI YAPSANIZ.YALANIZI YERİM SİZİN.ZULUM İLE ABAT OLAN KAHIR İLE BERBAT OLUR.YILLARDIR BÖLGE CALIŞANLARINIZA NE VERDİNİZ...Bİ GİDİNİZ ARTIK....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağırlama ~ 2 yıl önce
Sağırlar birbirini ağırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalaman ~ 2 yıl önce
Tebrikler. Bu arada en büyük rakibi bodrum ise neredeyse kapanacak duruma geldi. Şu an da en atıl havalimanı durumunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 2 yıl önce
Bodrum kapanıyormuş doğru mu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000