25 Mayıs 2011, Çarşamba 08:26:26

YANARDAĞ BARCELONA'YI VURUYOR

Şampiyonlar Ligi'nde 28 Mayıs Cumartesi günü Manchester United'a karşı final maçına çıkacak olan FC Barcelona, İzlanda'daki Grimsvötn Yanardağı'ndan çıkan kül bulutundan dolayı riske girmemek için bu gece Londra'ya gidecek.
Barcelona kulübünden yapılan açıklamada, "Kül bulutunun yarattığı belirsizlikten dolayı Londra'ya uçusun bu gece yerel saat ile 22.00'a alındığı" bildirildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, maçı izlemeye gidecek 24 bin kadar Barcelonalı taraftarın da durumunun belirsiz olduğu, seyahat acentalarının durumu çok yakından izlediğini yazdı. Barcelona kulübü maça gidecek taraftarları için 35 uçak ve 12 otobüs organize etti.

Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola, "Hiçbir şeyi riske almak istemiyoruz. Ama kulübün aynı zamanda taraftarlarımız için de endişeleniyor. Bu final bir gösteridir ve onlar için yapıyoruz. Stadın yarısının boş olduğu bir sahada final oynamak güzel olmaz" dedi.

GEÇEN SENE DE AYNI SORUN YAŞANMIŞTI

Barcelona geçtiğimiz yılda da kül krizinden ötürü aynı sorunla karşılaşmış, Inter ile oynayacağı karşılaşma için uzun bir otobüs yolculuğu yapmak zorunda kalınmıştı.

(Sabah)
YANARDAĞ BARCELONA'YI VURUYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000