25 Temmuz 2018, Çarşamba 12:34:54

Yanık kokusu acil iniş yaptırdı

British Airways'e ait bir yolcu uçağı yanık kokusu nedeniyle kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı.
  • Arif haberi görünce direk yorumları okuyorum, mizah dergisi niyetine
  • Hocam ben bardağı alttan yaktım ama... ondan değildir herhalde
  • Yangın olunca, duman görünce hemen kaçabiliyorsunuz. Gün gelecek, inanç yoksunu insanlar alevden kafeslere kapatılacak, işte o zaman ne kaçabileceksiniz ne de pişman olabileceksiniz!
  • Bu başarı arff indir
  • BA Zorunlu olay olarak CAA’ya bildirmiş mi? Bagh ararın 155’i haa!
  • Arff ler olmasa ne yaparız gerçekten. Hemen zam yapılıp kaptan maaşına çekilmeli maaşları. Şakalen şaka 365 gün 6 saate 6 saat çalışyosunuz o da belki. Kalan 365 günde internette sağa sola arff çoh iyi yorumu yazıyosunuz.

British Airways'e ait bir yolcu uçağı yanık kokusu nedeniyle kalkış yaptığı meydana geri dönmek zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre British Airways'e ait Airbus A320-200 tipi uçakta hissedilen yanık kokusu nedeniyle kokpit ekibi kalkış yaptıkları Londra'daki Heathrow Havalimanı'na geri dönme kararı aldı.

Kalkıştan yaklaşık 30 dakika sonra sorunsuz bir şekilde iniş yapan uçağa itfaiye ekipleri girerek gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Kontroller sonrası korkulan bir durum olmadığı açıklandı.

G-EUYC kuyruk tescilli uçak, seferden alınırken BA864 sefer sayılı uçakta yer alan yolcuların bir sonraki uçuşla Varşova'ya gönderileceği belirtildi.

©AirportHaber.com

Yanık kokusu acil iniş yaptırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Eğlenceli ~ 6 yıl önce
Arif haberi görünce direk yorumları okuyorum, mizah dergisi niyetine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ökaçe ~ 6 yıl önce
Hocam ben bardağı alttan yaktım ama... ondan değildir herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Yangın olunca, duman görünce hemen kaçabiliyorsunuz. Gün gelecek, inanç yoksunu insanlar alevden kafeslere kapatılacak, işte o zaman ne kaçabileceksiniz ne de pişman olabileceksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Bu başarı arff indir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zalım denetci ~ 6 yıl önce
BA Zorunlu olay olarak CAA’ya bildirmiş mi? Bagh ararın 155’i haa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 F/o ~ 6 yıl önce
Arff ler olmasa ne yaparız gerçekten. Hemen zam yapılıp kaptan maaşına çekilmeli maaşları. Şakalen şaka 365 gün 6 saate 6 saat çalışyosunuz o da belki. Kalan 365 günde internette sağa sola arff çoh iyi yorumu yazıyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 6 yıl önce
Amcalarımıza saygılı olmalıyız. Kendileri emeklilikleri geldiği halde vatani milleti icin emekli olmuyorlar
zafer ~ 6 yıl önce
doğru söze ne denir
Akıllı ol ~ 6 yıl önce
Kardeş akıllı ol terbiyeni takın, şakanı yapacak başka bir konu bul, biz senin ve senin gibiler için canımızı tehlikeye atıyoruz, sizin eyvah dediğiniz yerde adeta bir üst makam gibi arff devreye girer, haddini bil.
Ayrıca ~ 6 yıl önce
Ayrıca sen kendince gırgır yapmışsın ama pilotlar çok mu bi halta yarıyor sanki otomotik pilot var her şey otomotik her şey teknolojik pilot dediğin bir şey yapmıyor hem pilot dediğin bir işe yarasa insansız uçaklar bu kadar ilerleyemezdi ama Arff sizin canınızın tehlikeye girdiği yerde canını dişine takıyor ayıptır utanın biraz be
Sierra ~ 6 yıl önce
Kızacağınıza bi düşünün.Siz getirdiniz kendinizi bu duruma.Her olayda arfgff diye çıktınız neredeyse olay beklediniz.Milletin de tepkisini çektiniz.
Ayıp ya ~ 6 yıl önce
Insanların bazı sorunlarını dile getirmesi ve kendini ifade etmesinden daha normal birşey olamaz. Bunu engellemeye çalışmak ise bildiğin baskı ve vesayettir. Arff de kendisini ifade ediyor ne var bunda. Ifade özgürlüğü neden insanların tepkisini çekiyormuş. Çekse çekse kendisini elit zanneden aldığı eğitimle öğrendiği yarım yamalak yabancı dille falan hakettiğinden çok para alıp kendini piramidin tepesinde gören azınlığın tepkisini çeker.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000