30 Mayıs 2009, Cumartesi 08:28:31

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası başlıyor

Denizli’de yapılacak 2009 Yamaç Paraşütü Dünya Kupası’na katılacak sporcular, Vali Erkmen’i ziyaret etti

2009 Yamaç paraşütü Dünya Kupası yarışması, bugün start alacak. Yarışma öncesi yarışmaya katılacak sporcular, Denizli Belediyesi önünden Valilik önüne kadar yaptıkları kortej yürüyüşünün ardından, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Havacılık Kulübü (DENHAVK) Başkanı Ümit Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kocasert, ve sporcular katıldı.

DENHAVK Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kocasert, bu yıl yarışmaya 34 ülkeden 140 sporcunun katıldığını, Türkiye’den ise 11 sporcunun yarışacağını söyleyerek, şampiyonanın düzenlenmesinde her aşamada DENHAV Kulübü’ne destek veren Vali Yavuz Erkmen ve Valilik çalışanlarına teşekkür etti.

Vali Yavuz Erkmen, güzel bir yarışma döneminin geçmesini dileyerek, tüm sporculara başarılar diledi. Vali Erkmen ayrıca, Denizli’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından DENHAV Kulübü ve yabancı sporcular Vali Yavuz Erkmen’e tişört hediye ettiler. Vali Erkmen de ziyaretlerinin anısına sporculara ve davetlilere çeşitli hediyeler verdi.

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000