03 Aralık 2013, Salı 08:02:41

YALOVA'YA HELİTAKSİ GELİYOR

Yalova Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa "Helitaksi" projesini hayata geçirecek.
  • Yalovalı havayolu pilotu olarak düşüncem, mevzu Yalovaya deniz uçağının inmesi değil, mevzu o seferin kime kaç kişiye hizmet edeceğidir. (veya edemeyeceğidir).
  • Deniz uçağı inerde yalovaya o uçağı uçuracak mevcut firma yok olanda zaten istenmiyo
  • asker abiler rahatsız oluyodur.vatan hizmeti yapıyolar yazık.elleme.
  • Yalova deniz ucagi konusunda neden gerekli sarlari tasimiyormus? On numara deniz ucagi incek sahiller var Yalova' da. Heli taxi veya deniz ucagi Yalova' yi daha uluslarasi ve arzulanan bir yer haline getirir.

Yalova Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa "Helitaksi" projesini hayata geçirecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Burulaş Havacılık A.Ş.'yi ziyaret ederek deniz uçağı ve Helitaksi uygulamaları hakkında bilgi alan Yalova Belediye Meclisi Ulaştırma Komisyonu üyeleri, raporlarını meclise sundu. Meclis raporunu komisyon başkanı Fahrettin Yıldız okudu. Deniz Uçağı konusunda Yalova'nın gerekli coğrafik şartları taşımadığını, ancak Helitaksi'nin Yalova'ya kazandırılabileceğini dile getiren Yıldız, bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesi(nden de kendilerine teklif yapıldığını dile getirdi. İmzalanacak bir protokolle, Burulaş Havacılık A.Ş. Yalova'ya sefer noktası koyacak.

Konu belediye meclisinde tartışmalara sebep oldu. CHP'li Kadir Ofluoğlu ve DP'li Halit Güleç konunun daha detaylı araştırılması ve ondan sonra karar verilmesi gerektiğini savunurken, AK Partilii üyeler Kasım Avara ve Hikmet Yavuz ise, bu teklifin kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Ardından yapılan oylamada DP ve CHP'li üyelerin hayır oylarına rağmen, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Yalova Belediyesi arasında protokol görüşmeleri yapılması için riyasete oy çokluğu ile yetki verildi.

YALOVA'YA HELİTAKSİ GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

kime? ~ 10 yıl önce
Yalovalı havayolu pilotu olarak düşüncem, mevzu Yalovaya deniz uçağının inmesi değil, mevzu o seferin kime kaç kişiye hizmet edeceğidir. (veya edemeyeceğidir).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Deniz uçağı inerde yalovaya o uçağı uçuracak mevcut firma yok olanda zaten istenmiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
* ~ 10 yıl önce
İstenmez deniz uçağı tabi bırakılan intibak iyi değil bursalı iş adamları olarak istemedik oyun oynamaya gidip gelmiyoruz İstanbul bursa arası zamanımız değerli beyler.
hizmet ~ 10 yıl önce
asker abiler rahatsız oluyodur.vatan hizmeti yapıyolar yazık.elleme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyoner ~ 10 yıl önce
Yalova deniz ucagi konusunda neden gerekli sarlari tasimiyormus? On numara deniz ucagi incek sahiller var Yalova' da. Heli taxi veya deniz ucagi Yalova' yi daha uluslarasi ve arzulanan bir yer haline getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000