11 Ocak 2010, Pazartesi 07:33:36

Yazıcıoğlu'nun çantası bulunamadı!

BBP lideri Yazıcıoğlu kazası ile ilgili rapor tamamlandı. Raporda olayın kaza olduğu kesinlik kazanırken 'Kol düğmesi bulunmasına rağmen evrak çantası bulunamadı' denildi
  • awacs'la ilgili iddiayı ortaya atan, awacsların ne olduğunu bilmiyor galiba.
  • Muhsin başkanı yok edenler ondaki siyasi gücü ve çevreyi ancak hain bir suikast ile engelleyebilirlerdi nitekim bunuda başardılar. Daha çok Vatansever canlarımız olmadık olaylarda can verir çok çantalar kaybolur bu Memlekette... Rahmet ve Minnet ile anıyoruz Muhsin Başkanı.
  • Rahat uyu Muhsin başkan, senin âhın katillerinin yakasını bırakmayacaktır...
  • susurluk kazasında da çanta kayıptı bakalım daha kaç çanta kayıp olacak çanta kolleksiyonu yapan biri var

Meclis'te Muhsin Yazıcıoğlu kazasını araştırmak üzere kurulan komisyon, taslak raporunu tamamladı. Raporda, helikopteri Awacs uçaklarının düşürdüğüne ilişkin şüphe radar görüntüleri de araştırıldı. Ancak görüntülerde bu yönde bir kanıta rastlanamadı. Yine Yazıcıoğlu'nun kaybolan çantasını da bulamayan komisyon, "Yarım paket sigara, kol düğmesi var ama çanta sır" diye rapora yazdı. Rapordaki bazı tespitler şunlar:

PİLOTUN LİSANSI 1 AY SONRA DOLACAKTI 

Raporda, kaza 25 Mart 2009'da meydana gelmesine karşın, pilot Kaya İstektepe'nin helikopter lisansı Bell 206L-4 tipinde, 30 Nisan 2009'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

KONTROL KAYITLARI YOK

Raporda, Kaza Kırım Raporu'na göre hava aracının uçuş öncesi kontrol kaydına rastlanılmayan 61 uçuşunun olduğu, hava aracı enkazında bulunan uçuş ve bakım kayıt defter sayfasına bunların yazıldığı belirtildi.

İSMAİL GÜNEŞ'İ ARAMAYAN KALMADI

Raporda kaza sonra gazeteci İsmail Güneş'in telefonunun 112 acil servis haricinde çeşitli kişi ve kurumlar tarafından 18 kez arandığı tespitine yer verildi.

YARIM PAKET SİGARA VAR, AMA ÇANTASI KAYIP

Raporda, Gülefer Yazıcıoğlu'nun söylediği eşine ait çantanın bulunamadığı, komisyona verilen ifadeler doğrultusunda da kol düğmesi, yarım sigara paketi, laptop çantası gibi eşyalar olmasına karşın, çantanın olmadığı bilgisine yer verildi.

Star

Yazıcıoğlu'nun çantası bulunamadı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
awacs'la ilgili iddiayı ortaya atan, awacsların ne olduğunu bilmiyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Muhsin başkanı yok edenler ondaki siyasi gücü ve çevreyi ancak hain bir suikast ile engelleyebilirlerdi nitekim bunuda başardılar. Daha çok Vatansever canlarımız olmadık olaylarda can verir çok çantalar kaybolur bu Memlekette... Rahmet ve Minnet ile anıyoruz Muhsin Başkanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rahat uyu Muhsin başkan, senin âhın katillerinin yakasını bırakmayacaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
susurluk kazasında da çanta kayıptı bakalım daha kaç çanta kayıp olacak çanta kolleksiyonu yapan biri var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000