03 Nisan 2009, Cuma 17:32:56

Yazıcıoğlu'nun telefonundan 112 aranmış

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dahil 6 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.
  • mehruma dava arkadaş larına İHA muhabiri pilot kaya istektepeye ALLAH dan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Ne verirsen Elinle O Gider Seninle .Bide kimseyi eleştirmeyin arkadaşlar . İnsanların en hahırlısı insanlara en faydalı olandır.[hadis-i şerif,kenzu,l-ummal]
  • merhuma rahmet diliyorum bu kara parti herşeyi yapar adı ak kendi kara başında biri var zamanında hapiste yatmış hala oy verin çocukları amerikada kendi serveti inanılmaz biz aç gezerken o alay ediyor hakaret sonsuz ama oy bitti terdoğan terlemenin zamanı geldi seni artık abd bile kurtaramaz geçmiş olsun
  • Allahımdan bu acıyı yasatanların cezasıını vermesını dılyorum. ya en ufak bı olayda bıle hemen yer tespıtı yapılırken bu kadar muhım bı olayda yer taspıtının yapılmamıs olması.helikopterın durduk yere arıza vermesı ve bu olayın esref bıtlrd ın olayına benzemesı ne kadar garıp degılmı esref bıtlıs paşa da aynı sekılde helıkopter kazası adı altında ölüme yollandı susturuldu.o muhterem komutana yapılan suikast yapılmamıs olsaydı ne ergenekon kalırdı ne bu çatışma ortamı.hatırlarsanız gectıgımz yıllarda bı uçak dustu ve ıcerısınde ulkenın en önemlı bılım adamları öldü sebep (güya) pilotaj hatası(güya) mekanık arız vesaire vesaire. bu uçak helikopter nıcın bu kıymetlı kısıler varken dusuyor...Allah bu oyunu oynayanları kahretsın....
  • MONOPOLY GAMES TURKEY EDITION..Egri oturup duz konusalim .. Ergenekon hepimizi vurdu ve vurmaya devam ediyor , ama bize sunulan ergenekon baska bir ergenekon .. Ort bas meselesi , oy meselesi , deniz feneri vb vb vb .. Durmak yok Ergenekon tiyatrosuna devam..
  • ergenekon balonu patlamak üzere
  • teknolojı tavana vurmuş bizim ülkemizde yaa,adam ölüo üstünden kaç gün geçio telefon kayıtları yenimi çıkıyor yani ortaya yuh diyorum başka bişey demiyorum...

Kaza günü Yazıcıoğlu'nun telefonundan 112'nin arandığı anlaşıldı. Ayrıca İHA muhabiri Güneş'in yeni bir diyaloğu ortaya çıktı.

Bugün DHA’ya konuşan BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve parti avukatı Kemal Yavuz, helikopter kazasında Yazıcıoğlu’nun cep telefonundan 112 Acil Servis’in arandığını ancak görüşme yapılamadığı, hattın kesilmiş olabileceğini söyledi. Cesedine en son ulaşılan gazeteci İsmail Güneş’in fotoğraf makinası, kamerası ve laptopu da savcılık incelemesi tamamlanarak bağlı bulunduğu İhlas Haber Ajansı’na teslim edildi, ancak içeriği açıklanmayan fotoğrafların depolandığı flash karta savcılık el koydu.

Helikopter kazasıyla ilgili partisi adına Kahramanmaraş’ta sürdürülen soruşturmayı takip eden Avukat Kemal Yavuz, bugüne kadar gündeme gelmeyen iddialarda bulundu. Kemal Yavuz, kazayı 112 Acil Servisi’ni arayarak duyuran İHA Muhabiri İsmail Güneş’in bu görüşmeden sonra İHA Genel Merkezi’ni aradığını, ardından de kendisinin telefon numarasını alarak İsmail Güneş’i arayarak yaklaşık 5 dakika konuştuğunu, bu görüşmede gazetecinin kendisine “Bir tanesi yaşıyor o da can çekişiyor” dediğini anlattı.

Güneş’i tekrar aradığında telefonun önce meşgul sonra da kapalı olduğunu anlatan Yavuz, ayrıca, bu konuşmaların ardından Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun da cep telefonuyla 112 Acil Servis’in arandığını ancak görüşme yapılamadığını söyledi. Enkazın bulunduğu dağ silsilesinde yer alan Tüllüce Tepesi’ndeki Turkcell’e ait baz istasyonundan Muhsin Yazıcıoğlu’nun telefonundan 112 Acil Servis’e sinyal gönderildiğinin saptandığını öne süren Yavuz, “Bu aramayı da İsmail Güneş’in yaptığını düşünüyoruz. Ancak, enkazın bulunduğu noktanın 100 metrekare çevresinde telefon irtibatı sağlanmıyor. İsmail Güneş’in kendi telefonunun şarjı bittikten sonra Muhsin beyin telefonunu da alıp, 112’yi aradığını, ancak bu arada kurtulmak için enkazdan uzaklaştığı için bağlantı sağlayamadığını düşünüyoruz. Ama, şu ana kadar kimin telefonu bulundu, hangisi nerdeydi bu konular netleşmedi. Savcılık soruşturmayı yürütüyor” dedi.

