09 Temmuz 2011, Cumartesi 17:40:37

YAŞ OLDU 75!

Frankfurt'un 12 kilometre güneybatısında açılan Rhein-Main-Havalimanı 75'inci yaşını kutluyor...
  • inanmıyorum şimdi nasıl :)
  • THY'nın Frankfurt Havalimanında her zaman önemli bir yeri olmuştur. Viscount'lar,DC9'lar,B727'ler,B707'ler,DC10'lar az mı uçtu Frankfurt'a. Geçmişte kimler geldi,kimler geçti THY Fankfurt İstasyonundan.Hepsi de Almanlar nezdinde THY'na saygınlık kazandırmak doğrultusunda büyük çabalar göstermişlerdir. Bu hayattan göçmüş olanlara allah rahmet eylesin. Halen hayatta olanlara da allah uzun ömürler versin. THY'nın bugünlerinde onlarında emeği ve alın teri vardır.
  • dogrudur kardes ama gelde sen bunu bizim avrupa sevdali insanlarimiza anlat bakalim ne derler uve ove bitiremezler
  • Genelde Almanya böyle. Garip bir ülke ve cins insanlar.
  • Arkadaş doğru söylüyor, neyse ki TK Kuzey Amerika'da artık bir çok yere direkt uçuyor da , LH ile uçmak zorunda kalmıyoruz.
  • Bugüne kadar gördüğüm en ruhsuz sevimsiz soğuk bir hava alanıdır Frankfurt ! Hele bir de transit yolcuysanız ve sabahın 05.00 i gibi Frankfurt'a inerseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.Her yer kapalı,içecek bir su bile bulamıyorsunuz..
Almanya'da Nasyonal Sosyalizm'in hüküm sürdüğü 8 Temmuz 1936 tarihinde Frankfurt'un 12 kilometre güneybatısında açılan Rhein-Main-Havalimanı 75'inci yılını tamamladı. 
 
Gamalı haçlı bayraklar altında düzenlenen törenle Rebstock'taki önceki küçük havaalanı yerine inşa edilen yenisinin pistine ilk olarak bir Junkers Ju-52 tipi uçak iniş yaparken, tören düzenlendi. Halen Almanya'nın en büyük ve dünyanın en işlek 3'üncü havalimanı olan Frankfurt'un Rhein-Main-Havalimanı Avrupa havalimanları arasında yük taşımada birinci, yolcu sayısı bakımından ikinci sırayı elinde bulunduruyor. Dev havaalanının 75 yılı geride bırakması, Alman medyasında geniş yer buldu. 
YAŞ OLDU 75!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
inanmıyorum şimdi nasıl :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nın Frankfurt Havalimanında her zaman önemli bir yeri olmuştur. Viscount'lar,DC9'lar,B727'ler,B707'ler,DC10'lar az mı uçtu Frankfurt'a. Geçmişte kimler geldi,kimler geçti THY Fankfurt İstasyonundan.Hepsi de Almanlar nezdinde THY'na saygınlık kazandırmak doğrultusunda büyük çabalar göstermişlerdir. Bu hayattan göçmüş olanlara allah rahmet eylesin. Halen hayatta olanlara da allah uzun ömürler versin. THY'nın bugünlerinde onlarında emeği ve alın teri vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dogrudur kardes ama gelde sen bunu bizim avrupa sevdali insanlarimiza anlat bakalim ne derler uve ove bitiremezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Genelde Almanya böyle. Garip bir ülke ve cins insanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaş doğru söylüyor, neyse ki TK Kuzey Amerika'da artık bir çok yere direkt uçuyor da , LH ile uçmak zorunda kalmıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugüne kadar gördüğüm en ruhsuz sevimsiz soğuk bir hava alanıdır Frankfurt ! Hele bir de transit yolcuysanız ve sabahın 05.00 i gibi Frankfurt'a inerseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.Her yer kapalı,içecek bir su bile bulamıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000