11 Temmuz 2022, Pazartesi 15:41:16

Yasadışı göçmenler Erzurum Havalimanı'ndan ülkesine gönderildi

Afganistan uyruklu 227 yasadışı göçmen, Erzurum'dan ülkelerine gönderildi.
  • Afganlar iyi de, HDP’liler afrikalilar iranlilar neden gonderilmiyor? Kurtulus Savasi’nda afganlar her seyiyle yardimda bulunmustu. Peki nijeryalilarin bu ulkeye ne katkisi oldu?
  • Gönderin teçavuzçulari hepsi gitsin
  • Ya allah rızası için ne kadar göçmen,suriyeli varsa yollayın artık.zaten suriyeliler resmen çeteleşmis durumda.onlarin yüzünden kiralık daire bulamıyoruz,hertaraf dolu olduğu için kirakar uçmuş durumda.yollayin gitsin artık bu ne be.toplama kampına döndü artık ülkemiz yazık günah ya
  • Oo paşalarımız uçakla gönderiliyor..! Aman portakal suyu isterler mi ?
  • Darisi 3 milyonunun başina. Amin
  • Geçenlerde Çanakkaledende Afganları göndermişlerdi.
  • adamlar elini kolunu salliya salliya sinirdan geciyor ondan sonra bizim odedigimiz vergilerle ucak kiralanip geri gonderiliyor bunuda sanki bir matahmis gibi haber yaptiriliyolar

Afganistan uyruklu 227 yasadışı göçmen, Erzurum'dan ülkelerine gönderildi.

Ülke genelinde farklı tarihlerde yakalanan ve İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezlerinde geçici süreyle barındırılan yasadışı göçmenlerin ülkelerine gönderilmeleri için yoğun çalışma sürüyor.

Bu kapsamda Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezlerinde Afganistan uyruklu yasadışı göçmenler, otobüslere bindirilerek Göç İdaresi Müdürlüğü personeli koordinesinde ve Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sıkı güvenlik önlemi altında sağlık kontrollerinin ardından Erzurum Havalimanı'na getirildi.

Buradaki pasaport işlemleri tamamlanan 227 yasadışı göçmen, charter seferiyle Kabil'e gönderildi.

Erzurum'da, 7-10 Temmuz arasında, Erzurum Havalimanından Kabil'e düzenlenen 4 farklı charter seferiyle toplamda 817 Afganistan uyruklu yasadışı göçmen ülkelerine gönderildi.

Göç İdaresi Başkanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, 1 Ocak'tan itibaren Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Aşkale Geri Gönderme Merkezlerinden, 3 bin 770 Afganistan, 1112 Pakistan ve 279 diğer uyruklardan olmak üzere toplam 5 bin 161 yasadışı göçmen ülkelerine geri gönderildi.

Yasadışı göçmenler Erzurum Havalimanı'ndan ülkesine gönderildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Pilot ~ 2 yıl önce
Afganlar iyi de, HDP’liler afrikalilar iranlilar neden gonderilmiyor? Kurtulus Savasi’nda afganlar her seyiyle yardimda bulunmustu. Peki nijeryalilarin bu ulkeye ne katkisi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flybye ~ 2 yıl önce
Gönderin teçavuzçulari hepsi gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 2 yıl önce
Başka menlekete kadinlara teçavuz etmeye devam ederler, en iyisi sesiz sedasiz davasiz idam
Vatandas ~ 2 yıl önce
Ya allah rızası için ne kadar göçmen,suriyeli varsa yollayın artık.zaten suriyeliler resmen çeteleşmis durumda.onlarin yüzünden kiralık daire bulamıyoruz,hertaraf dolu olduğu için kirakar uçmuş durumda.yollayin gitsin artık bu ne be.toplama kampına döndü artık ülkemiz yazık günah ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 2 yıl önce
Oo paşalarımız uçakla gönderiliyor..! Aman portakal suyu isterler mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flybye ~ 2 yıl önce
Darisi 3 milyonunun başina. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanakkale ~ 2 yıl önce
Geçenlerde Çanakkaledende Afganları göndermişlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afgan ~ 2 yıl önce
adamlar elini kolunu salliya salliya sinirdan geciyor ondan sonra bizim odedigimiz vergilerle ucak kiralanip geri gonderiliyor bunuda sanki bir matahmis gibi haber yaptiriliyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000