18 Eylül 2017, Pazartesi 08:35:07

Yarış pilotu uçak kazasında hayatını kaybetti!

NASCAR yarışlarıyla tanınan Ted Christopher, uçak kazasında hayatını kaybetti.
  • Çok özleyeceğiz.. :(
  • Cok kral direksiyon sallardi

Tek motorlu Mooney M20C modeli bir uçak orman arazisinde düştü. Federal Havaclık Dairesi de olayda iki kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. NASCAR yetkilileri, uçaktakilerin yarışçı Ted Christopher ve uçağın pilotu olduğunu doğrularken, kaza North Branford-Guilford sınırı yakınlarında gerçekleşti.

59 yaşındaki ünlü isim, Amerikan yarış serisi NASCAR’da 29 yıllık uzun bir kariyere sahipti. NASCAR Whelen All-American Series ulusal ünvanına sahip iki yarışçıdan birisi olan Ted Christopher, modifiyeli turlarda da 42 yarış kazanmayı başarmıştı.

NASCAR Başkanı da Baş Sağlığı Diledi

Yarışçı arkadaşı Dale Earnhardt Jr. Da  bir tweet atarak onu ‘Efsane’ olarak nitelendirdi. Aynı zamanda NASCAR Başkanı ve CEO’su Brian France da olaya dair şu açıklamayı yaptı;

‘Gerçekleşen trajik uçak kazasında NASCAR sürücüsü Ted Christopher’ın ve pilotun trajik ölümünü öğrenmekten ötürü üzüntülüyüz. NASCAR Whelen Modified Tour’da şampiyon bir sürücü olarak, kendisi NASCAR’ın köklerini temsil ediyordu. Zor yarışların sürücüsüydü ve ülke çapında çok başarılıydı. Bütün yarış camiası ve özellikle de hayranları tarafından çok özlenecek. Bu zor zamanlarda ailesi ve dostlarının yanında olmaya devam edeceğiz.’

Ted Christopher, kariyeri boyunca 372 yarışa çıktı. Bunların 27’sinde pol pozisyondaydı, 42’sini kazandı, 133’ünü ilk beşte ve 203 tanesini de ilk 10’da bitirdi.

Yarış pilotu uçak kazasında hayatını kaybetti!

Yorumlar

Yarış camiası.. ~ 7 yıl önce
Çok özleyeceğiz.. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reiz ~ 7 yıl önce
Cok kral direksiyon sallardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000