01 Ağustos 2009, Cumartesi 08:42:44

"Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şüphelerimiz artıyor!"

BBP Antalya İl Başkanı Rasim Küçük, Kahramanmaraş Göksun'da geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden genel başkanları Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili endişelerin her geçen gün arttığına dikkat çekti.
  • Neymiş sayın başkan çok şey biliyormuş devlet bilerek öldürmüş fazla dizi izlemeyin beyler
  • KİM NE DERDE DESİN,MUHSİN BEYİ DEVLET ÖLDÜRDÜ.BAŞKA KİMSELER DEĞİL.DEVLET BİLE BİLE ÖLDÜRDÜ.NİYE Mİ???ÇÜNKİ ÇOK ŞEY BİLİYORDU MUHSİN BEY.ZAMANINDA YANLIŞLARIDA OLDU EVET.AMA SONRADANDA BİR ÇOK ŞEY BİLDİĞİ İÇİN DEVLET ONUN YAŞAMASINA İZİN VERMEDİ. SYGLR
  • Bu olayda SHGM, DHMI, Şirketin gnl. md ü, Pilotu, Teknisyeni, kim suçluysa, ortaya çıkarılmalı. Kolay, kolay kapatamazsınız. Artık üşümeyelim. Tail commender.
  • Sayın başkana sonsuz saygım var , ama artık yeter partiyi gundemde tutmak için KAZAYA başka bir boyut katmayın.

Rasim Küçük, parti yönetiminin 9 Ağustos'ta Göksun'da yapacağı 1. Hasret Kurultayı'nda konuyu enine boyuna masaya yatıracağını ifade etti. Aynı zamanda BBP MKYK üyesi olan Küçük, 9 gün sonra yapacakları Hasret Kurultayı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Son yıllarda ara rejim özlemcileri ve karanlık güçlerin demokrasiyi inkıtaya uğratmak için siyaset kurumunu yıpratmaya yönelik çetrefilli işler çevirdiğini belirten Küçük, siyasetçinin de kolay kolay yetişmediğini ve yedeğinin de bulunmadığını ifade etti. 4 ay 6 gün önce elim bir kazada kaybettikleri ebedi genel başkanları Yazıcıoğlu'nun, Anadolu'nun bağrından fışkıran bir pınar gibi berrak ve tertemiz olduğunu vurgulayan Küçük, bu berrak ve tertemiz pınarın sessiz çoğunluğun sesiyle buluşarak kana kana içmesinden bir kısım karanlık güçlerin ve yarasa gözlülerin rahatsız olduğunu belirtti.

Küçük, "Genel başkanımızı elim bir helikopter kazasında kaybettik. Acımız çok büyük. Fakat helikopter kazasıyla ilgili kamuoyunun aklında halen şüpheler netliğe kavuşmadı. Muhsin Yazıcıoğlu sıradan bir parti lideri değil. Türkiye'nin son çeyrek yüzyılına demokratik tavır ve ilkeli siyasetiyle damgasını vurmuş bir lider. Muhsin Yazıcıoğlu gibi liderler kolay kolay yetişmiyor. Yazıcıoğlu, Anadolu insanının Meclis'teki sesi ve soluğuydu. Sessiz çoğunluğun sesini Meclis'e taşımak isteyen Sivas'ın yiğit delikanlısının 'demokrat duruşu', ilkeli siyaseti', 'ara rejim özlemcilerine karşı sert tavrı' ve 'halkın iradesinden başka hiç bir güce boyun eğmemesi' bir kısım şer odakları ve karanlık güçleri rahatsız etti." dedi.

Küçük, 9 gün sonra yapacakları kurultayda, sonsuzluğun sahibine kavuşanın izinde, sonsuzluğun sahibine kavuştuğu yerde merhum liderlerine; yapılacak ilk seçimde iktidara gelme sözü vereceklerini belirtti. Küçük, 2011 seçimleri için Antalya'nın Alanya, Manavgat, Akseki, Aksu, Korkuteli, Elmalı, Kaş, Finike, Kumluca, Kemer, Demre (Kale), Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı ve Serik içlerinde çalışma yaptıklarını kaydetti.

"Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şüphelerimiz artıyor!"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Neymiş sayın başkan çok şey biliyormuş devlet bilerek öldürmüş fazla dizi izlemeyin beyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KİM NE DERDE DESİN,MUHSİN BEYİ DEVLET ÖLDÜRDÜ.BAŞKA KİMSELER DEĞİL.DEVLET BİLE BİLE ÖLDÜRDÜ.NİYE Mİ???ÇÜNKİ ÇOK ŞEY BİLİYORDU MUHSİN BEY.ZAMANINDA YANLIŞLARIDA OLDU EVET.AMA SONRADANDA BİR ÇOK ŞEY BİLDİĞİ İÇİN DEVLET ONUN YAŞAMASINA İZİN VERMEDİ. SYGLR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu olayda SHGM, DHMI, Şirketin gnl. md ü, Pilotu, Teknisyeni, kim suçluysa, ortaya çıkarılmalı. Kolay, kolay kapatamazsınız. Artık üşümeyelim. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın başkana sonsuz saygım var , ama artık yeter partiyi gundemde tutmak için KAZAYA başka bir boyut katmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000