04 Haziran 2023, Pazar 11:12:28

Yamaç paraşütü uçuşuyla destek istedi

Adana'da kemik kanserini yenip, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nda (LÖSEV) işe başlayan Melisa Bay (21), yamaç paraşütü yapıp, kendi gibi mücadele eden hastalara destek istedi.

Adana'da kemik kanserini yenip, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nda (LÖSEV) işe başlayan Melisa Bay (21), yamaç paraşütü yapıp, kendi gibi mücadele eden hastalara destek istedi. LÖSEV afişi ile uçup bağış çağrısı yapan Bay, "Kurban bağışlarını yıl boyunca hastalarımıza taze bir şekilde iletmeye çalışıyoruz" dedi.

Melisa Bay'a, 2011 yılında kemik kanseri teşhisi konuldu. Henüz 9 yaşında kanserle savaşan Bay, o dönem LÖSEV'in de desteği ile tedavi olup, hastalığı atlattı. 2022'de LÖSEV Adana Şubesi'nin Sosyal Hizmetler Birimi'nde işe başlayan Melisa Bay, şimdi kendi gibi mücadele eden hastalara destek oluyor.

Bay, Kurban Bayramı öncesinde de yamaç paraşütü yapıp, bağış çağrısı yaptı. Uçuş sırasında elinde LÖSEV afişi tutan Bay, dakikalarca alkışlandı. LÖSEV ile tanışmasını anlatan Melisa Bay, "2011'den itibaren her günüm LÖSEV'de geçiyor.

Bir süre sonra onlar için bir şeyler yapmak, bu mücadelenin içinde bulunmak istedim. Bu hastalıkla mücadele eden çocuklar için LÖSEV'de personel olarak görev almaya başladım.

Bunun için çok mutluyum. LÖSEV olarak Kurban Bayramı dönemlerinde vekaleten aldığımız kurban bağışlarını yıl boyunca hastalarımıza taze bir şekilde iletmeye çalışıyoruz. Bugünse Kurban Bayramı kampanyasındaki farkındalığımızı göstermek için paraşütle uçtum" dedi.

Yamaç paraşütü uçuşuyla destek istedi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000