20 Mart 2010, Cumartesi 07:10:32

YAZIN ORTASINDA PERİYODİK BAKIM

Denizli’de uzun uğraşlar sonucu yeniden başlatılan Çardak Havaalanı’ndan Ankara’ya uçak seferlerinin sevinci kursakta kaldı.
  • adam gibi denizliye yakin bir yere havaalani yapmadilar simdi urgas dur.bizde hazircilik anlayisi varya masrafa gerek yok.
  • ne turzimi ne sekteye ugramasi Allahınızı severseniz ya 20 tane yolcu geliyor ankaradan.istanbul deseniz tamam ama o pistin bakima girmesi lazim.arti yazin ortasinda olmasi gayet normal cunku iklim koşullari itibariyle cardakta pist kışın bakıma alınamaz. evet yapilir ama maliyetli olur cardak gibi bir yer için de o kadar maliyete gerek yok. o meydan sonucta askeri bir meydan askeri jetlerin de sağlikli bir şekilde kullanbilmesi için bakıma girmesi lazim. birde bu bugun çıkan bir şey değilki o bakim planlari en az 2 yil onceden bellidir.yani bizim sivil yoneticileirmiz yine her şeyden habersiz sanki bi anda ortaya cikmis gibi veryansin ediyorlar..

Havaalanı’nın, askeri bölgede bulunan pistinin periyodik bakımı nedeniyle, haziran başında 3 ay uçuşlara kapatılması gündeme geldi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın, Çardak Hava Meydanı Müdürlüğü’ne henüz resmi olarak bildirimde bulunmamasına karşın Vali Yavuz Erkmen, bakımın ötelenmesi için Milli Savunma Bakanlığı’yla görüşmelere başladı.

Erkmen, “Pistin periyodik bakımı elbette gerekli. Ancak zamanlamasının iyi yapılması gerekiyor. 3 ay gibi bir süre havaalanı kullanım dışı kalmamalı. Ankara-Denizli seferleri yeni başlamışken, turizm alanında tam atılım yapacağız dediğimiz bir anda bu üzücü. Turizm sekteye uğrasın istemeyiz” dedi.

(Hürriyet)

YAZIN ORTASINDA PERİYODİK BAKIM

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
adam gibi denizliye yakin bir yere havaalani yapmadilar simdi urgas dur.bizde hazircilik anlayisi varya masrafa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne turzimi ne sekteye ugramasi Allahınızı severseniz ya 20 tane yolcu geliyor ankaradan.istanbul deseniz tamam ama o pistin bakima girmesi lazim.arti yazin ortasinda olmasi gayet normal cunku iklim koşullari itibariyle cardakta pist kışın bakıma alınamaz. evet yapilir ama maliyetli olur cardak gibi bir yer için de o kadar maliyete gerek yok. o meydan sonucta askeri bir meydan askeri jetlerin de sağlikli bir şekilde kullanbilmesi için bakıma girmesi lazim. birde bu bugun çıkan bir şey değilki o bakim planlari en az 2 yil onceden bellidir.yani bizim sivil yoneticileirmiz yine her şeyden habersiz sanki bi anda ortaya cikmis gibi veryansin ediyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000