ERGENEKON TANIKLIĞI İDDİASI ORTAYA ÇIKAN YENİ DİYALOG

Kemal Yavuz, 112 ile son konuşmalarını bütün Türkiye’nin TV’lerden dinlediği gazeteci İsmail Güneş ile kendisinin de yaklaşık 5 dakika süren görüşmesini şöyle özetledi:

Kemal Yavuz (KY): Başkan’a ne oldu
İsmail Güneş (İG): Öldü, Başkan parçalandı, eks oldu
KY: Başkan ne yapıyor
İG: (Sesi yükseliyor heyecanlanıyor) Parçalandı, öldü eks oldu dedim ya. Aha şurda yatıyor.
KY: Nerdesiniz?
İG: Yerimizi tarif edemem bir yer görünmüyor
KY: Etrafına iyi bak bakalım, sizi bulmamız için
İG: Biz dağın zirvesine çok yakınız. Bulunduğumuz yer çok meyilli
KY: Kar var mı?
İG: Kar yok sis ve tipi var.
KY: Taşlık, ormanlık mı nasıl bir yer
İG: Tipi var hiç bir yer göremiyorum
KY: Senden başka yaşayan var mı?
İG: Bir tanesi yaşıyor o da can çekişiyor.
İG: O ölmek üzere ben de öleceğim. Çünkü kanamam var. Kan kaybından ben de öleceğim. Yetişin muhakkak kurtarın
KY: Bu numaraya dikkat et. Seni tekrar arayacağım. Telefona mutlaka bak, sizi bulmamız için.

Avukat Kemal Yavuz, Ergenekon soruşturmasının gizli tanığı olduğu iddia edilen Muhsin Yazıcıoğlu’nun sırdaşı olduğunu, kendisiyle her türlü değerlendirmeyi yaptığını ancak bu konuda hiç konuşmadıklarını söyledi.

Kemal Yavuz, Hrant Dink suikastının azmettiricilerinden Yasin Hayal’in duruşmaya çıkarken “Yaşasın BBP, yaşasın Alperen Ocaklar” sloganından Genel Başkan’ın çok rahatsız olduğunu ifade ederek, “Gelişmelerin her zerresini biliyorum. Genel Başkan, bu olaydan çok muzdaripti” diye konuştu.

GÜNEŞ’İN KAMERA KAYITLARI

Kemal Yavuz, sağ kurtulmak için insan üstü mücadele eden İsmail Güneş’in fotoğraf makinası, kamerası ve laptopundaki görüntü kayıtlarını incelediklerini, içeri hakkında bilgi veremeyeceğini, bu konudaki açıklamayı gerek görüldüğü takdirde soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yapacağını kaydetti.

Öte yandan İsmail Güneş’in çalıştığı İHA’nın Kahramanmaraş temsilcisi ise Güneş’e ait fotoğraf makinası, kamera ve laptopunu teslim alıp, İHA Genel Müdürlüğü’ne gönderdiğini söyledi.

YAZICIOĞLU'NUN SON FOTOĞRAFLARI

Yazıcıoğlu'nun son görüntüleri

Yazıcıoğlu'nun son görüntüleri

Yazıcıoğlu'nun telefonundan 112 aranmış

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
mehruma dava arkadaş larına İHA muhabiri pilot kaya istektepeye ALLAH dan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Ne verirsen Elinle O Gider Seninle .Bide kimseyi eleştirmeyin arkadaşlar . İnsanların en hahırlısı insanlara en faydalı olandır.[hadis-i şerif,kenzu,l-ummal]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merhuma rahmet diliyorum bu kara parti herşeyi yapar adı ak kendi kara başında biri var zamanında hapiste yatmış hala oy verin çocukları amerikada kendi serveti inanılmaz biz aç gezerken o alay ediyor hakaret sonsuz ama oy bitti terdoğan terlemenin zamanı geldi seni artık abd bile kurtaramaz geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allahımdan bu acıyı yasatanların cezasıını vermesını dılyorum. ya en ufak bı olayda bıle hemen yer tespıtı yapılırken bu kadar muhım bı olayda yer taspıtının yapılmamıs olması.helikopterın durduk yere arıza vermesı ve bu olayın esref bıtlrd ın olayına benzemesı ne kadar garıp degılmı esref bıtlıs paşa da aynı sekılde helıkopter kazası adı altında ölüme yollandı susturuldu.o muhterem komutana yapılan suikast yapılmamıs olsaydı ne ergenekon kalırdı ne bu çatışma ortamı.hatırlarsanız gectıgımz yıllarda bı uçak dustu ve ıcerısınde ulkenın en önemlı bılım adamları öldü sebep (güya) pilotaj hatası(güya) mekanık arız vesaire vesaire. bu uçak helikopter nıcın bu kıymetlı kısıler varken dusuyor...Allah bu oyunu oynayanları kahretsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MONOPOLY GAMES TURKEY EDITION..Egri oturup duz konusalim .. Ergenekon hepimizi vurdu ve vurmaya devam ediyor , ama bize sunulan ergenekon baska bir ergenekon .. Ort bas meselesi , oy meselesi , deniz feneri vb vb vb .. Durmak yok Ergenekon tiyatrosuna devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ergenekon balonu patlamak üzere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
teknolojı tavana vurmuş bizim ülkemizde yaa,adam ölüo üstünden kaç gün geçio telefon kayıtları yenimi çıkıyor yani ortaya yuh diyorum başka bişey demiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000