10 Şubat 2011, Perşembe 08:33:36

Yarış heyecanı, ATÜ Duty Free'de başlıyor...

Türkiye’nin en büyük gümrüksüz eşya satış mağazaları işletmecisi ATÜ Duty Free’de “yarış heyecanı” başlıyor...

Dünya Ralli Şampiyonası heyecanını yerinde hissetmek ve  Şampiyon pilotlar ile unutulmaz bir sürüş deneyimi yaşamak için ATÜ Duty Free’den 60 Euro’luk alışveriş yapmanız yeterli..

ATÜ Duty Free, 15 Şubat 2011 (Saat 00.00) – 01 Mayıs 2011 (Saat 24.00) tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde gerçekleştireceği kampanyada 4 çifte “Dünya Ralli Şampiyonası Finlandiya Seyahati” ve 30 kişiye de İstanbul Şile’de “Şampiyon Pilotlar ile Co-drive Deneyimi” hediye edecek.

Kampanyaya ATÜ Duty Free’nin İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Main ve Main 2 mağazalarından 60 Euro ve üzeri alışveriş yapan 18 yaşından büyük T.C vatandaşı yolcuların katılabilecek. Kampanyanın talihlileri 12 Mayıs 2011 Perşembe günü saat 11.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde yer alan Botanik Kafe içinde İstanbul 25. Noteri Nihat Beyan’ın huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek. Bu heyecanlı yarışın bir parçası olacak talihli listesi 15 Mayıs 2011 tarihinde Vatan Gazetesi’nde ilan edilecek.

Talihlilerini sürüş deneyimi yaşayacağı gerçek ralli aracının da sergileneceği gidiş terminali mağazasında, yarışseverler yapmış oldukları alışveriş karşılığında hem çekilişe katılma hakkı elde edecekler hem de şampiyon pilotların yarıştığı aracı yakından görme fırsatını yakalayabilecekler.

Yarış heyecanı, ATÜ Duty Free'de başlıyor...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000