01 Haziran 2022, Çarşamba 10:41:59

Yardımcı pilot uçuşun daha fazla gecikmemesi için valiz yükledi

Britanya’dan Yunanistan’ın Girit Adası’na giden uçak 32 saat rötar yapınca, yardımcı pilot bavulların yüklenmesi sırasında destek verdi.
  • Çok yanlış hareket bunlar , İlgili uçuşu risk e atmış boş kahramanlık yapmış arkadaş hadi iş kazası yapsaydı ne olacaktı belini sakatlasaydı kafasını bir yerlere çarpsaydı ne olacaktı ??
  • bizim astronotlar daha yakıt nereden ikmal edilir onu bile bilmezler...ama gözde rayban selfi çekmede üzerlerine tanımam
  • Tgs denilen siyasi kuruluş umarım örnek alır. Hatta ders alır bu pilottan
  • Rabbim bu isi ovenlere valiz tasimayi nasip eyle yarabbi
  • Thy , bu sorundan etkilenmek için , yoğun uçtuğu ve sorun yaşanan havaalanlarına kendi yer hizmetleri personelini göndersin. Durumu lehine çevirebilir. Bence üst yönetim ilerleyen günlerde ne gibi sorunlar yaşayabiliriz diye bu durumu tartışmalı
  • Kokpiti terk ettigi ve basına meze oldugu icin downgrade edilirdi.
  • Bu ne sacma bir hareket. Ne isin var senin orada? Otur kokpittecayini ic muhabbetini yap duty ni kolla. Sanane yer hizmetleri isinden?
  • Valiz yüklemek birşey değil.Ben uçuş görevinde tek başıma iken Afrika'da bir istasyonda ariza gelmişti.FO arkadaşımız sağolsun yardım etti fan cowl açıp kapatmak için.
  • Bavulu kaldırırken L5-S1 diski fıtıklansa görürüm ben onu. Herkes kendi işini yapmalı. Şova gerek yok.
  • 5 sene boyunca kuzey amerikada apronda calistim. Ve evet boyle insanlar goruluyor. Sirf daha fazla gecikme yasanmamasi adina ucus ekibinden bir kac kisi gelip yardim ediyordu. Iyi insanlar iyiki var sonunda utanilacak birsey yok.

Britanya’dan Yunanistan’ın Girit Adası’na giden uçak 32 saat rötar yapınca, yardımcı pilot bavulların yüklenmesi sırasında destek verdi.

Manchester Havalimanı’ndaki aksaklıklar nedeniyle kaos yaşandı. Bazı uçuşlar iptal edildi, saatlerce bekleyen, uzun kuyruklara girmek zorunda kalan yolcular isyan etti.

TUI’nin dün Manchester kentinden kalkan uçağındaki yolculardan Jenny Cook, ‘Simon’ adlı yardımcı pilotun bavul yüklediğini ve uçakta bir kahraman gibi alkışlandığını söyledi.

Cook’un anlattığına göre yardımcı pilot, pazar sabahı saat 07:55’te kalkması planlanan uçağın daha fazla gecikmemesi için elinden geleni yaptı.

Uçak gelip kalkış için hazır olunca 40 dakika içinde havalanmanın şart olduğunu yoksa daha uzun süre bekleyeceklerini belirten pilot, bavulların uçağa yüklenmesi sırasında işe ‘el attı.’

Yardımcı pilotun sayesinde kızları ve kocasıyla Yunanistan’da tatil yapabildiğini anlatan Cook, ”Bence TUI Simon’ın çabasını dikkate almalı ve ona bir jest yapmalı” dedi.

Aynı uçaktaki Katherine Cox da ‘‘Pilotlar ve kabin ekibi mükemmeldi. Simon tatilimizin kahramanıydı. Onun çabası olmasa hava trafiğinin yoğun olduğu limanda uçağın uyması istenen kalkış zamanını kaçıracaktık ve kimbilir daha ne kadar bekleyecektik” ifadelerini kullandı.

Manchester Havalimanı, TUI ve yer hizmetlerinden sorumlu Swissport’un geçici olarak eleman sıkıntısı çektiğini açıkladı. Swissport neden oldukları gecikmeler için özür dilerken TUI, bagaj yükleyen Simon’un görüntülerini izlediklerin açıkladı. Açıklamada, ”Tüm çalışanlarımız olağanüstü çaba sarfetti. Özellikle de Simon. Ona nasıl teşekkür etsek az” dendi.

TUI, ayrıca, Haziran sonuna kadar her gün altı uçuşunu iptal edeceğini duyurdu.

Yardımcı pilot uçuşun daha fazla gecikmemesi için valiz yükledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Misafir ~ 2 yıl önce
Çok yanlış hareket bunlar , İlgili uçuşu risk e atmış boş kahramanlık yapmış arkadaş hadi iş kazası yapsaydı ne olacaktı belini sakatlasaydı kafasını bir yerlere çarpsaydı ne olacaktı ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tieme ~ 2 yıl önce
bizim astronotlar daha yakıt nereden ikmal edilir onu bile bilmezler...ama gözde rayban selfi çekmede üzerlerine tanımam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ders ~ 2 yıl önce
Tgs denilen siyasi kuruluş umarım örnek alır. Hatta ders alır bu pilottan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rabbim ~ 2 yıl önce
Rabbim bu isi ovenlere valiz tasimayi nasip eyle yarabbi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Kardeşim biz valiz taşımamış yokluk görmemiş simit su pide satmamış, tarhana çorbasıyla büyümemiş insanlar değiliz ki, bedduanın bile bi adabı olur, alın teriyle yapılan her iş kutsaldır, kimsenin kimseyi hor görmeye hakkı yok ama hakkıyla senden fazla kazanana da senin kötü söz söyleme hakkın yok.
Thy ~ 2 yıl önce
Thy , bu sorundan etkilenmek için , yoğun uçtuğu ve sorun yaşanan havaalanlarına kendi yer hizmetleri personelini göndersin. Durumu lehine çevirebilir. Bence üst yönetim ilerleyen günlerde ne gibi sorunlar yaşayabiliriz diye bu durumu tartışmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK da olsa.. ~ 2 yıl önce
Kokpiti terk ettigi ve basına meze oldugu icin downgrade edilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Golden Rules ~ 2 yıl önce
Olması gereken downgrade edilmesi zaten, herkesin iş tanımı belli.
Sacmalayin ya ~ 2 yıl önce
Bu ne sacma bir hareket. Ne isin var senin orada? Otur kokpittecayini ic muhabbetini yap duty ni kolla. Sanane yer hizmetleri isinden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Valiz yüklemek birşey değil.Ben uçuş görevinde tek başıma iken Afrika'da bir istasyonda ariza gelmişti.FO arkadaşımız sağolsun yardım etti fan cowl açıp kapatmak için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 2 yıl önce
Bavulu kaldırırken L5-S1 diski fıtıklansa görürüm ben onu. Herkes kendi işini yapmalı. Şova gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp Agent YYC ~ 2 yıl önce
5 sene boyunca kuzey amerikada apronda calistim. Ve evet boyle insanlar goruluyor. Sirf daha fazla gecikme yasanmamasi adina ucus ekibinden bir kac kisi gelip yardim ediyordu. Iyi insanlar iyiki var sonunda utanilacak birsey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000